Шефът на "Алибаба" начело в годишната класация на "Форбс"

Богатството на Джак Ма в електронната търговия е на стойност 34,6 милиарда щатски долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много фирми. обедниаха и фалираха ,благодарение на Али баба ,говорим за САЩ,барака Обама им даде правото да се вихре Али баба в САЩ,Дончо Трамп в момента се бори с тези паразити,с бандата на Гошо Сорос

На уебсайта на Алибаба 90 % oт изделията са фалшиви, незаконни, некачествени копия на оригинали, еднодневки и разпадащи се едно докосване китайски боклуци. Тази търговска платформа е създадена от китайската комунистическа партия с цел унищожаване на производството на качествени изделия в западните общества, предизвикване на производствени фалити и масова безработица на Запад. Името на сайта “Алибаба и 40-те разбойници от ККП” напълно отговаря на характера на неговата дейност.

Какво стана, нали преди време Баце се повали, че ставаме страна за основен транзит на китайски стоки, защото Алибаба щели да откриват склад и офис у нас? Поредната партенка, май.

Нито са незаконни, нито некачествени копия. Китай е страната производител и първоизточник на 80% от електронните стоки продавани в САЩ и Европа.

похвали

Аз пазарувам всеки месец от там "алибаба" и да ти кажа честно много по евтино и качествено ми идва.. тук продават същите неща с надценка 150 процента.

3 пъти го прочетох и па не го разбрах

По-малоумно написана статия скоро не сте пускали. До края се чудих какво е нередното в тази статия и накрая се сетих, че се говори само за китайци. Явно става въпрос за Китай, но никъде не го пише! Иначе преди няколко дена писахте, че Джеф Безос е най-богатия човек, но в света.

бах тоз комунизъм бе... всички китайци понеже са РАВНИ и те имат по 34,6млрд долара в сметките си. Нали така? Или само най-равните имат толкова?