След бензиновата се задава и криза с пилешкото на Острова

Очаква се и поскъпване на месото поне с 10% наред с недостига на работна ръка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не разбрах, в БГ има всичко ама ще се занимаваме с GB. Що една един не написа за недостига на въглища и пелети, а доколкото разбрах и дървата са кът

Нама да забравя 2007г като влезнахме в ЕС, имаше един шушон чак извика журналисти на летището да се жалва от прекомерно влизане на българи и румънци хахха. А при тях пълно с индийци и пакистанци хахха, оказа се, че полетите са си нормални и никой не се беше втурнал да влиза в Англията. Сега разчитайте на образованите индоси!

Хайде на бас че в Б-я пилешкото ще се увеличи с повече от 10%, но е по-удобно да пишем за другите.

Тука няма криза, само на острова.

какво казва по въпроса?

"Като няма хляб - яжте торти"...

Ами да спрат помощите на всичката измет и готово.Който не работи не трябва да яде.После техните любимци ще запалят чергата на кралицата и нещата ще си дойдат по местата.

Можело евентуално пилешкото да поскъпне с 10 %... А в бг газа поскъпване за пореден път с нови 32 %, и всичко останало поскъпна с над 10, вие пак гледайте острова. И между другото, там бензинова та криза беше около 72 часа и отдавна се забрави.

да ядат овце! Истински британски овце - традиционен поминък в Шотландия (и не само).

Да ядат пасти

Ми внесете си от ЕС... ааа, оп, извините, вече не сте в ЕС :) :)

че какво като не са в ЕС? Пак могат да си внесат.

Разбира се че могат. Могат и от всяко друго място на света, най-вече избелени с хлор пилета от Америка. А за внос от ЕС - по-добре питай шофьорите на тирове и митничарите за какво става дума.

няма инфлация бе, всичко е "two weeks to flatten the curve" като със сополките миналата година да знаете

Май се оказа, че източно европейците не са висяли на социал.

Това е проблем само за резаните карабини.

га плащали - плакàли...

Не ги мислете тях. Вижте ни нас, на дъното сме.

глупак!!!

Не ги мислим. Обсъждаме новината в статията, както се обсъжда всяка една друга статия. Още преди месеци бях споменал, че британците тепърва ще берат горчивите плодове на Брекзит. И това, което се случва сега е само началото. Ще има много по-сериозни дългосрочни последици за Обединеното Кралство в бъдеще. А след някоя и друга година може да се наложи и промяна в името му, защото може и да не е обединено вече. Националистическите партии в Шотландия и Северна Ирландия продължават да набират популярност.

въпросът е да се поучим от грешките им.

Има само една криза, тази за мъже, къде сте путьовци? Без мъже тва е бъдещето!

На коафьор и козметик са отишли

Килограм бутчета е под 2 паунда, килограм бяло месо е 5 паунда. Минимиална надница 8 и нещо. Минимална пенсия 600 + собствения ти пенсионен фонд. Някак си ще го преживеят, горките.

Така е в държавите пълни с ваксинирани кретени. И по-зле ще става.

Кой за какво говори, въшливият винаги за банята.

Пуснах една сълза за англичаните. Бедните. Домакинство, което изкарва

Пуснах една сълза за англичаните. Бедните. Домакинство, което изкарва по-малко от 50000 паунда се брои бедно и му дават помощи. Живи да ги ожалиш завалиите, че всичко им е по-евтино от България, с изключение на наемите и имотите.

Лъжеш. Никой не ти дава помощи под 50,000 паунда. 50,000 е доста приличен доход и над него започват да ти намаляват размера на детските.

Ха сега да ядат вожа - от умрял гуй кожа.

Гледам ги тия англичани и не мога да повярвам, че са победили в две световни войни и са били огромна империя. Кога изтъпяха толкова? Елитите наистина се изграждат. Лошото е, че и Европа я управляват подобни самодоволни малоумници като в Англия.

Победили в 2 световни войни? По-скоро са се присламчили към победителите според мен. А преди са били империя само заради флота си.

Ми аз по този повод ще си го преместя.

Да им шитнем наште преоценени бройлери с напомпаната вода. Ако има кой да се сети, ще изкараме зимата ако не на топло, поне на хладно, че гледам в хола е смразяващо и родопските одеала вече не помагат.

Това са лъжи, рече рошавия. "Жить стала лудше, жить стала веселей", също рече рошавия. И аз вервам на него, а не на некакви си евро-лъжци. Обаче , му вервам сега от Германия, щото се изнесох от UK още летото.

Интересно е че пак е криза в България

Като стигнат нашите заплати тогава ще ги мисля. Засега са си добре.

Да взимат пушките и на лов за яребици.

Добре де що не си вземат индийци за без пари. Само се правят на интересни

Откакто стана Брекзит от злоба цяла Европа се напъва да прецака Великобритания. В първите месеци слее Брекзит Великобритания просперираше, тогава ЕС почна да ни съботира икономиката нарочно. Живея тук от 25 години и никога не е било толкова зле.

Ами вие си го избрахте - сега ще лапате бахура. А - да не забравиш да благодариш на двамата ви кретени - Фараж и Борката.

Никой не ви прецаква ЕС просто си следва политикат. Никой не е карал Великобритания да излиза от ЕС.

Ей Драгойчо,кога ще дойдеш да ми измиеш прозорците на къщата, разчитам на теб вече 25 години, а жена ти още ли чисти кенефи по еврейските къщи в Голдърс Грийн и Барнет, та ако още е добра чистачка и кажи да се обади на жена ми Себиха, че идва родата от Карачи на гости и трябва някой да ми почисти 7-с тайната ни къща с 3 бани и тоалетни. Щерката как е, разбрах има дете от оня черния старият и приятел Рашид иракския емигрант, да са живи и здрави! Спомням си живееше в една лайняна квартира с много мухъл в Уест Хям, там все наши хора пакистанци, бангли, индийци и шриланки, дано да си се преместил. Айде със здраве и да се обадиш ей!

На ДЕН като строител си заработвам 500 - 800 лева в Англия, изплащам ди къща в която живеем само моето семейство. Масло " Президент " струва 1.8£ (4 лева) с намалението 1.4 £ В Бг- то лятото ми искаха в супера 8.60 Лева..... По добрия вариянт е сега а не като преди наводнено от работници и заплащането супер ниско.

Абе галфон тъп, да те чукат афганистански мигранти тебе в гъза. Като вървеше онзи автобус с надписи да се омитате от ЕС, че сте давали по 300 милиона лири на седмица, които можели да влезнат в здравната ви каса какво стана сега? Не ги давате на ЕС ама и здравната ви каса е в криза и докторите ви са толкова добри, че не искат да виждат пациенти на живо, ами само по лаптопа, че са се преработили горките хахаха Мухляви индийци-доктори мързеливи и некадърни, а то и този е индиец дето ви казва как ше ви вдигне пилешкото. В цялата тази работа европейци не виждам, а предимно индийци, които толкова мразят империята мащеха, че само гледай сеир как ще я разядат отвътре и ще я разкапят. Ама ти си толкова тъп, че такива неща не забелязваш, а както останалите глупендери на Острова повтарят като някаква мантра как европейците били проблема хахаха

Зле?Защо да е зле?Пълно е с работа.И пари за банката има,и за глезене.Зле е за тия,които си драпат............за мързеливите.

Ами те си решиха така.Така,че всичко е наред.Няма проблем.Оказаха се един голям надут балон.

Важното е какво казва рошавия! Според него всичко е шест!

Какво?