17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е около 50-60 милиарда долара. Проблемът е, че нито една от сделките няма да е в американски долари. Това е условието за участие. Сделките на Китай само в Европа по програмата за Пътя на коприната към този момент са около 150-200 милиарда долара но сключени в юани, а не американски долари. Това е условието за участие. Нищо лично, НО СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ ПО БЪРЗО ОТ ОЧАКВАНОТО. Това дразни нашите приятели от САЩ

65 държави със сделки за 4,5 милиарда долара. Смешковци.

.....ха,ха,ха няколко милиона индийци в мужишки Сибир на работа,...бонус от България около 1 мчилион и да не се връщат, еи казвам ви че мужикия ще цъфне и върже,... особенно блядките абе яко е*бане ще падне!

Къде са тези заплати по 2000 лв????

Лай,Лай Кучки! ДЕМАГОГИЯ, ДЕМАГОГИЯ!!! Така построиха с Демагогия и Комунизма, Лежиш и лапаш. Къде е СССР !? На русия и липсва технически и Човешки потенциал.Тия пияници/ Медведев/ ще сърбат от природните ресурси с чужда помощ докато ги имаVVVVVVVVVVVVVV!

пак е кисела и соросчето гъгне ли гъгне

Лай,лай кучки! ДЕМАГОГИЯ,ДЕМАГОГИЯ с векове!!! Колкото построиха Комунизма да лежиш и да лапаш,толкова и тези плямпания. Русия няма нито технически,нито човешки ресурс да е световна сила в ИНДУСТРИЯТА и ХИЧ Новости с тия Пияници / МЕДВЕДЕВ/. Да ще си сърбат от ресурсите земни с чуждо участие до свършването им !!!

важно е българите да не участват

То договора с монголците нали го подписаха още вчера... Путин пътьом е минал през Улан Батор заради честванията на битката при Халхин Гол;)

"3 трилиона рубли" и това колко точно е ? 50 евро или ?

3 трилиона рубли са 11 215 трилиона боливара

43, ама милиарда евро, но за момента. След някой друг месец може и да си прав.

ще ще вече 10 годин винаги ще ...Русия да падне да фалира ,ама по телевизора , а те нзнаят.Според фоандация "Розови капачки за здемокрация" Русия е фалирала поне 1560 пъти за последните 5 години обаче те пак не знаели.Вместо това взе че фалира щата Калифорния официално с банкрут от 2016г. а държавата Балон ФАЩ всяака година вдига тавана на дължа и дефицита и генерира по 550 млн.купонници/бездомници на година-Факт

Тъпаците не знаете, че купони има и у нас. И нашата фирма раздава купони за храна, щото явно за тъпите путлерасти сме бездомници и умираме от глад, нищо че заплатите са от 2000 лева нагоре.