След среща на Радев и "Пътища": Строителните фирми отлажиха протеста си

Ако скоро не се намери решение, зимното почистване на републиканската пътна мрежа би създало притеснения, предупредиха от бранша

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предполагам е казал "Момчета, Бойко е история, ако искате да не го последвате, спрете цирка."

И откога Чайков стана адвокат на пътните фирми.

Работниците стачкуват и искат от правителството, а шефовете им се чудят какъв джип да купят на любовницата си и къде да се пекат на слънце през февруари. Това беше досега и като гледам коментарите искате да продължи и занапред. Друго си беше Боко и Дянков да кажат на бизнеса " вече 2 години не ви плащахме, щото сте строили при Станишев. А сега подпишете едно споразумение за -10% от договора и до 3 месеца ще се разплатим" . Виждате ли разликата /или не ви изнася / или сте от тези, вече изхарчили аванса?

Хунтата на фуражките спря строежа на "Хемус" Тъпите селяни от Ловеч, Плевен, Русе, Търново и Варна точно за това гласуваха. Сега реват. Да духат супата и да си стоят на село

Направи си с тях реклама на гърба на ГЕРБ, а сега се чуди как да замаже положението. Ако беше в частния сектор кредиторите щяха да му счупят фуражката.

Прецедент, ако му провера договорите ,докато е бил началник ВВС ще открия най малко 100 нарушения на закона.

Провера

Президентът в какво качество се занимава с въпроси от компетентността на изпълнителната власт. Този пост няма икономически и властнически правомощия и не може да решава как държавата участва в икономическия живот? Това е тежка демагогия, разочарован съм от Радев!

Това се казва предизборна агитация без да плащаш, всичко е за сметка на как му вика шута суверена

Фатмашки пиар бе бро... Нищо, така допълнително се излага.

Този едно говори, друго мисли, трето прави. Докато тези които го харесват усетят демагогията му ще е твърде късно. За съжаление пак ще избяга от отговорност с общи приказки след това :(

Къв е Радев да казва кой ще получава или няма да получава. Боже опази! Оная с хвърчащият лист за злоупотреби какви ги чеше в министерството.

Каквото пипне Мунчо, съхне или гние.

Тоя празнодумец Радев само приказки. Няколко пъти го слушам като види камери, да каза "трябва за всеки български гражданин да се осигури адекватно лечение при следваща вълна, да има легло и грижи за всеки постъпил в болница" и като се загасят камерите си тръгва и нищо не се прави по въпроса. Същото ще е и след тази среща!

Защо Румен се среща с фирмите ? Той ли е новия консилиери ? Нито има право нито трябва той да решава на кой да се плати !! от 12 години генерали решават кое да се случи и за това сме на тоя хал !!!

Вече и от строителство разбираме :) Дотук са Медицина Финанси Икономика Бюджет .. сигурно забравям едни още 5-6 неща Боже

защо членът на БКП Борисов се опита да се прави на антикомунист

Да сте видели комунист да дава пари за църкви и манастири???

Приказки, приказки, приказки, нямат край, абе вземи да направиш нещо, бе фатмак!

Радев като какъв точно е там, след като е просто президент? Няма такъв неможач.