САЩ готвят нови санкции срещу Турция

Освобождаването на американския пастор и повишените мита за турски внос на стомана и алуминий не са свързани, твърдят от Белия дом

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи който си намали ангажимента да поддържа икономиката на САЩ, ще го санкционираме. Без значение дали иска или не, целият свят трябва да работи за САЩ и за долара! Егати наглостта.

Санкции, санкции, санкции! Ама скоро Тръмп ще намери това, което търси. Рано или късно всяко нещо си има възмездие.

Който се е закачил за САЩ да му мисли. Ето ние не сме. Няма на какво да ни сложат санкции. ЕЛЕМЕНТАРНО

Толкова ли е силен тоя долар бре

Новите санкции от САЩ за Турция само ще помогнат прехвалената турска икономика да се срине окончателно и безвъзвратно.

Айде, чакаме! :))

Малко ще те образовам понеже подхранваш богатата си култура със слухове. Та произведените стоки без услуги в САЩ за 2016г. са около 4трилиона долара. Произведените блага от Турция са около 300млрд. долара. Т.е. около 13 пъти повече при четири пъти разлика в населението. Със здраве.

Какво още чакаш бе неандертал? 3 туита им разказаха играта. Не че най-интересното не предстои. Купи ли си турски лири, гений икономически?

След като нищо друго не произвеждат, говедата си измислиха производство - производство на санкции. Смях :)

USA произвеждат много неща -> The United States is the world's second largest manufacturer (after China) with a record high real output in Q1 2018 of $2.00 trillion - wikipedia. Не ставай смешен. Първо виж, после пиши глупости.

Удряй ислямистите. Така се защитават американските граждани незаконно задържани в Турция.

Дали е незаконно не е ясно. САЩ като нищо бяха част от преврата срещу Ердоган. Обикновенно се мешат навсякъде. А че в Турция си патят много невинни е ясно, но този "пастор" спокойно може да не е между тях.

Тръмп си изпълнява предизборните обещания. Статистиката показва, че едно управление е успешно, ако се изпълнят 40% от обещанията, а дали това се харесва на другите страни е отделен въпрос. Между другото в Турция има мита на различни китайски стоки с над 40% чиято цел е подпомагане на родното производство. Такива ми ти работи.

Интересно ми е, дали Турция ще излезне от НАТО? По-точно: не ДАЛИ, а КОГА?

Явно си без работа и скучайш...хахааа

Колкото по бързо по добре . Мястото на НАТОвските бази е в Гърция , България , Румъния и Украйна . Едва ли някой в НАТО може да разчита на Турция докато Ердоган е на власт така че по добре да няма излишни надежди.