Сърбия: Ще помогнем на България за "Турски поток", те провалиха "Южен поток"

Съседите под натиск, но имат амбиции да бъдат газов хъб и да получават синьо гориво от Гърция и Румъния, каза шефът на "Сърбиягаз" Душан Баятович

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрисльо...

Южен поток се провали заради европейски нормативи, в крайна сметка да не стане така, че газ да получава само Турция (щото и България и Гърция сме в ЕС). Не плямпайте много руски подметки.

Като са ни смешни доводите ,ще обиждаме българите?

сърбите да си гледат своята копанка. България прави каквото е изгодно на България. Не на чужди държави.

Шумадийските свинье да не грухтят много, защото втория транш бомби от НАТО може и да ги огрее преди да завършат потока, като верни руски курви ;)

Делегация от американски сенатори водена от Джон Макейн спря проекта Юужен поток, Орешарски се опита да шава с дефинициите ама Макейн му стъпи на врата (или това или го е целунал по бузата)

Ама НЕ! България прави това което е угодно на САЩ. А САЩ искат да продават газ на Европа. На петорни цени! Същата тази газ която купуват от Русия.

Защо цената на южния поток,мкойто на наша територия бе с много по къса тръба беше толкова по висока, отколкото на турски поток, който е с много по дълга тръба на наша територия?!

Единственото, за което сърби могат да помогнат на българи, е сръбкините да гълтат една бяла течност с телесна температура, както обикновено.

Ти не си "Онуфри", ти си "Идиотов"! Единственото нещо, което не е ясно е: ЗАЩО В СТРАНА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ СЕ ДОПУСКАТ И ПУБЛИКУВАТ ТАКИВА ВУЛГАРНИ И ИДИОТСКИ ПИСАНИЯ КАТО ТВОЕТО.

Опитваш се да оправдаеш васалната и безгръбначна политика на Бойко Борисов за "Южен поток" ли? Давай, може и да успееш.

провали южен поток !

Началника е стигнал вече до Буда-пеща,а те не знаят!

Си и магистралата до Калотина. ...., за разлика от нашето управленско тяло, Господ здраве да им дава.

админите не са вникнали в смисъла :(

че БСП подписа спирането на ЮП?

аре стига измишльотини бе. не ви ли омръзна. и какво като имаш ИП сменячка. Оставаш си същия олигофрен с опорни точки. ФАКТ ли е , че руската газ е 30% по-скъпа от Катарската и Американската барабар с преносите с кораби??? ФАКТ!!!! що си тъп?

помним колко беше БРАТУШКАТА газ за България 2014та. Помним и колко е продаваха на ФАШАГИТЕ от Германия тогава... ти що не помниш? малоумник.

Първо се запитайте колко струва прокарването на тръбата под Черно море, пък тогава да се говори за цената на Южен поток.

Сърбите пак удариха гъзове в тавана, още нямат изградена компресорна станция!

Питам защо тръбата на южен поток 400км струваше 7милярда евро, а на турски...600 км струва милиард и половина ДОЛАРА, при това по по сложен терен. Какво се случва извън нас няма значение, значение има накъде щяха да отплават милиардите от южния пууток!

Със сигурност от УСА ще се сетят, че и родата на Милошевич са терористи и пак ще ги погнат с десетки хиляди уранови бомби . Този път за да са по-убедителни ще им добавят и по малко пудра от цианкалий. Има ли някой който да им се противопостави, поне досега не знам такъв случай.

И какво, трасето същото, пак минава през цяла Северна България, но идва вече от Турция.

Е и таксите за Турци не за нас ... тиквенска работа .

.......... и продължавате да лъжете като дърти цигани.....

Трасето си е трасе, аз се интересувам повече от въпроса колко години е нужно да се чака за присъединяване към градската мрежа, като се има предвид, че разстоянието м/у последната изградена точка на Овъргаз е само на 150 - 200 м, от жилището ми. Около мен има и други желаещи да се включат, но не били достатъчно мераклиите според Овъргаз, за да продължат изграждането на трасето до района в който се намирам. В същото време въздухът е толкова токсичен, че се налага с противогази да се движим по улиците. Това, че децата също се тровят, на никого не му пука, Ами те и вашите "драги" гЪзоснабдители ако не са почнали да опитват от този "въздух" скоро ще настъпи времето, когато и те ще започнат да се тровят. Такова безхаберие и безотговорност няма никъде по света - да си убиваме собствените деца и на никой да не му пука за това!

НА НАС НИ ПОМАГАТ БРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ,ЗДРАВО НИ ПОМАГАТ...ПАЗЯТ НИ ,ПОЛЗВАТ ЗЕМЯТА НИ И ТЕРИТОРИЯТА НИ БЕЗПЛАТНО ,А НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ...ДАЖЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО - САМО ОНЯ ЗНАЕ ЗАЩО... ДВАТА КОРАБА МУХЛЯСАЛА ЦАРЕВИЦА- ПОДАРЪКАТ ИМ ОЩЕ МИРИШЕ...

Ами правилно се сещаш, Ореховката спря окончателно Южен Поток, но тук много партизани са се насъбрали.Дали е било правилно може да се поспори. В крайна сметка за това ни разцепиха на Северна Добруджа, Ординско, Беломорска Тракия, Северна Македония, Южна Македония, Западни покрайнини и Поморавието. За да могат да ни управляват и руснаците и хамериканците.

Нашите некадърници пак провалят проекти. Докога ще ги търпим?

Навсякъде е така! Във всеки град си има 1 дружество, мнополист и то определя кога, къде какво и колко. Цакат ни както си искат!

Само че тогава щеше да е със 4 тръби по 16 млрд м3, а сега е само една. Което значи че от транзитни такси ще печелив 4 пъти по-малко. Освен това, ако американците почнат да пробутват шистов газ по тази тръба ще искат да им го транспортираме безплатно, а даже може да ни накарат и да плащаме, по принципа на турските поробители навремето. Всъщност така е с американските бази в България. Ние плащаме за тяхната издръжка, вместо те да си плащат наем и издръжката.

Цитат: "българският участък ще бъде на стойност 3,5 млрд. евро." Ти правиш ли разлика между лева и евро? Значи Южен поток който е четири тръби струва по 875 млн за тръба, а Турски поток една тръба излиза 1500, т.е. двойно по-скъпа. Освен това Южен поток щеше да се финансира от Газпром, а Турския го плащаме ние.

Алоу, шумадинац, никой не ви търси помощ! Тази част от проектът си върви според нашите разчети. а не според русисано-сърбианските.

Не само за това, да ни помогнат и за магистралата от Димитровтрад - Драгоман- Сливница -София, защото на тяхна територия магистралата е перфктна, а у нас пътят е миниран с дупка до дупка

Ти някога минавал ли си оттам?

...е тъмно като в еди какво си! Тъмница и мрак,чудиш се в ЕС ли влизаш или в ада!

Да оставим макароните да осерат всичко и после за наша сметка да правим ремонти, това ли са ти сметките

Ей, ще се изпотрепят да ни помагат сърболята. Мерси, не ви щеме. И един въпрос. Като бяхме такива приятели на руснаците, защо България остана негазифицирана по соца? Дори Хърватия, която не беше първа любов на братушките се е газифицирала в ония времена. За Унгария да не говорим. Да не изброявам още. Мъкнехме газови бутилки като идиоти. Иначе живеехме в "развита" държава. То печките с дърва не са си тръгвали оттук, камо ли сега да изчезнат. Откакто в София газифицираха кварталите по яката на Витоша, около тях взе да се диша. Ако се бяхме газифицирали навремето, сега щеше и по-чисто и по-евтино да е.

Русия и Сърбия като гарги гледат да кълват по България, а нашите русофили по натиск събуват гащите и им дават дупе. Е аз ще ви кажа, пък вие ако щете чуйте. Не ги слушайте. България и Германия подходиха еднакво спрямо Северен и Южен поток. И двата пректа бяха замръзени съответно от България и Германия когато Путин влезе в Украйна. Тогава Путин спря Южен поток, но продължи Северн. И така днес смешникът обвинява българия, чакалите му Сърби му припяват песента а нашире Русофили събуват гащите и и псуват държавата. Съжелявам, но не мога да се съглася.