Съседите отварят широко вратите си за дигиталния сектор на Беларус

Цели беларуски компании от информационните технологии и много специалисти се местят в Полша

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айтишниците лично Лукашенко се ги дундуркаше. Те му се отплатиха подобаващо. Нека ходят при гадните поляци. От там директно в Лондон да мият кенефи.

Ден до пладне. След Майдана и начяалото на гражданската война в Донбас и украинците се засилиха да се изнасят - и доста наистина се изнесоха. Повечето обаче се позамислиха какъв стандарт имат в Украина и какъв биха имали в ЕС и малко се отказаха :)

тя пък една долина, сигурно и там е като при нас - не плащат данъци и изнасят печалбите навън

И какво? Едни "умници" ще си продадат къшите и колите и ще тръгнат по света да си търсят работа?! Че то след УЖАСА, който предстои на борсите в Ноември, въобще работа за никого няма да има! Глупаци ...

Поляците винаги са били плъховете на Европа дето си навират гагата там дето не им е работа! Знаем в миналото как приключи това .. Сега пак го играят тарикати.. да видим този пък как ще го нахапят?

Значи можело и без преврат да ги източат. Но няма да могат да приватизират айдушки както у нас и както в Украина.

Те поляците цъфнали, та вързали... Успех! ---------- Средна нетна месечна заплата в евро: Полша - 880 евро България - 538 евро Русия - 512 евро Сърбия - 508 евро Северна Македония - 436 евро Казахстан - 351 евро Турция - 345 евро Молдова - 302 евро Азербайджан - 295 евро Украйна - 288 евро Беларус - 277 евро Армения - 249 евро Източник: List of European countries by average wage https://tinyurl.com/qbn8guk

не имигрирали, ама в Русия към деншща дата жиевят и работяа официално доказано 1250 000 граждани от ЕС и САЩ.Да не говорим за емигриралите след майдана 15 млн.украинци в посока Русия.

я дай източника да го прочетем и ние това 1млн? Нещо не ти вярвам. На бас че няма да пратиш ЦИТАТ от статия по който да намерим тази "информация" която си измисли.

Те поляците цъфнали, та вързали... Успех!

Че от къде се появиха тези "високо технологични" компании.,Нали по Ваши публикации,на изток от Полша има само ватенки....Мизерни евролъжци...

Кои са тия публикации, Пак ссе опитвате да присламчите Руслямска дъража към някоя друга държава, досега основно към Китай

либерасткия капитал създава диктатори! дълъг е списъка ... първо правят някакви уж "държавно гарантирани инжестиции" за да е по-евтинко, а после рИвЪт! цялата ви "демокрация" е фикция, реални са само кинтите и това ще унищожи този модел.

И нека източването започне... СЕГА!

много отдавна започна източването. Още при Костов (а му вярвахме), след това се засили при царя и Гей Станишев, а за последните 11г системата на кражбите беше толкова добре смазана, че за хората над 60г управлението изглежда нормално колкото и парадоксално да звучи.

При Костов няма как да е почнало след като Държавния резерв беше 100 милиона долара, банковата система флаирана с 10 изгърмели банки, житния държавен резерв на нула, организирана и започната масова приватизация, Хиперинфлация, липса на здравна система, източени пенсионни фондове, 70 предприятия вкарани в изолация и ликвидация от Жан Виденов и т,н. Всъщност Костов трябваше да направи реформи и промяна на икономиката ,каквит всички правителства след него няма да направят до 2050 г общо.

Абе ти му обясняваш факти, ама той човека да си каже дневния норматив за Костов ..и как сме му вярвали (демек сещай се вече не) А той сами е червен и в червата, и никога не е гласувал за Костов, а само за партии на ДС.

И тук младите и интелигентни хора, включително ИТ специалистите искаме да разкараме тулупа и останалите крадци от държавата, но той знае че влиза в затвора март месец или по-рано ако подаде оставка. За това и си остава на власт - за да е свободен. И не ИТ специалистите не харесваме нито БСП, нито ДПС. До скоро се чудехме за кого да гласуваме, но вече има известна светлина в тунела. С всичките им критики Христо Иванов и Иво Прокопиев имат много трески за дялане (най-вече че са готови на всичко за САЩ), но по-добре отколкото Тъпунгера да ни хариже на неговият приятел Ердо.

В България няма място за мислещи хора. Тук е развъдник на влечуги гласуващи за Бойко, каращи кошници за 1000 лева и мрънкащи колко е лош живота. Ще ги познаете по плешивите глави, шкембетата и глупавия поглед.

Ela na zapad, zemai goliama zaplata I plastai 52% danaci + skyp naem na ziliste + skypi ejednevni razhodi + skypa medicinska zastrahovka + skypa detska gradina + drugi skypi ejednevni razhodi - na kraia ti ostavat nekkvi mijavi pari - da si kupish nai-novia SAMSUNG naprimer ili da otidesh dva pyti na restorant. Ela da te vidim togava. Hora, IT-ta rabotete si v Bulgaria I se kefete na parite koito izkarvate - stoinostta I'm e poveche v Bulgaria.

Рано рано сутрин почнахте с глупостите. .с тия тъпанарщини сайта ви не е даже вече и за бърз поглед

Червен боклук не харесва?

Червен боклук само заглавие чете..

Ем това ни чака и тука ако комунягите вземат властта. Всички читави ИТ та се изнасяме някъде. А само от нашия сектор БГ формира 5% БВП годишно :)

Няма такава възможност и не може и да има. Радю ще му бием шута на следващите избори да ходи да реве на рамото на Нинова а БСП ще изчезнат ако ДПС ги отсвири. Всичко е по план...

Gugnelid

Радю ще го биеш с дупе по топарлаците, шарлатанино безкнижен :)

Добре дошли. Тик с хляб и сол ви чакаме. Наивници.

Те кадърните ИТ отдавна са на запад или работях за запада. ТУка останаха само некадърниците като тебе. Ще е добре да се изчистим от такива, чао!

Откъде намерихте тази помия, с която ни заливате бе, диражии ?!