17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да е всичко както трябва, Дони трбва да се откаже от споразуменията с Юнкер, и веднага да въведе митата ! Както на срещата на Г-7, когато като се качи на самолета твитна, че се отказва от подписа си !

Той и митата към другите ще отложи. Всичко това е блъф. Който се хване. В момента Тръмп действа като Тодор Живков. По негово време се пускаше слух "Ще вдигат захарта с 1 лв" и наставаше напрежение и бружене. После вдигаха цената с 50 ст. и всички си отдъхваха "само с 50 ст я вдигнаха". И всички доволни. Ако бяха казали че ще я вдигнат с 50 ст. всички щяха да са недоволни. Та и сега Тръмп вика "ще ви сложа мита", който се хване и направи отстъпки - добре. После той ще каже "размислих, няма да слагам мита" и всичко ще продължи по старо му. Е, тук там ще сложи ей така за престиж, но няма да е в тези размери в които тръби че ще го направи.

Щото ако лиши гласоподавателите от мерцедесите и ламборгинитата, ще го линчуват публично. Автомобилите управляват тази планета. Петрола, войните, митата, жените, децата,данъците ,инфраструктурата, зрелището, имиджа - всичко зависи от това колко ти е хубав автомобила. А за сега европейските са най-добрите.

че тоя рижавия е шменти-капели и вяра на него и шайката му никаква. днес едно - утре друго. за да не го импийчнат ще подписва без да гледа.