Съвместно с Гърция ще привличаме туристи от САЩ и други далечни дестинации

За пазар САЩ нямаме ограничение по отношение на визите, тъй като има директни полети от Атина и от Солун, обясни министър Ангелкова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърция е световен лидер в туристческия бранш. Там всеки камък е със своя история, мит или легенда. НИЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ СМОЛЯН Е РОДНОТО МЯСТО НА ОРФЕЍ, ДА ПОКАЖЕМ НЯКОЛКО СТАРИ КАМЪКА, ДУЗИНА КАБА ГАЍДИ В ГЛАСЪТ НА ВАЛЯ БАЛКАНСКА В КОСМОСА!!!!

за американците трябва качество на услугата да не мислите че ще дойдат да почиват в мухлясалите стаи и нахапаните кебапчета...

Като достигнала новината до Африка, всички африканци се зарадвали и си рекли ' половината ни роднини живеят в САЩ от над 100 години, значи може да влизаме в Гърция и в България съвсем свободно'.

Съвместно, я!!! Сал кат видят наШта грозница и ще черта към Гърция!!!

С византийците всичко съвместно е чорук работа.

Защо да не действаме съвместно, то разлика между нашите курорти техните разлика няма, и морето чисто и рестореантите ни ресторанти и островите ни острови, колко му е, даже на мястото на гърците бих се притеснил малко. И дир да не забрави да ни информира като дойдат американските туристи да го отпразниваме.