САЩ с исторически внос, износ и дефицит през юни

Излизането от ограниченията причини рязко увеличение на вноса, което доведе до силно отрицателно търговско салдо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре поднесена статия само с числа. Сега да обобщим: 1. САЩ изнасят много малко щото почти нищо конкурентноспособно не произвеждат. 2. Внасят на поразия и плащат с долари като увеличават дефицита. 3. Пресите работят на макс да принтират необезпечени хартии. 4. Инфлацията расте с умопомрачителни темпове. Интересно е китайците до кога ще са съгласни с това.

Евала, Джони! Добре, че са такива като теб, че да ни превеждат, хахахах! От къде ви намират, бе?!?

Докато изнасят за САЩ бяла хартия и им я връщат зелена.

и ще се увеличава дефицита само за последните 2 години САЩ са напечатали повече долари-хартийки от колкоот за 100 години от както съществува ФЕД

Да те ева в макро-популита, пригожински троле.

САЩ не произвеждали нищо качествено... давам ти пример с първото нещо произведено в САЩ, което ми дойде наум - мотора на двойната ми гаражна врата работи безотказно повече 7 години, тогава купих къщата, не знам колко време преди това е монтиран, на ден се отваря и затваря минимум 20 пъти, можеш да си направиш сметка.. произведените тук коли се карат по около 200000 км без сериозни ремонти, при камионите често има такива в добро състояние на 3млн км.. всичко в Америка се произвежда здраво и качествено, работещи и модерни фабрики има навсякъде и по много, всичко останало са пропагандни лъжи на 5та колона на русофилските бойци

То и моите инструменти произведени от Елтос Ловеч преди 30 години работят безотказна, и дядо ми на село още си кара ладата.... Факт е, че като влезеш в магазин в цяла Европа без значение, какво продават - от техника до зеленчуци няма нищо американско. Хладилник, печка, кола, каквото и да е. Автомобилния пазар в САЩ 80 процента е на японски коли. Това говори само по себе си.

… търговският дефицит на САЩ възлиза на 428,6 милиарда долара … Машала, те това се казва качествен дефицит. В края на годината дълга на САЩ май ще мине 30 трилиона. И в какво качество ни се дава САЩ за пример? САЩ бяха велики преди да дойде Рейгън на власт. По времето на Рейгън, финансовите и икономическите реформи които проведоха в САЩ и всички след него доведоха до това което е САЩ днес - бързо залязваща икономическа сила. Няма как да печаташ безконтролно долари за да финансираш демократизация по американски във всяко едно кътче по света и това да не се отрази на американския народ. Днес в САЩ средната класа е почти на изчезване, почти няма семейство или индивид който да не е затънал в дългове. Само глобална война би ги измъкнало от блатото в което се намира САЩ днес, и ми се струва, че работят много активно в тази посока. Въпроса е къде ще я направят - в Тайван/Китай, или в Украйна/Русия?