Слагат под лупа всяко "крилце или кълка" от Полша

Агенцията по храните действа след получен сигнал по европейската Система за бързо съобщаване на храни и фуражи

Обратно в новината

Коментари - Слагат под лупа всяко "крилце или кълка" от Полша | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо изобщо трябва да се внася чуждо месо? Филип Димитров, който знае как и кой унищожи ТКЗС-тата ли да каже? По негово време бяха изклани породистите говеда, селектирани десетилетия наред, с купувани от държавата ни за милиони породисти животни от чужбина. Или някой, който знае как година след година ту се избиват козичките, ту офцичките, ту прасетата... При случаи като с полското пилешко трябва да се налага забрана за внос от тази държава за определен брой години.

Що е полско не ям. Хранителни продукти от Полша не консумирам! Винаги има проблеми с полското производство. Изливат ни боклуците си както и др западни държави.

"Късно е либе за китка...."

не стават за ядене. Произвеждат боклуци. Не ги купувам НИКОГА!

Къде бе "лупата" досега, че тонове месо са влезли в страната? Сега ще кипи дейност, ама малко късно.

толкова ти е акъла

Танева, ти в ред ли си? Публично обясняваш, че е нормално да се внася заразен със салмонела хранителен продукт. Че ти знаещ ли, че в така наречената система за самоконтрол на безопасността на храните НАССР, която всички фирми по хранителната верига са длъжни да имат по закон, се изисква при констатиране на проблем като този, продуктът да бъде изолиран незабавно и този, който го е установил да информира всички по веригата в двете посоки, за да се вземат същите мерки за цялата партида. Каква преработка, какви пет лева?

трябва да си напълнят чантите с храна за в къщи.Иначе си чешат.......Те са абсолютно ненужни като много от агенциите в БГ.Стават само за избиратели на ГЕРБ.

Редно е да се забрани вноса на такива продукти, но нали сме подлоги, надали.

каква лупа бе .. тия изпуснали месото.. сега се сетили.. прост и некадърен народ...

Ако няма основание - не може. Това е ЕС.

полски боклуци.

Антибиотика и Естерогена остават ли след термичната обработка ??

Министърката лъже та се къса. Първо казва, че нито килограм от заразеното месо не е попаднало в потребителите, после казва, че заразеното месо било подложенио на термична преработка и разпространено. Като детската стратегия, първо искат да я вкарат, после казват няма стратегия, Бойко, гледай си министрите и ги уволнявай наред.

Какво ще гледат под лупа не знам- ние вече го изплюскахме всичкото.

Седем сигнала са били изпратени на България за това месо и никой не е направил нищо.

Вие от гроб ,все след събитията вървите.Или ще получите сигнал както в случая от Италия,или от жуналист.Ето подавам сигнал,продава се бял боб от Египет,който не става за консумация ,мирише на отрова.танева не си за този пост,нищо не си научила ,но голямата заплата си я прибираш,нали.

Ти и семеството ти това "термично"преработено месо,заразено със салмонела.Нека това да ти е наказанието ,дето проспиваш всичко.

е по-малко вредна от алчността и печалбарството. Как се отглежда 2 кг. пиле за 38 дни.? Ми с хормони. По-нататък няма да обяснявам.

Сетила се Мара да се побара.