САЩ гласуваха военния бюджет, има санкции срещу "Северен поток 2" и "Турски поток"

Русия строи тръбопроводите, за да увеличи доставките за Европа, заобикаляйки Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците са нетен вносител на газ, това което твърдят че изнасят като техен газ е прекупен от други продукт. Те просто нямат какво да изнесат, ако не го купят от друг и не го препродадат с печалба за тях естествено.

Ееее баце Бойко пак не е облизал достатъчно добре задниците на презокеанските крадци.

САЩ са впримчили СВЕТА технологично, патентно, военно, финансово, човешки-правно (виж ми окото), холивудно, пак финансово, военно-хибридно, социално-контактно, ЦРУйно ... Сигурно изпускам много. Създали са, обаче, прекрасни УСЛОВИЯ ЗА ТВОРЧЕСКА РАБОТА у дома си за всеки кадърен мозък по света - а това е перфектната примка за измъкване на можещите от всякъде. Могъщи са и са навсякъде и във всичко! Е как тогава да не мачкат чрез санкции опитите за конкуренция?! Че току виж ...

Представям си Европа от какви идиоти се управлява щом американската глутница най-нагло, цинично и безкрупулно санкционира всичко, което е полезно за Европа и всички западни дебили ръкопляскат...

Ти го казваш "дебили". Нищо добро не идва от запад. Видов дин вече се задава

Некога камунизмът беше все на хоризонта. А сеги демокрацеета чака зад хоризонта.

Американците май още живеят в миналото хилядолетие?

„САЩ се ангажират да защитават европейската енергийна сигурност чрез налагане на санкции спрямо руските газопроводи "Северен поток 2" и "Турски поток"“ Това е изключително нагло твърдение. Как точно ограничаването на конкуренцията ще доведе до "енергийна сигурност"? Сащанците ги е страх от конкуренцията, искат да продават газ само те. Тъй като не им е изгодно да направят газопровод от САЩ искат да спрат газопроводите от техния конкурент Русия.

Благословенни сме ,че съществува стожерът на световната демокрация, кото да ни води и защитава от посегателствата на тоталитаризма. Щом той казва,че това е вредно за демокрацията, това означава, че е вярно и точка на всички дискусии. Действително трябва да се напомни на такива демократични страни като Турция и Саудитска арабия,че отклоняването от предначертаният път е опасно и може да бъде дори пагубно.

Браво, развесели ме. От мене плюс

Това е държавен тероризъм в чиста форма. Агресията не е само с бомби. Суверените държави могат да решават сами, какво е добре за тях и, какво не е. Кое ви е демокрацията?! Ползите от географския и технологичен късмет през ВСВойна са на изчерпване и пропагандата за свободния конкурентен пазар се пропуква.

пикая на санкциите

Това е поредният опит на янките да саботират икономическите взаимоотношения между страните в Европа! Защо? Ами евтините енергийни ресурси означават конкурентно производство, а това просто "присяда" на бизнесмен като Тръмп! Американците си искат васална Европа под свой контрол и това си е! Обаче времената се менят...

Ненавиждам Америка тя пречи на развитието на Европа и Русия до кога

За какви се мислят янките, че да налагат санкции за Северен поток 2 и Турски поток? Затова и само гъзолизците ги обичат и никоѝ не ги иска, а те се навират навсщкъде като червиви! Имали стратгически интереси - ми и ние имаме, но нашите не съвпадат с тез на янките 0 тогава ко праим? Или се покоряваме или ни окупират - ддуг изход няма. Това показват моите наблюдения1

е голяма грешка според мен, който и да било /държава, фирма или отделен гражданин/ да сключва каквито и да било дългосрочни договори, стъпващи на суровини, които вече не са "в духа на времето" ... газа е също от тях! Абе какви са тия тръболяци по хиляди километри? Това е все едно "кабелна телевизия" или кабелен интерент от зората на интернета, когато има отдавна вече безжичен интренет и не си обвързан с кабел и един доставчик. Днес може да е един, ама утре може да е друг, с друга, по-добра оферта... Да се заковоеш на един доставчик е признак за краен дебилизъм. А пък един доставчик да ти дава и интернета, че и тока - е самоубийство!

Сега остава и да ни изясниш как газта може да стане "безжична" в духа на времето! Кухар!

АЗ уважаеми си ползвам тръбния интернет и съм много доволен да те е.......

Нали искахте демокрация??? Е, получихте я, само дето тепърва ще видите какво означава.Това дотук е все още само увертюрата към същинската част.

Искахме демокрация, но това което получихме не е. Някога и компунизъм са искали, но и те не го получиха.

*комунизъм

В Щатите се вихри новият тоталитаризъм. Моето поколение, което е живяло почти по равно и в соца, и в "демокрацията", може да направи сравнение и мога с чиста съвест да кажа, че социалистическата система ще ни се стори детски пионерски лагер в сравнение с това, което ни готви САЩ. Особено подплатено със съвременните технологии. А само като си спомня, че през 90-те мечтаехме за пазарна икономика... Де я сега, когато търговията се комнадори от западното полукълбо чрез санкции и политически изнудвания? Когато падението е такова, че си позволяват да се месят и в спорта? Какво искахме, какво стана - както винаги!

"Какво искахме, какво стана - както винаги!" - да, защото никога не става това което искат обикновените хора...

за политически изнудвания? Има ли по-голяма геополитическа бухалка от Тръбата? В момента, фашистка раССия прави това, което навремето във вид на СССР , закреймяваше САЩ! В момента путлерова раСсия е огледално копие на Сащ

Русия да въведе санкции срещу САЩ за превоз на опасен товар- сгъстен газ, който може да наруши природата в случай на авария, катастрофа или потъване на такива кораби!

Ами сега - ние ще строим ли продължение на ТП? Баце да не би за това да го бави (ако го бави). Май пак ще ни остане празно хъбчето

Нашите евробатути ни набиват 30 г. в главата думата демокрация, която прикри капитализма като експлоататорски строй. САЩ като държава на мафията била демократична държава. Това е виц ! Световен агресор са щатите- Стремят се да отслабят Европа и го направиха с Арабската пролет.

Европа е нищо повче от американска проститутка от 1945 година.

Америка ще се конкурира с Русия и Китай, а Европа си търси сутеньор....

Патагона планира война срещу Северните патоци и южния такъвъ. Мракобесие залива Западащия свят.

Китай да се отчита на САЩ за инвестиционните си проекти!?! И това изискване влиза във военния бюджет на САЩ, който е 10 ПЪТИ по голям от този на Русия!?! И САЩ се ангажирали безплатно и без някой да ги е молил със сигурността на Европа, като се борят срещу СП2 и Турски поток!?! Двойни стандарти, демагогия, изродена демокрация, лъжи, промиване на мозъци. САЩ са загубили връзка с главния мозък, но защо си мислят, че с марионетни правителства на държави, които им слугуват ще променят мислененто на нормалните хора. За малко може, но завинаги - НЕ!

Страхът е голямо шубе.

Щом не се купува само американски втечнен газ и руските газопроводи не минават през Украйна санкции до дупка и дупка в санкциите.Къде останаха във времето американските цености за свободно движение на хора ,пари и стоки ? Само Господ знае и ВПК на САЩ.

Свободата определям аз !

за закупуване на руска втечнена газ от краварски посредници има ли

САЩ искаха диверсифициране на пазара, ето получават го, какви са тези санкции сега?