17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хем сме евтина работна ръка, хем сме виновни. Позволяваме си да нарушим комфорта на господарите!

Нормално е слабаците да нападат по-слаби. Що не пробва да каже нещо за черни, кафяви и брадати главорези. Щото ще му изстине мястото набързо. Лесно е да обвиняваш най-незначителните и слаби другарчета.

Тоя много се надяваше да заеме мястото на Баба Меркел, но сам се оака здраво.

Лашет не обвини българи и румънци директно, а условията, при които живеят и работодателите за неспазване на законите по принцип( дистанция, тестване,хигиена, жилища), изтъкна обаче, че вируса е пренесен от работниците от страните им, което разбира се не може да е обективно, нито доказано!!

Ако под българи ина предвид римляни, най-вероятно в прав.

Не става. Ако каже цигани, или даже модерното "роми", ще го унищожат. Като каже българи и румънци е напълно допустимо в либерасткия език. В случая мисля че не са цигани, защото те отиват там на помощи и да крадат, не за да работят.

Пак DW и пак глупости на квадрат. Централната преса в Германия изобщо не се занимава с това какво е казал Лашет, а че заради многото заразени в кланицата отново бяха затворени детските градини и училищата в града. Това е проблемът, другото са комплексите на Захариева.

трябва да се внушава омраза към европейците, а развитието с жълтия картон на борисов го няма тук, мисирки1

Разболели са се заради алчните работодатели: скапани условия на труд, липса на дистанция и кофти хигиена в претъпканите общежития. Без значение дали работниците са бълари или цигани, християни ил мюсюлмани, те не са виновни, че са принудени да бачкат в крайна мизерия.

В региона на Франкфурт. В малкото градче, близо до Дармщад, къде отсядахме видях за първи път в живота си "Пенита". От думата "пени"- стотинка. Местните прошляци, които ги мързеше, та чак ги болеше. Точно както във филмите, зимно време се събираха в местна градинка, палеха огън във варел, наобиколили го пиеха твърд алкохол от обща бутилка поставена в кафява хартиена торбичка. Да да не ги арестуват. Това им бе социалният живот. После се връщаха в социалните си апартаменти раздадени от Германската държава. Безобидни прошляци, НО една от причините за днешните мигрантски вълни. Ще умра пиян но никога няма да работя! Този девиз е водещ в Германия и САЩ за местните родени като граждани, имащи пълни права на работа, знаещи езика защото им е роден. Въпреки това мигранти работят тяхната работа. Всеотдайно, без "План Б", без език, без гражданство, в много случаи полу или напълно без легален статус. Политиците на техен гръб и нещастие трупат политически точки и банкови сметки. Пенита....

Е, можеше да каже, че е виновна една проста кърджалийска п7тка, и да не се извини.

PEYTSCH

Тоя тапанар ще изкара българите виновни и за детската порнографска база в неговата провинция. Както изкарват, че крайнодесните от АзГ са...крайнолеви терористи и опасни ислямисти, което си е истината. А набедените са като Ван дер Лубе, че комунист...

Защо го атакуват човека? То не е лъжа че нашите цигани най-вероятно са го занесли...

Ти ли плюш по българите, нищо добро да не видиш

Журналята чака се объркаха!!! Става ума за ЦИГАНИ с български паспорти!!!! А не за българи!!!

В България повечето болни са дошли от западна Европа повечето от Германия и Англия. Те заразяват много хора щото там като са били не са им обърнали внимание.

Ега ти вица!

защо се хили под муста... пърдон - под маска?

ВИНАГИ СА СЕ ХРАНЕЛИ ОТ "ЕНЕРГИЯТА НА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО" ! ТОВА СЕ НАБЛЮДАВА И В МОМЕНТА !

Вкарахте милиони мигранти, сега нашите виновни. защо не си изнесохте производствата в България и Румъния за да не идват при вас хората.

За са им плащат още по-малко, да нямат нормална пенсия и здравно осигуряване ли? Смисъл?

Ами не ги викайте на работа като ви заразяват тия "лоши" Българи!!! Не стига че нищо не плащате и се живее в мизерия, а и сега болести ви донесли. Утре някой българин може да ти вкара СПИН отзад. Пак ли ще ревеш,а? до Българите и Римляните: Хора ако не вие поне нека децата ви учат за да не се налага да се работи по този унизителен начин!

....българина ще узрее ама по трудния начин......

че Германия ги викна да им помагат в селското стопанство. После ги набута по много в стаи. Същото като с имигрантите от Азия и Африка. Трябваха им работници с много ниско заплащане и не им пукаше, че хората измираха, докато се доберат до Германия. Сега пак почнаха да ги превозват германските кораби от Африка към Италия. За да могат да тържествуват те, докато закопават други.

Напишете ни на страната на Китайците - виновни. Дай боже този път ще сме от страната на победителите! Абе няма какво да се лъжем Германците си имат опит от работата с нас, но и ние с тях. Мерак голям, но малък... Цялата история от създаването си препикана Германия се бори за колонии. Онеправдана и онодена от евро-партньорите. Настоящи и най-вече бивши. Мечтата завърши, когато Германия бе колонизирана. Двата периода на великата германка колония са отпреди 89-та и след нея. "Их бин ейн берлинер!" Хахахахахахах - Ицо е прав.

Хапчетата.