Шефът на "Алибаба" начело в годишната класация на "Форбс"

Богатството на Джак Ма в електронната търговия е на стойност 34,6 милиарда щатски долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бах тоз комунизъм бе... всички китайци понеже са РАВНИ и те имат по 34,6млрд долара в сметките си. Нали така? Или само най-равните имат толкова?

По-малоумно написана статия скоро не сте пускали. До края се чудих какво е нередното в тази статия и накрая се сетих, че се говори само за китайци. Явно става въпрос за Китай, но никъде не го пише! Иначе преди няколко дена писахте, че Джеф Безос е най-богатия човек, но в света.

Какво стана, нали преди време Баце се повали, че ставаме страна за основен транзит на китайски стоки, защото Алибаба щели да откриват склад и офис у нас? Поредната партенка, май.

похвали

На уебсайта на Алибаба 90 % oт изделията са фалшиви, незаконни, некачествени копия на оригинали, еднодневки и разпадащи се едно докосване китайски боклуци. Тази търговска платформа е създадена от китайската комунистическа партия с цел унищожаване на производството на качествени изделия в западните общества, предизвикване на производствени фалити и масова безработица на Запад. Името на сайта “Алибаба и 40-те разбойници от ККП” напълно отговаря на характера на неговата дейност.

Нито са незаконни, нито некачествени копия. Китай е страната производител и първоизточник на 80% от електронните стоки продавани в САЩ и Европа.

Аз пазарувам всеки месец от там "алибаба" и да ти кажа честно много по евтино и качествено ми идва.. тук продават същите неща с надценка 150 процента.

Много фирми. обедниаха и фалираха ,благодарение на Али баба ,говорим за САЩ,барака Обама им даде правото да се вихре Али баба в САЩ,Дончо Трамп в момента се бори с тези паразити,с бандата на Гошо Сорос

3 пъти го прочетох и па не го разбрах