Щетите от екокатастрофата в Норилск са за над 2 млрд. долара

Според официално съобщение, пораженията върху водите са за 147.046 милиарда рубли, а върху почвата - за 738.616 милиона рубли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фандъкова и Борисов са виновни!!! оставка!!!

Росприроднадзор......тия не са мръднали от времето Остап Бендер

Блядовете имат традиции още от 80-те години да осират природата.

Великата Русия!! пхахах

На тия какво не им е катастрофа?

салмонелните яйца и вмирисани пилета от Полша, сега па като надойде една хубава замразена "прясна риба"..Оня главуняк наместо да си расожда влекачите с ракети по паради и да аби нафта, да земе да си опраи страната, тиквеника му с тиквеник! Не се свършиа тия и тва си е! Школовката и закалката са железни.

Чул те Господ! герберска жрице на любовта

Ние го обсъждахме и с Костадин казуза и дълбоко се съмняваме, че става въпрос за шантаж и диверсия от страна на соросоиди и ЦРУ в случая. Но щом пък началните са решили да си обвинята собтсвените хора, явно официално така ще е. Но неофициално Русия трескаво търси истинските виновници, които се крият на Запад.

Вие проруската паплач сте свикнали да си папкате помийка, важното е вашата Матушка да е велика...

браво,браво,браво

Викаш екокатастрофата в мексиканския залив беше нищо работа

Ех това ако беше в България Банов можеше да им измисли нещо със задна дата, за да не плащат глоба.

Викам, че се взимат за велика държава, а нищо не им е велико...

Хапчетата! Бързо!

Ватенките са най-добри в това да предизвикват трагедии с невиждани размери от некадърност, но джуджето путя им обяснява, колко са велики!

червен гейзер.. лапай патето

А нашия великан путя без да сме предизвикали никакви катастрофи (като изключим стотиците килограми кокаин в студенски град) ни обяснява, че сме толупи и лош матриал.

ръждата не прощава

Еми това са си руснаците. Винаги са били безкрайно немърливи по отношение на човешкия живот и природата. Просто нищо не се е променило в това отношение в последните 100 години.

от мужикистан само мизерия и екокатастрофи. Трябва ад им се отнеме тази територия.

По тъпата ти логика и България трябва да ни се отнеме заради малоумщините, които вършим с природата тук!

Концернът и силно зависимите от него местни власти се опитваха в продължение на дни да прикрият катастрофата. Странно ??? Да бе да - да прикриват екокатастрофи ??? Impossible !!!

Това е частникът! По цял свят са едни и същи! Само гледат да печелят без да влагат пари за безопасност и превенция! Най-големите екокатастрофи и аварии по света, последните 20-30 години, са причинени от частници!

Всеки месец поне по едно дебилистично изпълнение от Русия. Как не се измарят да са такива безмозъчни мърлячи???!!!!!

Това е в Русия, на ма*ната си! Ние с една "подпорна стена" на плажа не можем да се оправим, но сме се загрижили за Арктика!

България бие рекордите по мърлячество! Снощи метрото в София стана плавателно :))) Ха ха, само у нас може да се случи това!

Щото държавата е много заинтерисована за екологията. Мога да ти дам пример с държавните Бургаски Медни Мини , който си изхвърлиха в миналото отпадъците от преработката на медта /с всички последици/ направо в морето. Скапаха НАЙ-Хубавият плаж на черноморието ни/ неизполваем е за стотици години/ , повтарям ти го НАЙ-Хубавият.

Едно е природата да ти поднесе екстремна ситуация, съвсем друго е човек сам да я създаде. Във всяка развита държава се случва при силен, пороен дъжд да се наводнят подземни, ниски точки и т.н. Има закони на физиката и мтематиката и инженерите не могат да го конструират така, че при абсолютно всяка ситуация съоръжението да издържи. Винаги има извънредни ситуации

Ха, "Сети се Мара да се побара". Норилск от създаването си е в топ 10 на най-замърсените градове на планетата. Покрай тази река не вирее нищо в радиус от километър.

Чудя се как тези нещастни хорица още не са се вдигнали...

твойта панелна дупка наводни ли се бе дебил тъп-гледа ли в Япония какво стана преди дни или само България храчиш изменнико!!!

за няколко екземпляра тук няма открити хапчета и само оная красавица с косата ще им помогне да се избавят от мъките на тъпотата си,коронката продължава и точно такива нацелва

Тази новина е за тези ,които ни проглушиха ушите , че нефтопровода Бургас-Александруполис е голяма печалба за България.

Съвсем по руски, втори Чернобил. Хубавото е че Жужо само да бръкне в нощното си шкафче може да плати всичко.