Шефът на Zoom забогатя с $4,2 млрд. за няколко часа

Годината е характерна с впечатляващия скок на състоянието на най-заможните в технологичния свят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някоя руска компания със някакъв скок на акциите има ли ?

Да. На Газпром акциите скочиха от 260 на 183 ... рубли

тия акции винаги са били пълна измама, уж имаш нещо пък не го ползваш. Тръгне ли някой голям да продава акциите директно се обезценяват.

Всичките гореизброени милиардери са такива "на книга". Толкова струват към даден момент акциите, които притежават. Ако тръгнат да продават цените на акциите им ще се сринат. Само си представям поведението на "овцете" (има такъв термин в борсовата търговия) ако чуят, че Мъск продава от акциите си в "Спейс Екс" - те веднага ще се втурнат да се освобождават от същите акции. Ще спрат да купуват от същите акции и съвсем скоро може "Спейс Екс" да се озове в "розовия списък", въпреки, че реално нищо в поведението на компанията няма да се е променило, нищо в оборотите няма да се е променило. Просто "овцете" ще са се подплашили. Та същото е и с този.

Купувам 100 акции.

За кво са ти?

Продажби 2,39 млрд за година. Увеличение с 30 процента на акциите 4,2 млрд за няколко часа и пазарна капитализация около 20 млрд. Това е икономика - от нищо нещо.

Ами не е баш така. Първо трябва да създадеш успешен софтуер.

Мечтата на всеки прохождащ програмист. Като мечтата на всяко бразилско момче да стане футболист и мечтата на всяка рускиня да се омъжи за чужденец.

68 000 000 деца са си легнали жадни и гладни. Да ви преседнат дано.

Аууу, лоши хора бе! Как смеят да забогатяват! Виж другаря Путин и неговите приятели олигарси, как разпродадоха вилите по курортите и яхтите, та нахраниха горките дечица... а... чакай бе... това не е станало... ааа, само западняците са лоши. Руските милиардери са добри и не могат да хранят дечицата, понеже са заети да хранят българските тролове...

Комунистическите ви кратуни така и не заработиха за нещо друго освен комунизъм. Научи котката как да лови риба! И какво ще стане като ги изхрани тези деца?!? Ще се удвоят и утроят докато комунизма не фалира. Този филм вече го гледахме...

Тия деца родители нямат ли, че да чакат интелигентни хора от другия край на планетата да ги нахранят? А знаш ли колко от тези дечица ползват Зум, което им помага да ходят на училище? На някой места юросро няма друг начин. Мрачен кремълски чугун. Дамо атомни бомби, танкове и завист има в жалките ви кратуни.

Питат радио Ереван: -Откъде се пръкна Ковид 19? -Следвайте пътя на парите -отговаря радиото.

браво на г-н Юан, а в неговата валута са число за което не е измислена дума

юана е по 6, един долар е 6 юана

Както се казва, Пир по вереме на чума.

Все пак зомбираните трябва да се “мийтват” само виртуално вече. Няма как да не забогатее с тази шитня.

Дай малко и на протестиращите, че вече пресъхват.......

се надуваааа

Грешно заглавие. ЩЕ ЗАБОГАТЕЕ, ако продаде акциите.

За едни сватба, за нас брадва.

Човекъте е умен, изобретателен, направил е добра програма, живее в Калифорния. Ти на кое от тези условия отговаряш?

спекуланти

Хората са сездали нещо ново. Нещо полезно, което помогна на учениците по цял свят да избутат през пандемията. Кой знае колко интелектуалне труд и колко “отличници” стоят зад продукта. Защо тези хора да са спекуланти? Пазара така ги оценява.

Вилките и други части на Зум са ширпотреба боклуци.