Шокираща прогноза: сривът в пътуванията заплашва 46 млн. работни места

Силно ще продължат да спадат пряко или косвено свързаните с авиацията отрасли за отдих и развлечение и веригите за доставки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туризъм и авиопревозвачи са най сериозно засегнати от пандемията.Те са си взаимно свързани-без транспорт няма туризъм,няма екзотични дестинации.Но има и един друг аспект-световната търговия върви по море. А моряците трябва да правят смени-в момента триста хиляди моряци по корабите са с пресрочени договори.Поради това,че държавите се държат егоистично и не искат да организират авиопревози само за корабни екипажи.Значи-искаме да ни докарат петрол,но не искаме моряците да слизат и да се качват от наши летища.Не се ли реши тоя проблем ,чакат ни нови икономически сривове.

Африканците се спасяват чрез пазарната икономика, а американците с печатане и раздаване на пари. Кой да предположи, че американците ще залитнат към социалистическа икономика - държавни субсидии.

дали и 10% от хората, които пътува със самолети, дали имат реална нужда от това? Особено покрай тия "лоу-кост" компании - всеки мизерник е тръгнал да лети, само защото вече може да си го позволи финансово... Това е все едно всеки ден да преяждаш по 5 пъти, само защото можеш да си го позволиш... Обаче Природата не се цапа по-малко от това, че цената на билетчето е 1/10 от реалната...

Ама защо бе?Нали ковид 19 беше измислица на световната олигархия,за да контролират и грабят нещастното населине на земното кълбо.

Многото разбирачи дето викат че това е “само някакъв обслужващ персонал” ще млъкнат с пълни гащи в момента, в който и тях ги засегне. Всичко в икономиката е взаимно свързано.

Така е, ама бай Ганьо като седне на някоя сгодна службица си мисли, че цял живот ще върти броеницата. Тея с ипотеките най-много ще реват.

Обслужващ персонал. Да му мислят и ако могат, да се захванат с нещо по-сериозно.

А твойта ИТ / трол служба, докога мсилиш, че ще е?

това е 0.5% от насалението на земята. От кораната умират близо 5% от заразените - т.е. поне 10 пъти повече.

Това е 0.5% за един бизнес само. И то сравнен на база цялото население на планетата, а не на база работоспособно население А какъв е проблема при останалите? Само още 10 вида бизнес и ще прескочиш твоите 5%, а става дума за стотици И какво от това, нали да пасеш овцете на село на теб ти стига

_stankow

Ръсите на фармафията по $118 за ваксина, имунизирате цялото население и ще ви пуснат пак да пътувате. Дотогава - с намордници, пардон, маски !

Мафията иска да ти вземе всичко, за някакви си $100 нямаше да си правят толко труд. Всичко дето имаш им принадлежи, ти само си мислиш че е твое.

Ми напишете - авиацията и туризма ... кви са тия локуми.

Тоз БОКЛУК БИЛ ФАКИН ГЕЙТС предизвикал кризата е проклет

ами тия авиокомпании изплюскаха въздуха на земята, време беше нещо да ги спре

500+ км скоростните влакове са къде по-бързи, по-евтини и няма толкова условия и проверки. Които държави заложиха на жп транспорта, сега ще пострадат по-малко.

Няма лошо ...