Шефове в ББР получавали възнаграждения от по 60 000 лева на месец

Вписаха в Търговския регистър новите Надзорен и Управителен съвет на държавната банка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки интелигентен българин е наясно с непоправимите щети, които нанесе на държавата ни неуката, безхаберна мутра. За съжаление обаче, простите българи винаги са били повече от умните и затова винаги ще сме на опашката за всичко и ще зареждаме другите държави с по-умни народи със слугини, проститутки и джебчии. Ще повярвам, че сме нормална държава, когато се спре раждаемостта сред циганите преди 18-годишната им възраст, когато се глобяват, че са без билети и без маски, когато започнат да плащат вода и ток и работят, когато няма работещи бедни и мизерствуващи пенсионери, работили цял живот. И разбира се, когато партийни далавераджии влязат в затвора. Начело с Иван Костов и Меди Доган. Точка.

Ами сега да ги върнат с лихвите! Безбожници!

Ако ще поемаш отговорност за криминално раздадени милиарди 60 к на месец даже са малко. Надявам се скоро да ртазберем. Все пак старото ръководство удържа рубежа и информацията няма да излезе преди изборите.

А новите шефове колко ще вземат? Винаги като се сменя властта тръбят какви огромни заплати са вземали предишните.... та новите ще ги разберем като станат поредните изгонени...

Управлението на Борисов е пладнешки грабеж.

по 300 лв. са? Някой може ли да смята до толкова? Може би за някакви свръх-човешки, свръх-социални заслуги? Според мен - тези плъхове трябва да ги изгорят... Финансовата система би трябвало да е обслужваща за останалите клонове на икономиката, а не някакви самозабравили се плъхове да богатеят като тулупи на гърба на всички останали...

Това са пенсиите по 300 лв за 200 месеца, т. е. за 17години

Значи тоя, само за една година на това местенце, ще вземе пенсията на някой редови пенсионер за 200 години напред!!!

И сега? Въртяха, сукаха, но им биха шута :)

На Буци калинките с по 60 000 лева а иначе що Радев взима 15 000..

Не лъжи, троле, нищо че по този показател те одобряват за трол на ГЕРБ.

Абсолютно е прав. Тази банка няма клонове, изнесени офиси и т.н. Банката се помещава в една не много голяма сграда. Като служители не са много- сигурно около 100-150. Обикновения служител там е със заплата между 1500 и 2500 лв, а до 14 млн.лв. за 2019 г. Смятайте !!! Няколко човека са се облажили яко. Така, че тъпи герберски защитници - да го духате!!!

Понеже разни коментатори се чудят как се харчат 60 хиляди на месец, може би разбирате че такива пари не ви се плащат за сините очи, очаква се за благодарност да поръчате скъпоплатенана компаньонка за Тулупа, както разбираме Той харесва тези които струват 5000 лв на сеанс

Вожда обича и пячки и кюлчета

На КОЙ, за каква работа с какви аргументи? Колко е нормално да се плаща за тази работа? Това са елементарните въпроси, на които трябва да се отговори преди да публикувате статията. Недопустимо е служебно правителство да прави такива кампании, с които единствено цели да създаде негативна обществена нагласа. Това което изнасят не е обективна информация. Това е поръчкова кампания.

И аз искам - на МЕН, за КАКВАТО И ДА Е РАБОТА, със или без АРГУМЕНТИ!

Нещо като: "Построихме половин милиард километри магистрали"

Ти явно си от Калинките, дето целувате ръка на вожда и сте си въобразили, че сте незаменими, че вършите много важна работа и сте безценният капитал на нацията. Не сте, обикновени герберски разбойници сте, обикновени селски цървули до един. Прости и нагли.А името под което си се подписал, съдържа информация за селендурска комплексарщина, поллизурщина и чиста проба наглост. Вероятно ще си платиш някой ден. Дано.

Проблема на това да вадиш такива факти 2 дена преди изборите е, че обвиненията няма време тези които са обвинени да дадат своята гледна точка. Имаше от март до днес време да се публикува критика. Защо служебното правителство тенденциозно ги прави тези изпълнения. Те не би трябвало да изпълняват политически поръчки. Това е целия смисъл от служебното правителство.

Защото навсякъде последните години слагаха калинки Има вече изнесени документи Жалко е само, че не може да се търси отговорност на виновните за това

Как да не може. Избирателите не гласуват като има безобразия. Въпроса е това безобразие ли е или се представя като такова.

Кога да извадят фактите? Кога смениха старото ръководство? Кой от старото ръководство ще ти предостави тази информация? И още, и още ...

От отчета за 2019 г. става ясно че общите разходи за заплати и бонуси на служителите включително УС са 14 милиона лева. Та ако има един служител който 12 месеца взима 60 хиляди това са 720 хиляди. Такъв няма .. .има вероятно 1 който е получил годишния си бонус декември като едно плащане. Това го пиша не защото не трябва да се упражнява контрол но трябва да се публикуват всички факти не само толкова колкото стига за да се набута следващата крадлива маймуна на дървото с банани.

Стига маза бе!

Ти или си от ГЕРО, или си от ДПС Може и да си от двете... Но си оставаш едни Спемртак :)

Това са новини от дъното на язовира.

На цялата беднотия такива заплати...Нагли и безочливи!

Тази банка публикува отчет всяка година. За 2019 го има в интернет на страницата ... отчетите се публикуват юни. Защо служебното правителство не публикува отчета ами сервира сензации предизборно. Ако струва цялата администрация на банката повече от 10% от парите, които банката печели като лихва да я закриваме направо.

В неделя ще плачат Много Хахахахахахаха

Колко са общите разходи за заплати и бонуси на година на тази банка? Това толкова ли не можахте да питате. Ясно е че ви сервират тенденциозно някаква цифра. Бонусите ако се плащат само веднъж в годината ясно е че 60 хиляди "са за месец". Възможно ли е бонуса на човек отговарящ за 10 милиарда да е 30 хиляди евро на години и да се плаща декември ??? ДА ИДИОТИ ТАКИВА ... ако се плаща по малко тоя човек ще е или некадърен или крадец.

Като им се плаща по 60хил.пак са некадърни и крадци. Какъв бонус заслужават за отпуснат кредит на колекторска фирма от 75 млн. без обезпечение и с капитал 2000 лв.?

А процентите за далаверите колко са

Мавродиев с вила в Гърция и милиони какъв е ?Некадърен или крадец? Или и двете?

Тарикат, който върти маже и все е на лапачата.

Ма те и новите ще взимат по толкова, какво го тръбите това не знам! Дразните хората само, дето сега се чудят как ще си плащат сметките. 60 000лв/месечно, чудя се тия какво ги правят тия пари? А защо взимат толкова много нашите банкери? Защото са много умни и закриват депозитите на хората? Какво измислиха нашите банкери да предотватят това, НИЩО. Искат от обикновените работници да си купуват акции и облигации, да следиме котировките..., че вие банкерите дето взимате такива пари какво ще работите, за това ли такива такси ни слагате по банките? Ай сиктир ви.

"""новите ще взимат"""". Харесвам частичката "ще" ,има някакво проникване в бъдещето.Както се казва обосновано предположение ,но има и алтернативно преположение ,нещо от типът " новите няма да вземат тези пари"

Надай се! И аз така се надам, ама тц, няма да ни огрее. То затова се махат старите, да дойдат нашите, че и те да се облажат. Един кадваше, богатите, взимат, а народа връща пластмасови капачки, за да финансира за децата, за кувиози и детски линейки!

Хахах ... добре приготвени партенки за последните 2 дена преди изборите. КОЙ е получил 60 хил. за кой месец. Кой му го е присъдил тоя бонус и за каква работа? Не може с анонимни половинчати истини да бомбардирате обществото ... имената на масата тогава ще говорим. Плъхове.

То е ясно кой - Членовете на УС...

Искам си от тия безполезни чантаджии парите, които са получили от моя джоб като данъкоплатец. Иначе съд до дупка.

нищо няма да си върнеш, напротив, на новите понеже уж са разкрили нещо ще им дадат бонус за черния ПР двойно. Не се кахъри, че е вредно за здравето. И мен ме е яд, но...., това е. Горе всички яко взимат, долу мизерстваме.

Българинът има това примиренческо и робско мислене,ония "горе" ще си правят каквото си искат.

В държавата със средна пенсия от 300 лева. Измет.

Не само заплати в огромни размери сме им плащали, но злата кохорта в държавната даминистрация плащаме телефонните разговори. Всеки държавен служител със заплата от 750лв. само си плаща транспорта и телефонните разговори. От едно стъпало на йерархията нагоре ние поемаме транспорт /известно е, че служебните коли и шофьорите се ползват от цялото семейство/, телефонни разговори, кафета, "служебни" обеди. На какво основание?

ами затова гласуват за "работодателя" ГЕРБ! Но сега ще им е голяма мъка!

ооо ти пък, не бой се и при новите стари те благинки ще действат. Кой бега от меда?

Да не мислите, че само там са взимали такива заплати и бонуси. След изборите, крайно време е някой да се заеме с регулаторите, като КФН и КЕВР. Тези все едно са играли във висшата лига на Англия. Някой ще каже, да ама кой за кой за каквото е учил. Тук проблема е в това, че хора с дебели връзки са уреждани на ключови позиции без грам експертност. Да не говорим за нагласените конкурси с по един кандидат наш човек.

А новите шефове каква заплата и бонуси ще получават?

E, това е добър въпрос? Ако кажат и то истината, съм склонен да повярвам. Иначе, при тия нескончаеми компромати и хвърлени обвинениябез доказателства-не им вярвам вече.

Кой за каквото е учил?!!! Значи трябвало да учим за Пожарникари с партийни книжки. Как сме се прецакали

Аз не мога да разбера, те какво очакват? Един човек който отговаря за милиарди активи, е нормално да взима такива пари. Като работиш като чистач, ще взимаш 500лв, щото я си измел, я не си измел. никой не го интересува. Като работиш като прост милиционер, ще взимаш 1000лв, щото си прост милиционер. Но като отговаряш за милиарди, ще взимаш по 50-60 хиляди на месец, да.

А те как са "отговаряли" за милиардите активи?

За какво активи отговарят в ББР?.

А дали са масони?

Трудно се получава висок пост в България ако ме си масон. Кой управлява има малко значение за това.

Не е луд тоя който яде баницата, а тоя дето му я дава! Въпрос - къде са тия дето дават баницата и кой ги пусна там...?

Че то и Хампарцумян не е вземал такава заплата.Че как няма да се дърпат. Три месеца да се забавят-180 000 лв. Сега сигурно и компенсации имат поне по 20 000 на месец за година. Ехеее.

АрменецЪт получаваше 3 пъти по-висока заплата на месец! Ноооооо......Това е частба банка, тя си решава тези неща! Иначе му беше голяма мъката когато го освободиха и пратиха при младата му съпруга на отглеждане!

Сиротинчета

Кой за каквото е учил бе комундета Пирински. Хората са учили,работили здраво и са си заслужили заплатите. Писна ми от бедни комундета които само гледат в чинията на успешните хора.

Е явно ти си учил за трол. Как са парите при вас?

Ако беше коментар за частна банка, щях да се съглася... Ама за директори в банка, финансирана от българската държава, които вземат три пъти повече от управителя на БНБ, направо е НАГЛОСТ!

Тъ имам в пикоча проззз такъв си беше и казармата

Ами принципа е бил - отделяш 1/3 за чекмеджето и нямаш проблем да получаваш 60000.

... поне така твърди Кирчо Харварда. Дали е вярно, не се знае. Да не се окаже както с измисленото подслушване и пресушените язовири за селфита...

интересно новото ръководство дали ще направи една бърза ревизия на завареното.

Cлужeбнoтo прaвитeлcтвo зa крaткo врeмe уcпя дa рaзкриe пълния бaтaк, виcoкaтa кoрупция,мaфиoтcкaтa cимбиoзa c влacттa нa Бoриcoв във вcички инcтитуции! Нa тaзи ocнoвa прoтecтнитe пaртии щe ce издигнaт oщe пo- нaгoрe, a пaртиитe кaтo БCП и Пaтриoти зa Бългaрия нaпрaвили бeзпринципни кoaлиции c цeл пoлитичecкa влacт нa вcякa цeнa щe ce cринaт oщe пo- нaдoлу!

Този Борисов е бил направо вездесъщ, навсякъде се е разпрострял! Явно е търчал като луд навсякъде, за да слага свои хора и да взима комисионни. Надявам се разбирате сарказма. Точно поради подобни нагласи у хората не вярвам, че нещо ще се промени. Корупцията е страшна, когато е масова. А тя е масова поради манталитета на хората.

Не са успели ВСИЧКО да разкрият според мен. Това са избрани моменти, така да се каже от батака, който е повсеместен.