Ще ни отворят ли вратата на еврозоната?

В Брюксел финансовите министри на държавите от валутния съюз трябва да разгледат българското искане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като от всякъде сме си ,,отворили,, зад....те ...!!

Добре е да внимаваме след като я полуотворят да не си пъхаме пръстчетата където не им е мястото . Щото моооого боли после...:) ВЕрвайте ми !!

ДАЦОВ: " ........................това е нова измислица специално за нас. Нещо като Гърция" ТОЧНО ТАКА, - НЕЩО КАТО ГЪРЦИЯ !!!! ТОВА Е БАНКОВАТА НИ СИСТЕМА - ПЪЛНО ПОДОБИЕ НА ГРЪЦКАТА!!! И КАК ДА Е РАЗЛИЧНА ОТ ГРЪЦКАТА КАТО 30% ОТ БАНКОВАТА СИСТЕМА У НАС Е ВИЗАНТИЙСКА От 2009 година до момента кешовите пари на УПРАВЛЕНИЕ ЕМИСИОННО са се увеличили 2 пъти, а за последните ЧЕТИРИ ГОДИНИ паричната маса е нараснала с 60% !!! 60% за ЧЕТИРИ ГОДИНИ е средногодишна инфлация стигаща до 15 % !!!! ГОДИШНА ИНФЛАЦИЯ ОТ 15 % ГОСПОДА ДРУГАРИ !!!! ДВИЖИМ СЕ В ТАКАВА ИНФЛАЦИОННА СПИРАЛА, която странно ЗАЩО НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА?!! КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ЛИ?? Естествено ще дойдат ХИГИЕНИСТИТЕ от ЕЦБ за да констатират мириса на вонящата ни банкова система ще кажат, че банките ни са едни финансови пирамиди ОГЛОЗГАНИ ПО ПОДОБИЕ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ОТ ФИРМИ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ. ЩЕ ДОЙДАТ И ЩЕ СИ ОТИДАТ, А БАНКОВАТА НИ СИСТЕМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ГРЪМНЕ. ВЪПРОСА Е КОГА ЩЕ СТАНЕ ТОВА?!!

това пиленце е мноооого зелено! квачката тиква го държи под крилата си и понеже нищо не разбира от финанси смята че началниците от брюксел ще помогнат … да ама не!

ВЪРТЯТ ОПАШКИ ПРЕД ВРАТА И ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ИМ ХВЪРЛИ НЕЩО ЗА ЯДЕНЕ ! ТОВА СТЕ !!!

ПЕСОВЕ КАТО НАШИТЕ ЛАЕЩИ НА МНОГО ВРАТИ, ще бъдат наритани показно.

Разкриха на чи сми руски кавали и веки никъди нема да на земат

Айде няма нужда!

като се замисли човек,че тия престъпници сме избрали да ни управляват ...срам и позор ,толкова ли сме изкрейзали и затъпели в лутането си между надеждата за избавление и инстинкта за самосъхранение,защо западняците ни гледат от високо и пренебрежително/-не че те са по-добри,дори напротив,/къде остана чувството ни за достойнство -потъпквано ,мачкано години наред от герберската мелачка,до кога ще търпим униженията и гаврата с нас и децата ни обезличиха ни като нация ,нека не им позволим да ни вземат и малкото останало ..събуди се българино,крайно време е !

Ами, НЕ....

В смисъл дали ще приемат най-бедната, най-корумпираната и най-бързо обезлюдяващата се страна в ЕС, с премиер бивша мутра с крминално минало, пърхащи некадърни калинки по администрациите и брутални групировки във всяка сфера на икономиката ни ? Не бе - сериозно ли се чудите дали ? След 10 години управление на герП сме на дъното по всички показатели ... освен в "усвояването" на европари чрез поставени фирми - по това сме не Европейски, а Световни шампиони !

ИСТИНА Е !!!

Вратата винаги е отворена , но на нас още ни ''миришат'' чорапите , трябва ни морал , за да може САМИ да преценим , ДАЛИ ТРЯБВА ДА ВМИРИСВАМЕ ''ВРАТАТА'' НА ЕВРОПА И ШЕНГЕН !

Хората преди месеци ни казаха в прав текст - НЕ СТЕ ГОТОВИ, НЯМА ДА ВИ ПРИЕМЕМ, НЯМА ПОВЕЧЕ КОМПРОМИСИ... Но Горан каза не, ние ще кандидатстваме да видим какво ще ни кажат. Ами сега ще видите, Време Е да ви изкарат КИРЛИВИТЕ РИЗИ!!!

Ако ни пуснат някъде, ще е в ЧАКАЛНАТА НА ГАРАТА ЗА КЪМ ЕВРОЗОНАТА, където се седи, особено в нашия случай поне 5 години. А НЕ В ЕВРОЗОНАТА. Пояснете го това на ГЕРБЕРУИДИТЕ

България с ГЕРБ е една овца която след като я остригаха до кръв, задължително ще и отворят портата на кланицата широко ,ще украсят ,и даже ще ни обяснят какъв компромис правят за нас...да сме благодарни...че Германия ще ни изконсумира набързо там. Също както при влизането в ЕС и НАТО . С Еднопосочен билет...излизане Не е Възможно ..докато Запада=Германия не ни обезкостяване напълно!!! Ето така ще ни Отворят!!

Няма да ни отворят, нека злобеят рашките тролове! При толкоз старание и мерки от Русия...

Ами нали от Русия определят заплатите. Заради Русия си закрихме заводите, ликвидирахме селското стопанство! И нали пак от там внасяме и така бленуваните по времето на соца, Банании и и!

Точно така Русия ни върна 45 години назад, които не се компенсирта лесно с правителство, парламент и президент руски послушковци. Колкото е обърквана държава, толкова време ще трябва и да се оправя. И за еврозоната ще се чака. Като ревете за заводи по руски технологии що не отидете малко в Русия да се разведрите.

до Зоната, Това звездите ли ти говорят! Според световните статистики от онова "лошо" време, България беше на много високо ниво в икономическото си развитие. Тези които я пратиха на дъното бяха националните предатели от СДС, слуги на САЩ и ЦРУ.

Нали еднокнижния мутро-милиционер се фукаше, че благодарение на "великото" ни европреЦедателство ще ни приемат с отворени обятия, ама се оказа, че е поредната му лъжа! Не им ли стана ясно на тия комуноидни милиционери, че с отбор от калинки и "мозъци" като цвъки.... Не се получава!!!

Да се проверят бивши и настоящи от зам министър нагоре какво им се води и какво ползват и това на тия дето са им го предоставили да го ползват' ако е на офшорка, физическото лице, иначе няма смисъл от шенген, по добре да си крадат на воля.

Ще ни пуснат в Еврозоната както ни пуснаха в Шенген. Каква Еврозона кви 5 лева Бокооооо?! Гледам днес по Нова ТВ една психиатърка ревеше че от министерството и писали " Тази година не са предвидени капиталови разходи за линейка " ставаше дума за Психиатричната болница Свети Иван Рилски. Те хората една линейка немогат да купят вие за Еврозона говорите където тия проблеми са ги минали преди има - няма 200 години. А бе смешна работа ще е ако по чудо някой ни вземе там с тия окъсани гащи. Пътувам днес и гледам един Бално-санаториум където хората ходят по клинична пътека да лекуват двигателни проблеми заради минералната вода ама то какво да ви кажа направо виж на санаторума като от снимки на Берлин по време на Втората световна война...а бе Евро-Визие! Пътищата по които минах са като снимки на полянаката около Луис Армстронг на Луната почти 99,99 копие на напите пътища?! Всъпност някой може ли да каже в Еврозоната и въобще в ЕС има ли страна в която една голяма маса от населението преживява с 120 Евро на месец ? Въшност сега си спомням преди 2 години Царя Тиква откри един Зоопарк в Пловдив и по новините каза " Ще имате догодина и Тигър " някой може ли да сподели от Пловдив отсвен комари нещо друго мърда ли в тоя Зоопарк 2 години по-късно ? Това е Европейско..влизаш и почва една забава тука има тука нема ....Тигър ! Иначе от Здравната каса да вземат да се стегнат и да поровят около Зъболекарите да видят в каква тиня ще се потъне и от там що пари изтичат от джоба на Българина...но иначе както казва Счетоводителя Горанов ние сме идеални за Еврозоната ще се отроим с бедност и корупция

Подкрепям зя зъболекарите, нещо страшно е при тях-за вадене на зъб-200 лева, за пломбичка-150 и то само при запълването, за лекуването отделно, няма касови бележки, няма нищо.Тези хора знаят ли че за сумата от 150 лв, те са работили 30 минути, а ние работим 4-5 дена.Някой следи ли им тарифите по които работят?

а то не е само това , чистене на зъбен камък , консумативи , коронки , мостове , протези....днес да скрие 2 моста вто ти ги едни 1000+ лева

Не! Ще я залостят още по-здраво. На тях не им трябват "мизерници" с мижави заплати и с икономика предимно от търговия.

че ти на тва търговия ли му викаш?

Разбира се, че ще ни я отворят. От нови овци за скубане никой не се отказва. Само че ние няма да можем да си я отворим от вътрешната страна за излизане, когато се усетим къде са ни наврели...