След като прокара "световния данък", Джанет Йелън тръгна срещу фиктивните фирми

Трябват гаранции, че властите разполагат с ефективен достъп до информация за действителните собственици на компаниите, заяви финансовият министър на САЩ

Обратно в новината

Коментари - След като прокара "световния данък", Джанет Йелън тръгна срещу фиктивните фирми | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако правителствата трябва да събират достатъчно приходи, то инвестирането в оръжия и войни сигурно е основно обществено благо за краварите!

Очаква се м.септември Саудитска арабия да се присъедини официално към БРИКС и да започне продажбата на нефт срещу Юани и с това да се сложи кръст на гроба на долара !

Имайки предвид, как правителството и съдебната система там си затвори очита за престъпленията на Хънтър Байдън, е ясно и как ще бъдат държани изкъсо и собствениците на компании. Пак ще има наши и ваши. Нашите няма да ги преследваме, нищо че срещу тях има не едно доказателство за престъпления, а вашите ще бъдат арестувани, ще им бъдат повдигани обвинения, пък доказателства за тях ще търсим след това - Тръмп.

Нема паре нещо в САЩ, не ни стигат, давайте още кинти...

Те минават изцяло на ваучери, не им трябват пари. Парите са за балъците, защото се обезценяват с дни. Парите кеш са за лошия матрял, дето харчи само в сивата икономика.. оня дето ше го преборим с ваучерите. Ползвай ваучер (CBDC), убий лош матрял, избели икономиката.

Да започнем първо с ФЕД: кои са действителните собственици на ФЕД? Отдавна не е важно кой е номинален собственик, а кой държи задълженията и най-вече как и дали изобщо са гарантирани. Важно е също кой реално "консумира" благата, било то и "под наем".