След отказа на турските банки от "Мир" Кремъл агитира Анкара да възпре натиска на САЩ

Трябва заедно да търсим начини за противодействие, така че да не страда нашето търговско-икономическо сътрудничество, заяви говорителят Песков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами търси , товарищ Песков, ама не знам как си въобразявате,че ще намерите противодействие на целия свят. С омразната империя на злото Раша просто е свършено,колкото по-рано го разберете,толкова по-добре за самите вас

ще се разберат-Доганя беше веднъж на килимчето в Кремъл и после нещата потръгнаха,така ще стане и сега.Врътки има достатъчно;)

Най-бруталната държава с диктатор военнопрестъпник след ВСВ нахлуваща в комшиите си с войници със смъкнати нашивки, отвличаща кметове с чували на главата и организираща "референдуми" като звъни от врата на врата и се гласува явно, с оръжие до главата на гласоподавателя си кръстила платежната система "МИР" моля ти се!!!

Мир на руски означава свят.

Глупости. Мир на руски означава също така и Мир на български Согласные отношения, спокойствие, отсутствие вражды, войны, ссоры.

яяя, алкаите изнудват всичките си търговски партньори да плащат в рубъли чрез рассийската банка, по курс определен от путанин, и си мислят, че света няма да ги навре в кучи гъз? е, сега вие щеплащате в долари, евро, лири и тутреци дори, по курс определен от борсите! направо сте жалки, бе скапаняци рассийски!

пиленца при батко... имало е ФОУНКОЛ... че Сулатана нещо се самозабрави напоследък...