Създателят на ваксината на Бионтех обяви, че компанията планира да я произвежда в Турция

"Не мога да кажа дали тези проекти ще се осъществят през идната година, но преговорите вървят добре", съобщи Угур Шахин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още малко и в Ислямска държава ще я произвежда.

Нормално, все пак създателя и е турчин.

Уволниха здравният ни министър заради ваксини който са забранени в ЕС,а турция ни ги ,,подари,,Нямаме им доверие.

Самота идея, че ваксината ще продължи да се произвежда и след година, две значи, че се готват да я правят сезонна - доста хитро решение и доказващо за пореден път "изкуствения произхода на проблема"!!!

БионТех не проозвежда нищо освен единични бройки за тестване. Един човек заедно с жена си няма капацитет и капитал да създаде производствени мощности за да произвежда масово ваксини, нито да организира клинични изпитания. Затова е опрял до Пфайзър, а значи има и договор с тях да не се произвеждат от никой друг или от Пфайзър са идиоти. Така, че в Турция или в Занзибар ще се произвежда, само ако Пфайзър види някаква изгода в това.

o!o

Ваксина от Турция!!!!!! Н И К О Г А !!! Помните ли скандала с PENTAXIM за ДЕЦАТА ни , колко от тях имаха проблеми ииииии , чак след това я спряха за БГ ,, Чалмите ни тровят и със ЗЕЛЕНЧУЦИ със ПЕСТИЦИДИ !!! ама си траят нашите !!!!! направете си проверка сами има такива уреди(домашни) , да видите за какво ВИ говоря!!!

А защо не искаш и не искаш да се боцнеш с тази ваксина г-н професор. Поне си достатъчно честен.

Къде е Плевнелиев - нали са Братовчеди с Турчина ? Нали са Мюсюлмани - Плевнелиев е Длъжен да уговори Ердоган за Фабрика в България , Дължи ни този метек Плевнелиев - Продаде Родината си заради Вярата в Аллах .

одобрена е защото използва ресурсите на Pfizer . Ако не беше така щеше да е пъвата неодобрена и можеше да не стигне до одобряване.

ЗА ТРЕТИ ПЪТ ДИР ТРИЕ КОМЕНТАРА МИ, в който казвам че заглавието им е грешно, подвеждащо и манипулативно! Шахин (роден в Германия, учил в Германия, преподавал в Германия) НЕ Е СЪЗДАТЕЛЯ НА ВАКСИНАТА! Ваксината създадоха стотиците германски учени от Бионтех, не Шахин! Бионтех е германски биотехнологичен концерн, създаден през 2006 година, в който работят 1.323 човека, 90% от които учени (останалите са администратори). Шахин е назначен за директор на Бионтех през 2008 година! НЕ директора седна и създаде ваксината, а хилядите ГЕРМАНСКИ УЧЕНИ разработиха тази вакскина, която е разработена възоснова на 16 годишни изследвания в областа на РНК (информационната рибонуклеинова киселина) в Германия с участието на хиляди германски учени! Освен това имаше/ има планове, да се лицензират и други европейски концерни и да започат производството на ваксината, понеже Бионтех няма толкова големи капацитети!

ЗАЩО ТРИЕШ КОМЕНТАРА БЕ БОКЛУК?

Някой ден?!?!? На зима......ЩЕ ти купим колело.....

Европейските идиоти няма ли поне веднъж да се преборят нещо да се произвежда в Европа...

клати феса!

Silverado

"Европейските идиоти няма ли поне веднъж да се преборят нещо да се произвежда в Европа..." ЯВНО БИЗНЕСЪТ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПОМОЩИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ЗА ПАНДЕМИЯТА, СЛЕД КАТО Е ГОТОВ ДА ИЗНЕСЕ ПРОИЗВОДСТВОТО ОТНОВО ИЗВЪН ЕС. МИ ДАВАЙТЕ, БЕ - А НАЙ ДОБРЕ НАПРАВО И ОТНОВО В КИТАЙ. А УЖ СИ БЯХА ИЗВАДИЛИ ПОУКА, МАЙ? ГРЪНЦИ!

Как ли пък няма да си инжектираме семенна течност от чалма или фес.. Това е план за унищожение на християнския свят...

Kenn1111

Още една причина човек да не се ваксинира точно с тази.

baygano e vinagi kapaka na tendjeratta!

а, анадолският бек все се напъва да е "тапата" на гъза ...

цели 1350 години, за разлика от другите многознайковци...

PEYTSCH

Турчето си е турче...Като Йозил и другите...забрадени, нагли и фанатични...

Попитали Св.Методий защо се испотил. "Спорих с простаци" казал той.

Какво стана със санкциите наложени на тези мангали? Ваксините не ги лови, така ли? Аматьори!

Не те ли впечатли, че тези мангали са изобретателите на тази ваксина, която ще ти спаси живота?

Защото не вярвам тази измамна схема!

Тези мангали НЕ СА ИЗОБРЕТИЛИ НИЩО! Бионтех е германски биотехнологичен концерн, създаден през 2006 година, в който работят 1.323 човека, 90% от които учени (останалите са администратори) Шахин (роден в Германия, учил в Германия, преподавал в Германия) е назначен за директор през 2008 година! И НЕ директора, а хилядите ГЕРМАНСКИ УЧЕНИ разработиха тази вакскина, която е разработена възоснова на 16 годишни изследвания в областа на РНК (информационната рибонуклеинова киселина) в Германия с участието на хиляди германски учени! Къде видя ролята на Турция тук?

?