17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много бе!? Как ли бихте украли на хората спестявания от порядъка на 5000 до 100 000лв. спестявани по 20-30г.??????? Но като цяло са много милиарди........ Ух милите" лиги им текат.............. :@ :@ ДЕПОЗИТИТЕ СА НЕИЗХАРЧЕНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ...... БВП!?????

Интересно ! Да държиш толкова пари на депозит, или трябва да си кьорав колко е реалната инфлация, а не тази на НСИ или да си задоволен с всичко и да няма къде да си харчиш парите и ги даваш банките да ти ги пазят. Само че нали си спомняте как ги опазиха 97 година. Народа е казал - парен каша духа ! А обезценяването на спестяванията е в ход с тези "високи" лихви на "банките".

Силен ръст и на пенсиите от 01.07.2030

Депозитите се дължат на това, че всичко се превежда по банков път - пенсии, ренти. Част от парите теглиш, но част от тях остават, защото вместо да ти плащат лихви, те удържат такси за запазване на банковата сметка за преводи.

Голяма общоевропейска инфлация се задава в близките години и България няма да бъде подмината. За това и правителствтото напира да влезем в еврозоната толкова много.

С други думи финансовите организации и умните хора намаляват вложнията си в банки, а лъвовете-юнаци- простаци, държат парите си в банките при никаква печалба и с голям риск. Никакъв бизнес, никакви акции ( може и световни освен български ), никакви идеи. И естествено страната не помръдва наникъде,

2 милиона работещи по 1000 лева са 2 милиарда. Дали верно заради това депозитите са 55 милиарда?

В коя банка да отида да си изтегля моите "пари на влог" че съм на зор, а всичките ми приятели нямат пари в банки, но всички работим.....

идиотче, по-добре у банка - имаш си пари ако ти затребват, може да са малко, дан се увеличеват, ама имаш с кво да посрещнеш харчлък. А така, пуснеш ги у бизнес и ти ги ЗЕМАТ за 2 дена. ФАЛИТИ НА НУЛА ОТ МУТРОБИЗНЕСМЕНИ.„БЪЛГАРИНА Е МЪДЪР! ЧЕ И ПРЕПАТИЛ, БРАВО.