Швейцарците одобриха голяма данъчна и пенсионна реформа

Вотът слага край на продължителен спор за благоприятните данъчни ставки, които Швейцария предлага на международните корпорации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро след като започнат ислямски терористични атаки в Швейцария, пак ще разрешат повече оръжия у гражданите.

Много е важно да има данъчна конкуренция. Следващите ще сме ние - ще има голям натиск да се повиши данъчното облагане в България. За съжаление, не съм оптимист. Даже се чудя, че издържахме толкова години с пропорционално данъчно облагане и ставка от 10% за данък върху печалбата на юридическите лица. Готви се информационна война, която да накара невежите да гласуват за политици, които ще въведат "справедливо" данъчно облагане.

Пак прочети статията, щото нищо не си разбрал. В Щвейцария има неравнопоставеност на данъчното облагане към корпорации и местни фирми в полза на корпорациите.

По-добре ли е да имаш оръжие на 5 секунди от теб, отколкото полицай на 20 минути?

До Васил Здравков: Какво е циничното на данък 10%?

Ми явно Васил Здравков не печели кой знае колко, та му се струва, че да му вземат 10% му е много. На всички бедни им се струва, че по-богатите трябва да плащат по-големи данъци процентно (но защо, никой точно не може да обясни - така било честно, видиш ли, инак било цинично). Интресното е, че богатите не мислят обратното, а смятат, че трябва да плащат същите данъци като бедните...

Обяснението е просто. НАВСЯКЪДЕ по света в най-развитите страни е така, защото там богатите сами смятат, че е цинично да плащат същите проценти като "бедните"

Първата стъпка на всяка идваща на власт диктатура, е да обезоръжи народа. После идва Белене и ГУЛАГ. Нищо не се споменава за каквото и да е ограничаване на оръжията в ръцете на държавната машина, а правителствата избиха 500 милиона от собствените си ОБЕЗОРЪЖЕНИ граждани, само през ХХ век (без да се броят жертвите на войните). Който не помни историята, ще я повтаря.

Да се готви България. Никой няма дълго да търпи циничната ставка от 10 %.

Затягат примката навсякъде.Скоро белите хора ще са или пълни откачалки или мъртви.Европа Халифат, а САЩ в разруха.

Интересно... половината население е въоръжено, но не се изтребват по училища и дискотеки... какво нещо е възпитанието и културата...

2001 г., Мъж влезе в регионалния парламент на кантона Цуг и уби 14 души, след което се застреля. 10 май 2015 Масово убийство в Швейцария. Няколко души бяха открити застреляни в малко градче, недалеч от Цюрих.

Швейцария е с 40 пъти по-малко население. Това означава, че ако в Швейцария е имало две масови убийства за последните 20 години в САЩ трябва да са 80, а те са доста под 20. Т.е. в Швейцария масовите убийста са ЧЕТИРИ пъти повече на глава от населението. .. какво нещо е възпитанието и културата... и най-вече какво нещо е малоумието сред някои индививди наричащи се ХМ

Либерастите, като истински болшевики се страхуват от това, хората да имат оръжие. По принцип всички политици си имат едно на ум, когато народът е въоръжен. За това е борбата на болшевиките пишмандемократи срещу притежанието на оръжие!!!

Но и престъпленията при нападение над частен имот и хора са едни от най-ниските.