17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яжте шоколад Линд!

Яжте ако може да си го купите с копейките дето ви ги дават за тролене.

Швейцарските банкери на-на, на-на, на-на, на-на, на-на, на-на-на, на Газпром във на-на.

Мдаааааа. Вече и на швейцарците да нямаш вяра...

И ся кво? Няма къде да спестяваш рубличките ли? Въх да ти имам проблемите.....

Ситуацията е такава, че от известно време, в резлтат на "мъдрата" политика на швейцарските банкepи, франка започна да губи от стойността си и вече спадна под нивото на далара...

ШВЕЙЦАРИЯ , вече не е държават която ние помним с нейната ОБЕЗПЕЧЕНА СЪС ЗЛАТО ВАЛУТА! ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА на тази държава, подобно на ФЕД и ЕЦБ се превърна в ПЕЧАТНИЦА НА ВАЛУТА която вече е БЕЗ ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ!! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ ПУТИН ПРОДАДЕ СРЕЩУ ЗЛАТО ВСИЧКИТЕ АКТИВИ НА РУСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА КОИТО СА В НОМЕНИРАНИ В ЩАТСКИ ДОЛАРИ КНИЖА. СЪЩОТО СЕГА СЕ ПРАВИ И СЪС АКТИВИТЕ В ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКОВЕ!! Що се отнася до газовите потоци , то е сигурно едно - И УКРАЙНА И НИЕ ЩЕ СМЕ БЕЗ ГАЗ ТАЗИ ЗИМА!!

и Швейцария враг и лоша... само раша е добра... дръжте се другари и дайте да дадем!!!!

Швейцария досега известна като неутрална, толерантна и като страна на банките, от известно време се опитва да настъпи котето по опашката. За нейно щастие досега това не ѝ се получава, но въпросът е защо си разваля спокойствието и реномето по такъв глупав начин. Трябва някой яко да ги е хванал за топките, за да правят това.

Някой упорито копае под системата на лъжепари, от която те са част. Няма как да оцелееш на 5 етаж ако взривят първия.

само си придават важност

Редакторът може ли да си прочете още веднъж написаното и да пробва да си поправи правописа и словореда?!?

Швейцария зае страна?!?! Това вече е ясен знак, чии интереси засяга Путин, БАНКЕРСКИТЕ. Две световни войни, те оперират с всички участници, все едно живеят на Марс, а сега вземат страна. Това трябва ясно да ви говори, кой точно стои зад санкциите срещу Русия, Иран и косвено Китай.