17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да видим кой искаше да изклати САЩ с едни Грипенчета :)

Адмирации за САЩ!

Интересно от кога в САЩ може да се наказва човек без да е осъждан, а на база някакво решение на държавния департамент? Какво ли мисли по въпроса конституцията им или вече е заметена под килима, като боклук дето трябва да се скрие?

Не мога да си обясня как още Радев Клишето не е излязъл с вдигнат юмрук пред Президентството и не е повел протест срещу решението на САЩ и срещу закона Магнитски?!? Миналата година когато Гешев ринеше около Божков, когато стигна до неговия човек в президентството - Пламен Узунов - тогава цяла революция спретнаха с парите на Черепа!! Радев чак излезе и каза, че обясненията на Божков звучали по-логично от обясненията на прокуратурата.... Сега? Да не се е отметнал от думите си? Нали Радев носеше цялата отговорност за служебния кабинет? Да започва да я носи тогава - в ПРЕЗИДЕНТСТВОТО хора на Черепа, в Служебното хора на Черепа, Черепа съветва Фигуранта за служебния кабинет.... Радев Невнятния какво се умълчал като комунист на разпит? Има отговорност за носене!

Скоро без имунитет!

Как така американците не видяха шкафчетата на мутрата пълно с евра, не чуха записите, за един вече се доказа че е автентичен, къщата в Барселона, видно е че за да се спаси, мутрата предаде приятеля си пеевски

Защото са наясно, че снимките са фалшиви!

Много просто, Ален Прост, защото те са ги гледали тези снимки. Даже Милиончева ги носи по разни щатски специалисти да ги гледат? И знаеш ли защо нищо повече не се чу от там нататък? Защото при експртизата се е доказало, че между снимката с ББ и тази, на която е само шкафчето и ма повече от 1 година разлика. Сигурно и други несъвместимости са открити и за това мелеза Йончева се отказа от делата, по които щеше да накъсва Борисов.

Плачкаш ли :)

Партийния лидер, на който са давани пари, за да прокарва руска политика е Слави Трифонов. Лицето, с възможността да стане Премиер е Антоанета Стефанова. Самата тя, да не забравяме, се възхищаваше на Черепа. Славчо му е стар авер. Може да става дума и за Хаджилегенов или Мая Манолова....

Но не забравяй и фърчилото!

Браво на САЩ! Поне малко надежда, че крадливите боклуци ще получат поне малко възмездие!

че вярва повече на Божков, отколкото на главния прокурор. Не беше ли един зелен чорап, размахващ юмруче.

спряха плащането на протестите на радевата хунта

да не би Борисов да им е бил счетоводител, та толкова потайно посети Херо Мустафа?! :)))

Ми ходи и ти я посети тайно бе :)

Комундетата го издухаха яко

как стигна до това заключение, при положение, че най-яко го издухват Пеевски и и един от "лейтенантите" му. Както и Божков, но е упоменато, че е плащал подкупи на Борисов... :))) Както и Божков си призна, но Гешев, ах каква изненада, не си го причини (разследването)! Да видим сега с какъв акъл ще действа...

То затова Буцата изтърча веднага при Херо, нали?! Интересно само защо ония педерунгели Георг и Къдравата Сю не дадоха брифинг и не прекъснаха предаванията по всички телевизии по всичките земни кълбета, за да ни покажат на живо как Буци е при Мустафата?! Може би, защото не е било за показване?! :)))

Споменава си политически лидер, а това вероятно е някой от: Слави Трифонов, Христо Иванов, Мая Манолова и Хаджигенов.

Краварите много са се разпищолили. Не е тяхна работа да ни се бъркат. И защо само хора на ГЕРБ и на ДПС,сякаш други престъпници няма?

Има от целия спектър на политическите партии, а Манолев и хората на патриотите бяха уволнени от Министър-председателят Борисов и предадени на прокуратурата!

сега с подкрепата на херо мустафа иде борисов 4 на 11 ти

Боко Тиквата е специално упоменат от американците !! ........ "В мотивите на Министерството на финансите на САЩ да санкционира Божков се посочва, че той „неколкократно е подкупвал държавни служители“, сред които ... ..„един настоящ политически лидер, и и бившия председател на вече закритата Държавна комисия по хазарта“.

Настоящи политически лидери с връзки с Черепа: 1. СЛАВИ ТРИФОНОВ 2. Хаджилегенов 3. Мая Манолова

Христо Иванов

Да, ама а не! - Радев, Слави Трифонов, Мая Манолова и нейните останали лидери и с голяма доза вероятност Христо Иванов!

Упоменато е фърчилото!

важното е че боко е излязъл чист и го няма в списъка яд ли ви е комуняги

ИМА ГО!!! Този „един настоящ политически лидер", когото Божков е подкупвал... СЪРПРАЙЗ!!! ...е Борисов!!! Черепа съм си призна, че му е давал пари, за да променят неговите депутати законите за хазарта, та да може той да плаща по-малко такси.

A Догaн къде е в този cпиcък!!!

Той си изпра парите отдавна.

Ясен знак и предупреждение към Радев и хунтатата му! А, Мая Манолова която предложи за шеф на ДАНС Делян Пеевски кога ще я включат и нея в списъка? Радев да стяга мешката и да бяга при Янукович и Лукашенко докато е време. Геше го чака само да му падне имунитетчето. Бий Гешев олигарсите и предателите в президентството! Народа е с теб!

не струват и пукната стинка! Тези, които трябва да се притесняват, са Пеевски, Гешев и Борисов! И Божков, разбира се, но той сам си призна за ББ, а Гешо се направи, че не е от тук и е за малко!

Трябва дя се притесняват Радев, Слави Трифонов, Мая Манолова, Хаджигенов, Бабикян и Христо Иванов.

Не се гордея с факта че ние не можем сами да си оправим живота и държавата а трябва САЩ ,Русия да ни дават насока в живота.Неприятно е за бъдещето на децата ни.

сега да видим на кой му се ходи в САЩ и на кой в кочината на изток?

Това е недопустимо! Попа, Христе Иванов, Иво Мирчев, "майките" и мутрите на Мая, веднага да щурмуват американското посолство!

На разпран кхмерски гъз най му отива глем американски х*й. Голем кеф!!!!!

Защо пропускате, че един политически лидер е посетил по спешност и не по своя воля едно посолство. Мисля, че на един политически лидер му е казано, че la comedia e finita. И също така са му рекли sic transit gloria mundi. На английски, с американски акцент. Както му били казвали КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС.

Преведено: Радев ЕПМ,

Ако не беше трагично, щеше да е смешно. "Крадеца вика: 'дръжте крадеца'!" САЩ е една от най-корумпираните държави в света! Във сравнение с корупцията в САЩ, нашите селски тарикати са като бебешки пръднички във последен модел джакузи... :-D От доста години вече, има документално доказана КРАЖБА на минимум 21 трилиона (ТРИЛИОНА!) долара, чрез източване от HUD (House and Urban Development), от Пентагона, и от други държавни институции!!! https://missingmoney.solari.com/ Трудно е да се осъзнае колко МНОГО пари са 21 ТРИЛИОНА долара! Ако се натрупат 21 трилиона от банкноти със стойност един долар на пачка, то дебелината на пачката ще бъде 2,293,614 километра!!! (Колко беше разстоянието до Луната мама му стара?!) И какво прави по въпроса САЩ? Нищо.

Отивай да се прегледаш! САЩ са най-великата демокраци в света и стожер на свободата. Корупция има навсякъде, но там има истинско разделение на властите и не може да се пеобваш да правиш преврат като Мунчо.

"Vassil Kroumov Bojkov (Bojkov), a Bulgarian businessman and oligarch, has bribed government officials on several occasions. These officials include a current political leader". Кой е този "political leader". :) :) :)

Фигурантът Румен Радев.

:))))))))

ускорява, по-бързо отколкото си мислеха...

Заради сифилисът който и натресе Мдаа

А на главния корупционер Бойко кога ще го санкционирате?

големия брат и сега квичат като недоклани прасета на коледа

А бе, а къде е батко? Да не е във Юнайтед Стейтс. Защо мълчи Славчо Учиндолския. Толкова неща се случиха в тая територия последните 20-30 дни, а Славчо мълчи като комунистна разпит. Ало сценаристите, напишете му нещо да каже, да не излезе че няма мнение човека. Или има заповед за радио тишина. Двама се карат, третия печели. На това ли се надяват? Чисти и неопетнени за изборите. Искрено се надявам хората да не са толкова глупави да се хванат на тази игра.

Докато опъва герберските тролове като теб, не му трябва на Слави да говори :-)

Съмнявам се да може да опъне нещо различно от една пътечка "бело" тоз мастит политик - :)

Учиндолския си свърши работата за която му платиха. Да не мислиш, че му дреме за народа?!

ИТН ....Знаят... ..ако си Тъп ...Скрий се и Мълчи !! Така никой няма да узнае.

В няколко интервюта Божков говореше за връзки между Бойко Борисов, главния прокурор Иван Гешев и Делян Пеевски, по това време депутат от ДПС. “Общото между мутрите днес и преди години е Борисов, а различното – Пеевски”, каза Божков в интервю за бТВ преди година. ....... В мотивите на САЩ да санкционират Божков се посочва, че той „неколкократно е подкупвал държавни служители“. В мотивите на Министерството на финансите на САЩ да санкционира Божков се посочва, че той „неколкократно е подкупвал държавни служители“, сред които „един настоящ политически лидер, както и бившия председател на вече закритата Държавна комисия по хазарта“.

Абе тъпанар, нали Гешев и Борисов предоставиха тази информация на САЩ. Green socks is next.

Гешев в прав текст каза, че въобще не е обърнал внимание на информацията! Аре кажете на Севда и оня дебил Никола, че не сме тъпи гербопитеци и помним доста неща, та да ви сменят малко опорките, а?!

Не ГЕРБ е създал Пеевски, а БСП/ДС/БКП-майка му, която му даде "началния капитал", откраднат от Тото-то. Тя е била каса на столетницата и тя я пазеше. Съдат все още работи за червената олигархия. Божков, Василев, Пеевски, това са техни креатури. Радев и марионетното му правителство, също. Антигерб коалицията е платена от Божков, ИТН, Отровни, Мая, той си плати този преврат. Новото е, че Пеевски и Божков се скараха, кой е по-по-най и Петков рови в кредитдосието на Пеевски, по поръчка на Божков. Какви ги бръщолеви крадат на парфюми Елена Поптодоров? Прокурорът ги обвинява, съдът ги оневинява, защото е червен.

Герберастите реват с глас! Егасиму кефа! :)))

Непрекъснато пришивате ДПС и Пеевски към ГЕРБ, а кой подкрепяше БСП във вотовете за сваляне на правителството, кой излизаше от парламента пак с БСП да няма кворум?

Алооо, дира, нещо пропуснахте името на Тиквата!?! Случаен ли е този пропуск? Благодаря.

Така ги изтряскаха по гомунистическите кратуни, че и Путин няма да може да ги скрие в Дубай. Скоро очаквам американците да ги изловят и доведът на тепсия при Гешев. Той ще си поговори с тях. А психопата Рашков направо в лудницата!

За Тиквата става въпрос, браво- Бойко Методиев Борисов-Тиквата :-)

Какви са тия кравари да казват кой бил престъпник бе? Айде у лево?С теб сме генерал Борисов!

С него си до панделата, да. Ама като ти дойде Бай Ставри, ще оставиш Тиквата сам в тъмното, бууухахахааа....

Другаре. Веднага да защитим другарите ни от гадните американци

Няма да изкарат до изборите До дни ще бъдат пометени от справедливия народен гняв! Венсеремос и наздраве!

Червената, военна хунта е в паника!

България да наложи забрана на Американци да стъпват в България който дават нареждания как да се управлява страната.

От кога законите на една държава станаха общовалидни за целия свят? А нашите нещастни политици се радват на това! Не става въпрос дали Пеевски и Божков са корумпирани - това трябва да се ДОКАЖЕ от Българския съд, а САЩ могат да им забранят единствено да влизат на територията им, както и да развиват бизнес там. Може на този нашата съдебна система да няма капацитета да го направи, но това не означава, че кой откъдето свари може да съди чужди граждани според неговите си закони. Ние все пак сме членове и на ЕС, а не 52-ри щат на Америка! Утре на САЩ може да им хрумне да започнат да съдят всеки неудобен и несъгласен с политиката им чужд гражданин.

продължавай с чалгата и божковите тв-та,така или иначе си безнадежден случай

ИЗБОРИТЕ ЩЕ СА МНОГО ИНТЕРЕСНИ! ТЕНКЮ ФОР ДЪ ЕКШЪН! НА ЧЕРЕПА И ШИШИ - ЧЕСТИТО!

удариха по най-милото на ДейБърастите и проституиращите черепчета: Спонсорът на метежите, управляващият тълпата по интернет и собственик на Резидент-Фигурант! Нека мятането на яйца и срането в палатки започне сега :))))

БОКО ИДЕ И ТВОЯ РЕД, ЩЕ КАЖЕШ КАК ВЗЕ ЕДНИ 800 МЛН КОМИСИОННИ ОТ ПУТИН ЗА БАЛКАНСКИ ПОТОК

ДА ИМ Е ЧЕСТИТО. ОСВЕН АКО ПАРИТЕ ИМ НЕ СА В НЯКОЯ РУСКА БАНКА, СА ОЛЕКНАЛИ С БАЯ КИНТИ!

На тия тримата въобще не им пука от санкциите на сащ.

Що тогава Пеефски така плавенно отрича?! :)))

Поразмислих... Корумпираният политически лидер е Йоло Денев, няма кой друг да е!!!

Какво стана - протестърите останаха без спонсор. Мая Манолова вече лежи пред американското посолство... Ред е и Христо Лодкаря.

САЩ диретно казват ,че Черепа е подкупвал Боко. В момента ГЕРБавите мълчат като насрани.

Имат едни наакани лай-омети,които още обикалят студията и безочливо ръсят тъпотии.Особено една подлога с атлантичерски ценности

Резидентът повече вярваше на Божков, отколкото на прокуратурата. И за това приближените му са или нейни клиенти или хора на Божков. Умирам ат смях сък славяновския зелен чорап, русофил и кръшкач.

А Маямата с късата пола, а СРС от лятото, а изказванията на Резидента, изцепките на Рашков.

Бойко си е тук и няма имунитет. Не е избягал в Сърбия или ОАЕ. Тук си е. Ако има нещо срещу него - има Прокуратура и Съд. Бойко не се крие, ЗАЩОТО НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ КРИЕ. Сега "Ало Маджо" много ще трябва да обяснява и на САЩ и в Европейския Парламент. ЗАЩОТО КЛЕВЕТИТЕ И ХЕЙТА НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНАТ БАВНО И СИГУРНО ИСТИНАТА ЩЕ ДОЙДЕ И НА РУСКАТА ХУНТА ЩЕ Й СЕ СТОРИ МАЛКА ЗЕМЯТА Разузнавателните служби на САЩ и ЕС не се водят по Бабукянския хейт. Не се водят по хейта във Фейса, най-малкото защото руските червени хейтъри НЯМАТ "ПРИЯТЕЛИ" В РЕГИСТРАЦИИТЕ СИ, което е знак че са фалшиви ! Разузнавателните служби на САЩ и ЕС изобщо не ги интересуват дирижираните сайтове и руските им безродни модератори ! ЩЕ ВИ МАЧКАТ и ЩЕ ВИ МАЧКАТ ДЪЛГО В ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ И ЩЕ ПРЕМАЖАТ ЦЯЛАТА ВИ РОДА ДА СИ ГО ЗНАЕТЕ защото в този свят има за всичко мярка А ВИЕ СТЕ ЕДНИ ВЪШКИ ПО РАЗЛАГАЩОТО СЕ ТЯЛО НА КОМУНИЗМА СВЪРЗАНИ С РУСКИТЕ, СРЪБСКИТЕ и МАКЕДОНСКИТЕ АНТИ-БЪЛГАРСКИ СЛУЖБИ сега може да плувате до Крим ХУНТАТА ХУБАВО ДА ГЛЕДА защото тук не е БЕЛАРУС

Боко след няколко дни ще отпраши в Дубай. С разследването за СРСите , ББР и холдинг пътища стигнаха много близо до Боко. Той пък насъска Гешката. И САЩ моментално реагираха и гербавите се насраха. Гешката няма избор и скоро ще тръгне срещу Шиши той пък ще извади компроматите и Боко свърши

Приятелю "Шиши" го предложи Мая през 2013 та година. А паприкаша и псевдо бунтовете ги финансира Божков. Включително и вас червените щатни тролове.

ще, ще, ще ,ще ......ще,ще .. това ще колко пъти ще е? побеляхме докато ви чакаме доказаелствата

БОКОВСКИ АЙДУЦИ, ПЕЕВСКО-ДОГАНОВИ КРАДЦИ И ЧЕРЕПСКИ БАНДИТИ, ИСКАМЕ СЪД И ПРИСЪДИ, ВРЕМЕТО ВИ СВЪРШИ, ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН ! МАЙКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ !

На какви хапчета си?

НА ПАТРИОТИЧНИ

Най-напред ще си платиш за клеветите и хейта.

Имам категорични доказателства, че корумпираният от Васил Божков лидер на политическа партия е съседът ми Пешо...

А Бибитко, или Биг Брадърът е сляп за записите тип "ало Ваньо", "таковам ги с 200", снимките с кюлчета и евраци, ... Дали пък разни "услуги" от Тулупът не ги прави леееекинко и слепи и глухи? (непроизведени самолетчета за миларди, анти-руски действия и санкции, шистов газ, безплатни бази, .......)

Факти, а не празно говорене са необходими. Ако има проблем, очакваме новите санкции.

IQ - то на протестърите е стойност, съизмерима с външната температура. Протестират срещу прокуратурата, че е погнала човек на санкционираните, па се радват паралелно на санкциите... WTF

Никога вече комунизъм. Някои си помислиха, че ще вземат власта пред задната врата, но уви. Браво на Гешев и Борисов, че предоставиха на САЩ всичката информация за мръсотиите на олигарсите и те не се поколибаха да ги ударят. Браво!

Пършиви гербави тролчрта...Аре у лево, щото че ви мачкаме...

Нали знаеш какво ще мачкаш,ама не мойте .,а твойте

Ау, кюстендилски диалект. Впечатлена съм. Роднина на Маямата или някой от 1001 й любовници. Тая и с ДИлянчо, и с Божков, ама иначе е девица и борец.

Хммм интересно. Шиши състави първото служебно правителство на Рублен Радев. Черепа състави второто. Сега и двамата са подгонени.

А герберунгелите отиват в историята.

Черепа. Спонсора на Манолова и ДБ под ударите на САЩ. .хахахахаха

Герберски трол, скоро ще замлъкнете завинаги! Настъпване комунистическа измет, Да България ще ви помете!

Джендърите от ДБ да пометат най много двора на Азис.

Да България се компрометира за винаги. Съюзи се с БСП. Съюзи се с рублен Радев Прегръща се с МАЯ КОСТИНБРОДСКА.