17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тържествено обещавам, след пандемията: За отмъщение, да не пазарувам дрехи ! За отмъщение да не пазарувам на промоциите на 13-ти петък, целящи да освободят място в складовете от залежалите остарели и демодирали стоки ! Всъщност защото да чакам края на "пандемията" - започвам още сега !

Online da pazarish e taralej v gashtite, mnogo chesto drehite ne sa tova, koeto vijdash na kartinkata, kitaiskite parcali sa otvratitelni, ne e sigurno dali nqma da ti iztochat bankovata smetka.

И как го виждате това ОТМЪЩЕНИЕ - СМЕХОТВОРЦИ! С КАКВИ ПАРИ ??? И КОГА ПО-ТОЧНО КАТО В БЛИЗКИТЕ 3-4 ГОДИНИ, НЕ ВИЖДАМ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТАЗИ СЪТВОРЕНА НАЛУДНИЧАВА ОБСТАНОВКА, РЕЖИСИРАНА ОТ ЗАДКОЛИСИЕТО! С ТЪПИ СТАТИИ, САМО НЕ ТУК!

Иска ви се, нали? Ние да не сме идиоти, та да не виждаме, че тая статия е платена?

На мен в къщи ми е се тая по какви гащи се търкалям... "Мода"? ""Отмъщение"? Ха-ха, радвам се, че не ми се налага да купувам скъпи и неудобни парцали..

Благодаря ти партия любима, че насочваш мислите и желанията ми САМО в правилната посока! Ще пазарувам за "отмъщение" до последния лев в джоба... Малоумници шибани!