Щурци унищожиха над 140 000 декара слънчоглед

Местните жители искат национална програма за справяне с насекомите - пръскане с хеликоптер или самолет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изводът е-Олио няма да има.

Това на снимката е скакалец.

Бойят по щандовете съвсем не е свършил.

Тъпите зеленчовски у роди забраняват паленето на стърнищата под измислени доводи! Хак ви е, хората от село затоа са го правили от столетия и скакалците не са се размножавали така. А сега и мишки ще дойдат след сккалците....

Стар трик за да не се плаща пълна рента на пенсионерите. И защо трябва да се палят стърнищата за да умират птици и животни. Как се справят другите държави?

ахахах, искали пръскане с хеликоптер. Вади кинти и си купи пръскане с хеликоптер. ОЛИГОФРЕНИ, айде фалирайте вече, тъпунгери прости и бедни!

Тия щурци са пуснати от агенти на Путин.

Може и така да е. Нали непрекъснато реват за лаборатории, каквито има и те двойно повече

Свири, свирииииииииии щурче, ах подлудявай ме не спирай ......

Честито какво сега ще купим едни самолети на хартия да пръскаме с тях...

Това на снимката прилича на марокански скакалец.И ако е това ще унищожават растенията докато снесат яйца-към края на месеца.

Щурците са само в главите на редакторите.

ДИРчовци, това на снимката не е щурец.

Свири, свири, щурще! Ах подлудявай ме, не спииирай!

Това не са щурци, а скакалци. Щурците се безвредни.

щурците са скакалци бе..... тва че свирят не ги прави полезни.......

Ако си мислите, че нещата са случайни дами и господа, то дълбоко грешите и живеете в илюзии! Това си е чиста диверсия от нашия господар Америка, на който се кланя просто киро! То не беше чума по свинете, птичи грип, шап, а сега и скакалци ... методично и планово се занулява нашето селско стопанство. Дори не коментиеам вчерашното тотално пръскане от самолети ( chemtrails ) над ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! Социалните мрежи вчера вряха от такава информация и снимки. Убиват ни икономически, физически, психически - там където се намираме ( ЕС, НАТО, надупени на Америка ) е токсично за нас и смъртоносно!

Всички са срещу бай Иван от Горно Нанадолнище, целия свят го мачка.

В тая държава, всеки чака от държавата. Има застраховки за такива работи. Колко от тези фермери са си застраховали имотите и посевите.

А ти знаеш ли колко струва една земеделска застраховка? Щото ако знаеше, нямаше да питаш въобще. Застраховката на посевите струва толкова, че да си на загуба, ако я плащаш. Тоест, по-добре да не правиш нищо и да се молиш на Господ.

що искате пари от бюджета, т.е. от всички нас, дето плащаме олио по 5 лева?