17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По бай Тошово време Сърбия ни изглеждаше като западна държава, а сега като беден и изостанал съсед. За напомняне казвам

Статистиката не отчита доходите на шиптърите от управление на Световната наркоборса!

По данни на НОИ за първото полугодие на 2019 г. средната работна заплата в РБ е 1234 лв/м, което е 630 €.

По последни данни на БАН всеки втори български гражданин обмисля емиграция със еднопосочен билет. Сега в Герболандия държавата на батака и абсурда е режим на Геноцида над населението и особено над възрастните хора.

Говеда Герберасти Боко ще дозатрие България, в Герболандия средната заплата е 300-400 Евро лъжливи ГЕРБАВИ говеда

минималната пенсия в македония е 210 евро че може вече и повече....

А минималната заплата 190 долара .... А това за пенсията е фейк. Минималната пенсия е 270 лева в Македония. Пак е по-голяма от нашите

М. Габриел е толкова лъчезарна, защото на големите християнски празници се подмива отдолу със светена вода за полово дълголетие и вагинална свежест в прослава на Господа Бога Вседържател.

Ура ! Не сме ние .

Някой ходил ли е в Македония? Цените там са от 2 до 3 пъти по-ниски на храните! По покупателна способност сме на дъното! Завинаги последно място! Инфлацията и изедниците, които вдигат цените на храната обезценяват лева жестоко и бързо!

Ало Дир-а ! Това бруто или нето е !?

При управлението на БСП д-р. Жан Виденов бяхме с най-ниска заплата в света. Тая информация специално за фейсбуковите специалисти.

Той светът не се ограничава до общинския център на колибите, в които живееш.

данни, значи ние сме под 400 евро, само чев не си признаваме

Сега може да се успокоим, че не сме най-зле и да продължим пропадането си...

Гнусна антибългарска измет!

Ние пък все едно сме по-добре...

Средната заплата у нас е над 650 евро

А медианата колко е? Нещо е неудобно да я кажат, а?

верно ли бе! И като извадиш 45-55% данъци и осигуровки, накрая нищо не остава.

Числото е вярно, но валутата е грешна - толкова е в левове. Иначе официалната статистика всички я знаем. Според нея от чешмите ни отдавна тече мед и масло.

средна заплата в софия 650 евро, средна заплата в останалата България 300 евро! Стига сте ми писали стъкмистиките на оня арлекино дето се мисли за вожда!

Това са фактите. Средна заплата НАД 650 евро или 1300 лева. За София средна заплата НАД 850 евро или 1700 лева. ЗА-ПЛА-ТА, не пенсия или социална помощ. Разбира се, че това е преди данънъци, чисто идва малко под 1000 лева, но това се отнася и за изброените в статията държави. Заплатата се дава винаги БРУТО. Разбира се червената сган спекулира с чистата заплата и плямпа глупости.