Швейцария екстрадира в САЩ близък до Кремъл руски бизнесмен, заловен на ски ваканция в Цермат

Владислав Клюшин е обвинен в Съединените щати за кибер пробив и хакване на поверителна бизнес информация

Обратно в новината

Коментари - Швейцария екстрадира в САЩ близък до Кремъл руски бизнесмен, заловен на ски ваканция в Цермат | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми хак да му е. Русия има достатъчно ски курорти, но парвенюто по Швейцария отишъл си развява задника.

След като в Русия бе отвлечен синът на семейство Касперски а преди това на Петербургския икономически форум Касперская размаза путинистите на тема ЦИФРОВА ДЪРЖАВА, "Laboratory Kaspersky" се изнесе от Русия в Швейцария. От 10 г ползвам за сигурност само Kaspersky, платен в САЩ. Дори пиша само чрез Kaspersky VPN в ДИР.РУ защото има "филтриране" от ДИР.РУ на IP от "определени западни" държави. Днес "Kaspersky Laboratory" е световна фирма по качество на услугите и съвестен швейцарски данъкоплатец. По кои причини Касперски бяха гонени в Русия а в Швейцария са ЖЕЛАНИ ПАРТНЬОРИ по сигурността в цял нормален свят?

Kaspersky е забранен за ползване от държавната администрация в САЩ. Официалната причина е че е руски шпионин, highly likely. Реално предполагам е жертва на лобизъм от конкуренти. Иначе да, може би е най-добрият по отн. на IT сигурност.

Разбира се, че американската администрация ще ползва единственно американски фирми. За софтуер, за сигурност, за банкови разплащания. Нарича се Национална сигурност. Не-само държавните фирми и администрация, но и средните и големите американски частни фирми ползват единственно автомобили на американски брендове. Това пък се нарича лоялност, на частните фирми. Но само в Русия и България държавната администрация се вози в луксозни иномарки и си служи с американски лицензирани софтуерни продукти. В ЕС държавните администрации преминават на Линукс с отворен код а служителите ползват лични автомобили и ...велосипеди. Но иначе тук е препълнено с коментиращи, мразещи от дъното на душата си всичко западно. С удоволствие гледам руски филми, където целият милиционерски състав плакне окото на служебни компютри на Windows, начальниците се возят на служебен Майбах а мечтата на редовия руски милиционер е BMW 5-ца. Тези неща се случват поради дейността на "швейцарския турист". Русия се занимава с държавен тероризъм.

Отвличания ,изтезания,обикновен фашизъм!?

Я кажи сука бля, кого са отвличали Франко и Дучето? Или имаш разстройство на терминологията? Да не говориш как, Сталин праща терористи в Мексико и те убиват идеологическият му враг Лейб Бронщайн с партизански псевдоним Лев Троцкий?

Дори "неутрална" Швейцария вече козирува на отвътокеанските пирати. Правосъдие? Справедливост? - празни думи в САЩ.

Те швейцарците винаги козируват на най-силните. Просто не се объркват, на кого да козируват и на кого не . За това са и "независими".

отговорът е ясен както и досега .Ще последва арест на американски граждани в Русия , близък до дипломатическатна им мисия !! До доказване напротивното или до размяна.А такива в Русия бол -по данни на самото амариканско посолоссво в Русия.

В щатите си виновен до доказване на противното. Противното го търси обвинителя.

Виктор Бут.....за руския депутат Бутина ли искаш да кажеш? Че миналата седмица руското правителство направи художествена изложба във Външното си министерство на "несвързания с руската продажба на оръжие" Виктор Бут? Или как Бутона ходи в затвора да се кара на Навални, че затвора и в САЩ и бил по-тежък? Защото когато тя бе в американски затвор ЗАСЛУЖЕНО и твърдеше че няма $1.00....Навални призова да и се помогне с дарения от чисто човешка жалост. Днес руската депутатка Бутина е МИЛИОНЕРКА в ЗЕЛЕНО. Как стана ве, Вася?

Руските олигарси са си все същите тъпаци. На войне, как на войне, товарщ. Не виждаш ли колко е натопорчена обстановката, на ски си тръгнал във "вражеска страна", пък сега реве. Що ходите по запада, като в момента сте в такива отношения? Ако е да си наглеждате откраднатите пари, има си посредници за тая работа, но ако е да се развявате, сега ще видиш федерален затвор на какво мяза отвътре.

Я разкажи, как точно Швейцария, която винаги запазва неутралитет, е вражеска за Русия (или коя да е друга) държава? Във война ли са, що ли? Разкажи на нас простите, щото ние все си мислехме, че международните споразумения и мирни договори все пак значат нещо ...

Младоците си мислите, че светът започва вчера. По време на товарищите, почти всичко извън СИВ и малко анголи, куби и с условности виетнами беше "вражеска страна". Швейцария беше вътре в тази класация с двата крака, барабар с все неутралитета й. Това важеше и за Унгария, Чехия и Полша в определени интервали. Ако ни си забелязал, онези времена се връщат, само дисциплината нещо изостава, но след няколко "отвлечени" скиора барем се сепнат руските "аристократи". Тарикат не писка, а тоя отишъл на ски и сега врещи, че го били отвлекли - ха, ха. Те могат и да го умрат тоя глупак в хотелската му стая, ако така им е по-изгодно, отколкото да го разкарват като панаирджийска мечка.

Опаа, сега ще има вземи тоз 25см Чембърлейн в Алабама а, тавариш? Хахахахах! Да се готви онова хипофизно джудже от Кремлин, ма там е страшно! каПу-тко хем е малък, хем е дърт, може да не издържи на напора!

Не съди за другите по себе си, джендърски изклесък. Само ку.ове и пи.ки са ви в празните чутури... И уе.ко месо, че е без кости, да не се задавите...

Швейцария - новият протекторат на САЩ.

у. ли ми дири в Швейцария, да си беше карал ски в Сочи сега да е на свобода

Или в Банско...

Това си е отвличане.

демокрация по американски,никакви права на овинените в недоказани престъпления

събиташ доказателства, обвиняваш, пускаш за издирване с Интерпол, те преглеждат доказателствата ти, и после се пуска заповед за задържането на човека, който не се е явил на призовка най-вероятно. И след като бъде задържан му се повдигат обвиненията в съда. според тебе как трябва да е реда??? Тровиш, пускаш го в Германия да не те обвинята в убийство, връщат го жив и здрав и го затваряш, а после го съдиш за неща за които не си го съдил последните 10 години докато е бил на свобода в страната, ама сега вече нали е неудобен...

да особено ако "доказателствата" са "highly likely" и "няма друго логично обяснение" и са "строго секретни" никой никога не ги е виждал и няма и да ги види

Вие с няколко реда разтърсихте цяло котило от пригожински тролове. Коментарът ви почервеня от бясни червени активисти пишещи Ви червени минуси.