Сигурност и дигитализация-две страни на една монета

Новите технологии въвеждат защита на личните данни и банковите транзакциите, непознати досега

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Привет! Смотрите, нашел классную схему,которая еще не разлетелась по сети. Чем больше людей подключается к проекту, тем больше заработок. Жмите на КНОПКУ. Всем денег!

XRP 589 EOY

Тук това плащане между банки и апарати се прави през Борика. В тяхното описание как се извършва връзката имаше примери на 2 програмни езика. За единият бе около страница и половина, на която имаше по памет 7 грешки! То пак върши работа да се ориентираш, но показва мърлявщина. Едните бяха, че на едно място дефинират константи, а после са съкратени, а на други не знаят разликата между равенство и двойно такова и вместо да сравняват с константата, то те уж и придават стойност. ;) Така че не си мислете, че тези неща се правят добре. И самато им логика никак не я одобрявам и никога не бих я направил аз така. С това да трябва да допълваш със спейсове до определена бройка за описание. не бяха май предвидили и версии, и почват да лепят накрая. Така че част от отговорните неща, всъщност се правят мърляво. Едни от най-скапаните кодове за сайтове, са свързаните с плащане. Дори съм попадал на такива, където си дописваш нещо в пътя и все едно си платил. ;) Част са правени като от студентчета.

Щом има ключалка значи винаги може да се направи ключ. С две думи сигурност ама до време. Абе следващите поколения ще берат големи ядове. Нищо чудно да се окаже че да ти откраднат нещо твое ще е по-лесно отколкото днес. При това те вече го правят докато си пият кафето и няма нужда да се разхождат с торби, качулки и оръжие. А на бас че това което днес наричаме сигурно, утре ще бъде най-несугурното.

Senator1

Колкото и да се променят технологиите на защита, този, който администрира респективния сървър винаги може да извади точните данни за когото си иска. Облаци ли казваш? Я не ни будалкай! Все е СЪРВЪР.

Тая статия 10 години ли я превеждате? Не друго, ама информацията маааалко поостаря ;) айде със здраве. Сигурно утре сте пак на училище.

"Ако се въведе предаване на данни през мобилна връзка до 10 гигабайта в секунда и повече" ... трудно ми е да си представя дали списвача на това, е наясно каква глупост е написал. Без коментар.

Карта без пин... не благодаря!

Блокчеин баце ;) банките в кофата или да почнат да действат като истински такива

Няма нужда да му слагате минуси на човека, банките до няколко години ще станат само лихвари и нищо друго - вече са почти там.

Няма нужда да му слагате минуси на човека, банките до няколко години ще станат само лихвари и нищо друго - вече са почти там.