Щетите от екокатастрофата в Норилск са за над 2 млрд. долара

Според официално съобщение, пораженията върху водите са за 147.046 милиарда рубли, а върху почвата - за 738.616 милиона рубли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем по руски, втори Чернобил. Хубавото е че Жужо само да бръкне в нощното си шкафче може да плати всичко.

Тази новина е за тези ,които ни проглушиха ушите , че нефтопровода Бургас-Александруполис е голяма печалба за България.

Чудя се как тези нещастни хорица още не са се вдигнали...

Ха, "Сети се Мара да се побара". Норилск от създаването си е в топ 10 на най-замърсените градове на планетата. Покрай тази река не вирее нищо в радиус от километър.

Това е в Русия, на ма*ната си! Ние с една "подпорна стена" на плажа не можем да се оправим, но сме се загрижили за Арктика!

Всеки месец поне по едно дебилистично изпълнение от Русия. Как не се измарят да са такива безмозъчни мърлячи???!!!!!

България бие рекордите по мърлячество! Снощи метрото в София стана плавателно :))) Ха ха, само у нас може да се случи това!

Едно е природата да ти поднесе екстремна ситуация, съвсем друго е човек сам да я създаде. Във всяка развита държава се случва при силен, пороен дъжд да се наводнят подземни, ниски точки и т.н. Има закони на физиката и мтематиката и инженерите не могат да го конструират така, че при абсолютно всяка ситуация съоръжението да издържи. Винаги има извънредни ситуации

твойта панелна дупка наводни ли се бе дебил тъп-гледа ли в Япония какво стана преди дни или само България храчиш изменнико!!!

Това е частникът! По цял свят са едни и същи! Само гледат да печелят без да влагат пари за безопасност и превенция! Най-големите екокатастрофи и аварии по света, последните 20-30 години, са причинени от частници!

Щото държавата е много заинтерисована за екологията. Мога да ти дам пример с държавните Бургаски Медни Мини , който си изхвърлиха в миналото отпадъците от преработката на медта /с всички последици/ направо в морето. Скапаха НАЙ-Хубавият плаж на черноморието ни/ неизполваем е за стотици години/ , повтарям ти го НАЙ-Хубавият.

Концернът и силно зависимите от него местни власти се опитваха в продължение на дни да прикрият катастрофата. Странно ??? Да бе да - да прикриват екокатастрофи ??? Impossible !!!

от мужикистан само мизерия и екокатастрофи. Трябва ад им се отнеме тази територия.

По тъпата ти логика и България трябва да ни се отнеме заради малоумщините, които вършим с природата тук!

Еми това са си руснаците. Винаги са били безкрайно немърливи по отношение на човешкия живот и природата. Просто нищо не се е променило в това отношение в последните 100 години.

ръждата не прощава

Ватенките са най-добри в това да предизвикват трагедии с невиждани размери от некадърност, но джуджето путя им обяснява, колко са велики!

А нашия великан путя без да сме предизвикали никакви катастрофи (като изключим стотиците килограми кокаин в студенски град) ни обяснява, че сме толупи и лош матриал.

Ех това ако беше в България Банов можеше да им измисли нещо със задна дата, за да не плащат глоба.

браво,браво,браво

Ние го обсъждахме и с Костадин казуза и дълбоко се съмняваме, че става въпрос за шантаж и диверсия от страна на соросоиди и ЦРУ в случая. Но щом пък началните са решили да си обвинята собтсвените хора, явно официално така ще е. Но неофициално Русия трескаво търси истинските виновници, които се крият на Запад.

Хапчетата! Бързо!

за няколко екземпляра тук няма открити хапчета и само оная красавица с косата ще им помогне да се избавят от мъките на тъпотата си,коронката продължава и точно такива нацелва

салмонелните яйца и вмирисани пилета от Полша, сега па като надойде една хубава замразена "прясна риба"..Оня главуняк наместо да си расожда влекачите с ракети по паради и да аби нафта, да земе да си опраи страната, тиквеника му с тиквеник! Не се свършиа тия и тва си е! Школовката и закалката са железни.

Вие проруската паплач сте свикнали да си папкате помийка, важното е вашата Матушка да е велика...

На тия какво не им е катастрофа?

Великата Русия!! пхахах

Викаш екокатастрофата в мексиканския залив беше нищо работа

Викам, че се взимат за велика държава, а нищо не им е велико...

Блядовете имат традиции още от 80-те години да осират природата.

Росприроднадзор......тия не са мръднали от времето Остап Бендер

Фандъкова и Борисов са виновни!!! оставка!!!

Чул те Господ! герберска жрице на любовта

червен гейзер.. лапай патето