След кратко поскъпване, биткойнът се срина с 10% за ден

Пазарната стойност на криптовалутите намаля с 10.6 на сто до $122.7 милиарда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Падна заради НАП. Нали проверки ще правят :)

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

И след като се събуди какво стана? Гледаш яко си назад :D С това поевтиняване на биткойните няма как да спечелиш. Не може да купуваш нещо скъпо и да го продаваш евтино и да си напред. Ало... Вземи да изтрезнееш.

никога не се лъжете да се регистрирате в този сайт , това е пълна измама , днес се регнах и започна тормоз по телефон, емайл и вайбър ,

Mного смешни валути, мислите ли че тези дето са ги измислили не разполагат със суперскъп и секретен хардуер, така че на определени периоди за минути да си напечатат необходимото количество и да изсмукват като октопод наивността на илитератите от цял свят. Всичко това почти един век се практикува с долара, но сега глобалната мрежа улеснява ловците и прави операциите им по-ефективни.

проблемът е успешна спеуклация на цените на криптовалутите,може би за това трябва някаква успешна бизнесстратегия и рисков мениджмънт,защото не всяка сделка с криптовалути е сигурна,но пък ако го можеш това нещо вече си независим господар на самия себе си!наистина голямата волатилсност е и голям риск!няма нищо лесно на този свят,затова за по лесно е партия,власт монопол,картел,лоби и гарантирани парични потоци организирана престъпност на високо ниво типичен български пример семйство Баневи!а само те ли са!

Воланадолност - нагоре не волатира май май

Нищо не се е сринало, понеже няма нищо. Виртуален свят, пипаш ама няма нищо.

Задават се евтини видеокарти

Бах тая волатилност!