Слънчев бряг остава №1 за британците, следват Алгарвe и Мармарис

Проучване сочи кои са най-привлекателните курорти в ценово отношение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митьо Очите - точно за началото на сезона.

такава селения и простотия никъде по света няма, освен нейде из африканските джунгли може би... А и балконингът там върви най-добре1

Да, дори изместиха от Слънчака руснаците, защото и те не могат да издържат на толкоз алкохол.

На мен англичани са ми казвали, че предпочитат България, защото за разлика от Испания и Гърция, при нас е зелено.

може и да е интересно човек да отмаря и опознае Русия,нещо необикновенно,забранено,може би има прекрасна чиста природа,планини,реки,езера,интересни хора и култура,нещо което не се предлага така масово и натрапчиво,като Турция,Гърция,България,Испания,нещо различно от масовата тълпа!Защо не! да не робуваме на масовите простотии,които ни заливат!Светът не е лош ако го приемаш за такъв!

Платена реклама. Тебе те знаем. Та колко пъти ходи там? Отваряй гоогле картата на проклетите американци да ни разкажеш ко си видял.... че не си помириавал Русия освен рублите и.

Има и зелени човечета

Аз пък смятам да отмарям във Русия! На мода е!

E как няма да е номер 1 като тук изкарват 10 дена с толкова пари, колкото им струва една вечер в лондонски пъб.

За кои британци? Вероятно за бедняците търсещи къде да се напият за безпари и да намерят някоя евтина жрица?

Аз вече не водя семейството си на почивка в кенефа.

"Вечеря с вино за двама" хахаха, критерият е по-скоро литър "Флирт" за един!

Е по голяма тъпотия не бях чел. В UK е по евтитно да почиваш на Майорка, Малдивите, Бали и т.н. от колкото в БГ.

Я спомени колко е порция паеля на Майорка и колко е пиле с ориз във фаст фууд на Слънчака?!? Нещо пак си приказваме колкото да отчетем дейност, А?

е защото се разбра ( едва наскоро, от тези които трябва да виждат надалече) , че сезона по нашто черномория е в пълен колапс !!! И министърката с евтиния апартамент в “Овча Купел” заедно с придворните си съветници от т.н.р. борд по туризъм ( Поли Карастоянова , Мартин Захариев и други спорни капацитети в туризма) взеха спешно решение да развият конгресния туризъм . Ама сетила се Мара да се побара “в дванайсе без пет” : през 2019 се договаря 2020 и 2021 !!! Ей такива мити работи !

Разбира се че е така: курви бол, алкохол евтин, кока и амфетки ври( и няма контрол), освен това можеш безнаказано да си блъскаш местните аборигени или да риташ камериерки в главата( било фън!), и накрая да изревеш че си обран, аджебна туроператора да ти уважи искането и върне некой лев..опа, лира. Красота!

Чета коментарите и за пореден път се убеждавам , че чукча писател а не читател ! Чете заглавието и коментира ! Ама какво коментира и той не знае ама да си даде коментара ви`иш ли та да не е капо ! Баси ! В случаят хората съвсем ясно са опоменали , че Слънчака е намбър уан за цървул туризъм !!! Демек най-тънкана за все пак не макс посредствено предлагане ! Да ама кой да го вдене ? Важното е да се ломоти нещо там колко време да минава .... За сравнение на Тенерифе , Канарски острови е фул с ингилизи , да ама със средната им класа а не с цървулите . Там по кръчметата до плажа почти навсякъде се предлага така наречената "английска закуска" , без значение дали в Санта Круз , Америките , Гигантес , Пуерто де ла Круз или което и да е крайбрежно селце , навсякъде си се предлага щото има ингилизи с лопата да ги ринеш ! Да ама това не е дъ топ тънкана дестинация и за това оглавява други класации .

А в Русия са лежи в затвора за фалшиви новини.

Голяма тъпнящина!!! Как може кочината на слънчака да я сравнявате с Алгарве?

Освен такива като Митьо Ушите или маи Очите бяха са станали британци!!!

Ето един типичен пример за феик нюз

ми ще е N:1 я! къде на друго място могат ингилизите да намерят толкова евтин кур&аляк?

Тотална лъжа, тотална глупост!!! Влизате в чичко гугл и пишете: most popular destinations for british tourists Кои са топ 10 за английскте туристи???

И за без пари не стъпвам там!

И пари ДА МИ ДАВАТ не стъпвам там !!!

Алгавре не може да се сравнява! Това е уникално място. Уникални плажове, хора и природа. Все пак там е океан!

А защо българите бягат от България ?

Ами бягат, защото повечето обясняват, че в Северна Гърция било по-евтино.

Да за утрепките....

Хихихихи, И хихихихи хихихихи , а ха-ха иииииии хихихихи

"Слънчев бряг" е 100 пъти по хубав и от Мармарис и от Куша Дасъ и др.. Но за жалост е в Испания, нали за Costa del Sol - става дума

Българлия за българите.Да ходят да се къпят на Ламанша.

къде ги правите тези проучвания и как?!?