Шефът на НОИ прогнозира 6% ръст на пенсиите през 2020 г.

Парите за възрастните ще се актуализират по швейцарското правило

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, горките пенсионери, за тях винаги парите не стигат. По света /цивилизования/ такъв геноцид няма, как се живее с такива мизерни пенсии, бе хора, нормални ли сте????????!!!!!!!!

Кога казвате истината и кога лъжете. Винету говори за ръст на доходите от 12 % т.е. логично е и внесените осигуровките да са нараснали с толкова и пенсиите на имат скок поне от 10%, а не мизерните 6 %. Поредната порция лъжи от ГЕРБ преди изборите. С колко скочиха млечни продукти, хлебните изделия и месото, колко е прага на бедност и защо минималната пенсия е с под 50% под този праг.

То е ясно, ако има увеличение, че ще ги плащаме работещите ние, но не е ясно кой ще плаща след време нашите пенсии, като ще останат в страната само цигани

Очилата на този шопар , струват 6-7 минимални пенсии.

Това да не са ти валежи, че да ги прогнозирш бе, ЛьОЛьО!

То голяма хвалба - 1,5 милиона пенсионери ще вземат увеличение от 12 до 15лв на месец, върху пенсиите си от 200 до 300лв, ... но нали управляващите трябва да получават по 10 000лв на месец, а младите работещи, дето плащат за това - намаляват.

Ей значи така като стане - все така става. Как всеки път преди избори се сещат и за пенсионерите, а за толкова години похарчиха милиарди за глупости, само не и да подсигурят поне минимално необходимото за тия хора. Защото за разлика от тях те си го засужават.

Ne 6, 60 % triabva da e uvelichenieto na pensiite, za da dostignat albanskite pensii!

Аз прогнозирам, че и пенсионерите, и бедните работещи ще духат супата следизборно.

Горанов вчера пише,че 200 хил.души взимат над 9000 в България??!! Над 100 хил между 12 и 24000 лв. Хиляди над 6000 и т.н. Това са поръсени от управниците ,така нареченият ПОДКУПЕН ЕЛЕКТОРАТ!!! Пенсионерите изтеглихме всичко лошо и платихме 2 БВП дълг на външните кредитори. Днес се теглят на чисто ЯКО заеми и се прави подкупен ЕЛЕКТОРАТ. Върху тези заплати ЯКИ се плаща само 10 % ДОД??!! Издръжката на Държ. е от слабите. Така ще си живучкат и Крадат властимащите

да, умрелите - ще дотират безработните

отказахте се от швейцарското правило и прескочихте петилетки без да отчитате инфлацията - сега ни говорите за светлото бъдеще, когато вие ще сте пенсионери - направо екстази за народа

прогнозирал,тия бюджети дали са правили някога

Първо преизчислете всички пенсии с осигурителния доход за 2018 год., а след това вижте как става в Германия формирането на пенсията всяка година. Не се подигравайте с пенсионерите с тези 6%. При линия на бедност 363 лв. от 01.01.2020г. е недопустимо минималната пенсия да е под линията на бедността.