"Северен поток - 2" е построен на 58,7%

Партньорите на Газпром ще финансират половината от проекта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поток и в България ще се строи, за радост на целукупния български народ. Има една малка посробност обаче. Той ще струва 3,3 млрд, за които ще теглим заем от руснаците при 4% лихва. Ще ни трябват повече от 20год., за да го изплатим. Но това не е всичко. Тръбата от Украйна ще секне, т.е. от там ще загубим едни допълнителни 1.4 млрд транзитни такси, договорени с Газпром до 2030г. Ей на това му викам братско сътрудничество!

За непострояването на Южен поток следва да благодарим на Боко Маймуня и гъзолизците от неговата кохорта.

А Южен Поток завинаги на 0%. При това в Германия окупационната армия на САЩ е доста по-многобройна. За някои неща явно се иска и акъл, и смелост. При българина явно и двете са доста дефицитни.

И това му е много. Този проект, вредящ на енергийната независимост на ЕС е въпрос на време да отече в историята, а рушнячетата пак ще са на загуба от наоравените инвестиции, каквото остане от тръбите да си го събират, поне нещо за скрап да върнат.

За Германия - Северен 2 - МОЖЕ ! За България - Южен - НЕ МОЖЕ !!! Ей, че равновесие съществува в тоя ЕС...!!! И после нямало - това-онова, нали???

така са държавите-васали на "втора скорост" в ЕС!

То затова Германците са най - богатата нация в Европа, а ние сме най - бедната!

Южниот, за сметка на това е недостроен на цели 100 %...