Служебният министър нареди на ДНСК нова проверка за небостъргача "Златен век”

Виолета Комитова е разговаряла с "Артекс", Инициативен комитет "Лозенец" и главния архитект на София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Интересно защо не казаха , че ще скъсат България от дела , когато ги "проверяваше" Бойко. Въобще не им минаваше през ума, че може да се намерят нарушения и да има дела с правителство , чиито министри са купували от тях.

Баси, скъсаха ги тия от проверки, все едно тази проверка ще намери нещо ново... явно за новият министър е по-важно колко проверки ще нареди, а не какво е казал съдът по случая. В демократичните държави съдът има последната дума, тук - изпълнението на политически поръчки... после ние плащаме вредни, защото съм сигурен, че и собственикът ще скъса държавата от дела за пропуснати ползи....

Не е сигурно. Ако поправката в закона "Артекс" се окаже, че е активирана от ГЕРБ и приятелчетата им от НС след като им е изтекло разрешителното по закон ще трябва да я бутнат тази грозотия за тяхна сметка. Ако не го направят общината е задължена да събори сградата и да предостави сметката на собствениците. Същото се отнася и за хотела "Подпорна стена".

А дигурен ли си Артекс работи с бизнес-морал и въобще Артекс и морал са две противоположности. Особено ако се проследи историята на първоначално натрупване на капитал на тези хиени... При всяка власт са “нъмбър уан” и не защото строят относително добре

кога ще го оправите това нещо "не съм робот", НЕ РАБОТИ!!!!!

Butaite go tozi gerberski kenef! Sigurno artex sa razdali poveche ot 10% ot apartamentite na vliatelni durjavni funkcioneri i tarikati ot sudebnata sistema i za tova ne spirat da go stroyat.. Tam niama nujda ot sgradi nad 5-6 etaja, a za tozi kenef samo TNT!

Каква е тая държава бе,срещу всичко се реве,срещу всеки втори проект се реве,да не се строи,ама работа да има и големи заплати,няма как да стане това... Хората по света строят зори в по малки градове десетки небостъргачи и не реват,като тук. Тук само се реве и краде,цели квартали не са виждали асфалт и тротоари никога,те срещу някаква си по модерна сграда веднага вой... По света изпратиха спътници извън Слънчевата система кацаха на Луната,готвят кацане на Марс,построиха ЦЕРН,правят всякакви научни открития,имат всякакви производства и технологии,а тук нищо няма,нищо,всичко е разсипано и пак се реве да се дозасипе поредвияпроект,затова и не иска никой да инвестира в проклетата ни кочина! Гетото на Европа станахме,масова простотия и циганизациа е тук,насред София цигани с каруци обикалят,а сме тръгнали и на другите държави да гледаме в паниците и да им се надсмиваме,въпреки,че сме изровили дъното на мизерията и простотията вече...

Небостъргачите в София трябва да бъдат групирани на едно място - примерно на входа на града откъм Цариградско шосе. Така е в другите столици по света. Не може в квартал с ниско строителство да издигнеш небстъргач - първо е грозно и второ, създава проблеми в градската инфраструктура. Приток на хора, автомобили и други дейности. Булевард Черни Връх е задръстен и в момента, а какво ще стане когато построят "Златен век" ще разберем по-късно, но вече ще е "късно".

Явно не си разбрал. Хората не реват срещу построяването на небостъргачи, а срещу безугледното погазване на ПУП от софийска община и главния архитект. Такъв строеж на това място не би трябвало изобщо да се разрешава да се строи.

Сега да питам "министъра", каква "по-задълбочена" проверка искаш след произнасяне на ВКС?!

Все повече се вижда,че Артекс ще построи високата сграда,но и ще осъди България да плаща милиони неустоики,които ще платим ние благодарение на политическите войни на мафията горе! Мариот също мисли да съди държавата в Страсбург заради техния спрян строеж и да плащаме още десетки милиони и там! Спрете се обезумели политици!

Ама как тактично медиите си траят за новия началник на ДНСК ... Досега бях, а и още съм, за прочистването на ГЕРБавите калинки, ама точно този ли трябваше да ложат ... А той е ... неговото име е ... Владко Калинков! Даааа, ДНСК дори на сайта вече са успели да обновят информазията. Лично за мен това същество не трябва да има достъп до държавна/общинска служба, а още по-малко пък до такава, позволяваща взеане на съмнителни решения срещу ... сещате се.

Тая сграда ще примамва не само доброжелатели.

Цецо Апартамента пак изгоря !!!!

С какво е изгорял бе,неговия апартамент е в кв. Изток,там си живурка човека и никой не го търси...

Накрая инвеститорите ще осъдят България в Страсбург. Ще плащаме всички. Ама на кого му пука, важното е да натрупаме предизборно точки.

Толкова си повярваха, че законче си поръчаха! Хак да им е!

Демек министърчето без портфейл от служебното правителство се изживява на боКче което е над съда и закона ? Колко ядове ще берем от към спрени фондове и пр по тоя начин .....

Я да го Духат Артекс. Май и старите и новите са им набрали!

Старите защото са подкупвали без знанието на Боко, а новите защото на са подкупвани :)

Хихи.. ако това циментово нещо е небостъргач, аз съм "патриот" Ха-ха

Защо се заяждат с тази панелка ? Какво като децата на Цветанов , Борисов и Цачева ще живеят там ?

То Цвъ Цвъ вече оползотвори дивидентите от нарочния закон!

И Цачева също! Не случайно Боко ги изгони!

Новите мутри и ще дуфнат в Дубай,народа да го дуа!

По принцип сте прав, но не и в този конкретен случай!

Защо не проверяват в Банкя Фабриката за месо на Доля, дето източиха сума ти пари от еврофондовете и тровят народа с пилетата на Градус

Дядка, ми ти що ги ядеш тез пилета, ми не тези на Лугодорско пиле или направо яж картофи и краставици. С пистолет ли те караха да си купуваш на Градус? Или ти по рождение си над 2 промила в тиквата?

Луд ли си да ядеш пилешко? Аз си маам само свинско, с ракийка и червено винце :)

На Мунчо боклука, ще ни докара такова дело в Страсбург, че накрая ще им го платим небостъргача. Тоя прост шапкар е за изритване от президентството.

РАЗСТРЕЛ БЕЗ СЪД ЗА ВИЧКИ БОКЛУЦИ!!!!! А тия боклуци Артекс и жк Дружба засраха с бетонното си чудовище. Събаряне и съд и затвор за положилите подписи за разрешение - мумията здравков, Фандупкова - сополаната корумпирана, кметчето на район Искър - свинята цеков и всички виновни тези лайна да се случат в София

Дядка, пий си хапчетата, да не получиш некои инфаркт, че МаяМанолова ще остане с един избирател по-малко.

Нали имаше съд, 4 пъти на всички нива. Или мислиш на "народен" съд.

Отворко това "без съд и присъда" сигурно ти го е обяснявала как става, баба ти!!! Червените боклуци, с вмирисани зелени чорапи, само другарят Сталин знае как да оправя. Справка 1937г. А за теб, без съд и присъда мога само едно безплатно шомпулиране на дупенцето да предложа. Като те гледам, мисля че даже хубаво ще ти стане.

Кой смени закона за да е валидно строителното разрешение.Преди промяната не е валидно.

Цвъ Цвъ, с любезното съдействие на Цачева и още един, двама, облажили се с евтинки жилища :) Или ако ти е по-лесно, виж кои изгони Боко около скандала и ще се сетиш :)

Та новия морал се оказа борба на единия бизнес срещу другия драги зрители и любители на изчегъртването!

Докато не ми продадат мезонет с личен асансьор за 300 евро квадрата ще го видят тоя Златен век през крив макарон. Да не говорим колко лесно се пукат носещи колони. Та ще трябва и да го събарят после и да си платят за това.

си ти, което личи по жалкото чегъртане, което си усвоил. След тия хора ще остане нещо, за разлика от вонята след теб.

След хора, като Мирянови остават само купища фекалии. Псевдоархитекти, псевдопатриоти, но алчни до безобразие.