САЩ пращат помощник-министър за заместник на Кристалина Георгиева в МВФ

Тръмп се надява Джефри Окамото да сложи край на китайски търговски и икономически практики

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОМИСАРИ, ДИРЕКТИВИ, РЕЗОЛЮЦИИ И ПР. ВСЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОНЯТИЯ! АЗ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ТОВА КОЕТО РАЗБИРАМ Е,ЧЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ СТРУКТУРИ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ!

или Исраел?!

Колкото аз не съм евреин....толкова Кристалина е европейски икономист.

Първо на първо и даже на второ КриСталина Георгиева въобще не е нито български финансист нито български икономист и никога ама никога и повтарям не е работила за България.А винаги е служила на САЩ и винаги против България.Защо сСталинка се оказа в САЩ още преди промените.И как стана така другият командирован с нея от БКП в САЩ беше изритан скоропостижно,а нея не.

Първо на първо и даже на второ КриСталина Георгиева въобще не е нито български финансист нито български икономист и никога ама никога и повтарям не е работила за България.А винаги е служила на САЩ и винаги против България.Защо сСталинка се оказа в САЩ още преди промените.И как стана така другият командирован с нея в САЩ беше изритан скоропостижно,а нея не.

Руснаците от трол фабриката газ пикаят :)))) Келеши, ще проси ли пари пРоссия инше и дадат ли Кристалина и американеца? :))))

Американската диктатура преминава всякакви граници, но най-големи граници преминава плиткоумието в Брюксел.

Защо тези селски кирки - българите, ме коментират. не искам и да чивам за българските юнаци. Аз съм световен финансист и всеки знае това , освен малоумното племе българско.

Винаги трябва да има наблюдаващ комисар че иначе и фонда може да остане без пари и няма кой да го спасява. КриСталинКа е завършила социалистическа политикономия в УНСС..........

Е те това се казва партньорство. Б.Б. може да бъде горд - в историята на човечеството никои други две държави не не са партнирали така добре . Чрез Б.Б. да управляват България а чрез К.Г. да контролират световните финанси. Яко!

и психиатър да й пратят

По скоро да изпишат на тая джендерка ЖЕНСКИ ХОРМОНИ /Естрогени/ че мяза на ЧИЧО

Изненада? Та нали МВФ е нео-империалистки инструмент на външната политика на САЩ.

Биг брадър винаги трябва да полага грижи и да упражнява контрол върху малкото братче.

за пореден път доказва, че в МВФ е "международно" единствено името. Иначе си е USA !

Голям предател е тая дърта крава. Щеше да би заселва със брадати майки без деца за да ни оправила раждаемоста! Оправете ни икономиката за да имаме възможност да отгледаме по 2 или 3 деца.

Тази не е Българка и точка ! Забранете да ни я показвате ! Повръща ми се като я видя !

Какво точно работи Сталинка, че има нужда от няколко помощници? Бързат да ни доразсипят докато още не сме се освестили!

Разбирам, че този "ПОМОШНИК"- Министър, ще е шеф на Кристалина!!;) Така са НАРЕДИЛИ "НАЧАЛНЦИТЕ" !!;))

вместо да си драпа дъртия джоджун, да се вземе сериозно в ръце и да лобира за отпадането на визите на българите за САЩ. Стига сте се киприли за собствено величие. Справка: падението Бокова.

То пък голям келепир от падането на визите. Хубаво щеше да е да работи за връщането на визите за американци в България.