САЩ официално помолиха Фейсбук да отложи емитирането на криптовалутата си

Моля Фейсбук да приеме мораториум върху каквито и да било стъпки по практическото разработването на криптовалутата, каза г-жа Максин Уотърс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като спре тока какво ще правим?

Хем си на тъмно, хем си без пари :)))

Аз, iPhone на ток ...не съм видял! А, ти какво правиш, ако някой ти свие портфела или банката ти прати писмо, че ти е взела 5лв. / от твоите пари / за това че ти си и ги дал, тя си върти бизнеса тях и да ти ги пази?

Като спре тока, чакаш да дойде. Сега какво правиш като спре тока в магазина? Нищо. Щото касовите апарати не бацат. Виж, ако спре за постоянно ;))

Хогхохох видяха конкуренция и че някой друг може да си печата/пише в случая/ колкото иска хартийки и се чудят сега какво ще правят! Няма да мобже да се контролира нищо! Голям удар по долара! За какво мислите че искат да фалират Хуавай?! Защото скоро щеше да стане номер едно и да отвее айфоня! А чрез аифоня те следят всичките му ползватели! Докато с Хуавей работата става дебела, защото техните устройства не са разработвани според нуждите за следене на хората!

Световната икономика е базирана на сегашното статуткво. Не, че е хубаво или че така трябва да остане, но когато се предлагат революционни идеи, не е лошо да се помисли за това как държавите ще функционират (данъци, образование, лечение, пенсии, и т.н.) и след това да се слага "края на света". Иначе е ясно, че криптовалути ще има, но регулацията им е задължителна. Ако се махнат от уравнението, мръсните пари и укриване на данъци, то криптовалутата е нещо хубаво и необходимо.

Браво, браво! Скоро ще изчезнат банките, а и много други институции!

Следващия път като искаш да си купиш апартамент, кола или развиеш собствен бизнес го тегли в крипто-валута. Ще стискаме палци да не уцелиш някоя валута като биткойн, че и 10 поколения няма да ти стигнат.

Грешка си само че скоро ще изчезнат банките. По скоро банките и FB ще работят заедно, а ти пак ще кихаш (просто на друг ). :-)

Ти нещо май си тотално сбъркан ;)