Сърбия се включва в Турски поток през януари

Проектът има не само икономическо, енергийно, но и политическо значение, каза Дачич

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквам цялата соросидна гмеж да започне газ да ... И така да реши енергийните проблеми на България!

Като гледам на картата, най-правилния път на продължението на турски поток е през Гърция , Македония , Сърбия и тнт.......

Ето затова не мога да гледам онази фрау с малките сини очички...когато нас ни натисна и в края на краищата прецака за газопровода през България (защото уж щяла санкции да прави, заедно с останалите мижитурки от ЕС) гледаше само интереса си и този на Германия. Сега ще четем новини кой кога ще се включва в "Турки поток" и ще се чешем където не ни сърби.

Поредните руски кьорфишеци ! Никакви газопроводи няма да има на европейска територия. Ако сърбите си въобразяват, че ще продължават да прокарват руските интереси на Балканите, може НАТО да им спретне нови бомбардировки и да се кротнат ...

гледам пътищата май са по добре от нас !

Къде, само в Москва и в Санкт Петербург, а навсякъде извън тези места е тотална мизерия - надявай се, че е по добре …

А как ще стигне до Сърбия този газопровод ?! През България и през Гърция не може, защото има общи правила на ЕС. Иска им се на Путинярите да клатят европейското единство с глупавите си проекти.

Ето и Сърбите се включват в изграждането и посе в ползването а ние не щото ще ни заобиколи Ще купуваме газ от комшиите на двоина цена не да имаме евтина газ

Да се включват - утре ще ядат само нефт и газ ...

Ако Сърбия не се включи в Турски поток българия няма откъде да получава газ. Руски газ ще има доо Турция, след това газта ще се продава от Турция през Гърция, Македония, Сърбия и ще пристига в българия - съседите трябва да си получат транзитните такси.

продължението от 180 км на втората тръба е до Гърция!

Да де, хасъл за туй строим с държавни пари интерконектора с Гърция. Затова унищожихме южен поток за да минаваме през Гърция и да купуваме газ от Турция. По тъпоглаво управление не сме имали от цар Ивайло насам.

Ние си имаме връзката с Турция, само че сега ще тече в обратна посока. А и гаджалите с малаките не се кльопат много защото имат повече спорове.

Според пазарната логика може да има и южен поток. Скоро турция като украйна ще започне да извива ръцете на русия за по ниски цени. Важно е ние да си направим връзките със сърбия които да са наистина наши.

Тя Турция открай време се пазари ит о здраво. Ама купува газ колкото Германия!

И руснаците ще спрат почивките за 6 месеца ... и ердоган ще долети бързо в Москва да се моли .

Тя тана кват тана! Путев се изрепчи,извади нож на умряло куче-България малка и ни уплаши,че спира Ю.П. през дек.14 г. от Турция. И ко става, сега трябва Путев да се моли втората тръба да мине през оная България,която смъмри,за да захранва своите сателити и мераклии Сърбия и Унгария . Нашите първенюта се плашат още!? Що бе харсъзи,та България е на местото си стратегическо. то не може да го променят зибидии като КЪСИЯ !!!! Стига лакейство към Късия от нашата власт и пета руска колона.Ще стане въпреки контра действията и връзката с Терминала в Гърция. Вчера има решение на Брюксел.Стига напъвайте и плашете българина и го крадете .Изправете снага и ще видите колко е под Вас КЪСИЯ.

А бе ти малоумник ли си, дебил ли си или олигофрен та ги пишеш тези идиотии! Путин искаше Южен поток да мине през България, защото това бе най-прекия и най-изгоден маршрут минаващ през една братска славянска страна, а не през Турция с която руснаците са водили 13 войни! Заради такива малоумни русофоби, като тебе сме на този хал за разлика от немците, които си построиха Северен поток 1, а сега строят и Северен поток 2! Вие сте просто едни предатели и българомразци! Анатема!

Бай Иване, от 54 г. помня всичко от соца, недоразвит,реален куц, нереален. Може ли социализъм в ОПУСТОШЕНИ държави от ВСВ !? Тъпотия голяма. Къдя е СССР и Соца ?! Само Мизерията ни остана: 200 лв. заплати и 21 лв. пенсии на селяните дето им ограбиха земята. Русия ни ограбваше и винаги бяхме във фалит. Сега пак тя ни граби . Ю.П. щеше да даде 50 % от тръбната ни инфрастр. на Русия. Също Пеевски,лакея на Резидента на руската мафия у нас Доган взе изпълнението на жестоки цени. Руската пета колона ЯКО залебваше. Путев ги знаеше тия РАБОТИ, къде гледаше и мислеше за досъсипването на България. И със каква ЗЛОБА тоя зибидия в Истанбул наруга една малка България и РЕШИ прекратява Ю П. Да, но тази България дето на тази агресивна руска пасмен им е дала буквите, езика,покръстването си е на мястото стратегическо и Путев ще клекне не заради нас а заради Сърбия и Унгария. Късия късо мисли 14 г. и ето го смешен ще иска през България да мине газ при все, че се ИЗРЕПЧИ ГЛУПАВО преди 4 г. КЪСИЯ късо мисли и го отнасяме и ние и мужиците. Там мизерията е ужасна от неговата ескалация в правенето на оръжия-жулеза. С 1,1 трил. д. БВП ,Късия се сили като куцо пиле на лайно да доминира. Но ще кацне на България за Т.П. Явно бай Иване си си изкарвал хляба под руско с лакества и още ти се иска. Но купона изтича. Ще има и други доставки на газ, не всичко накрая ще зависи от ПУТЕВ-АНАДЪНМО !!!!!!!!!

Помниш ми у ю.Сега че ви дадат виза зе усрите ,че одите у шенген и че хванете путин за оная работа.С една дума си дебил.

Ние винаги си оставаме със ,,стратегическия си гъз,,...насран!?

За пари сигурно можеш да напишеш и по-голяма глупост. Това може би минава зад океана, но събитията около "Южен поток" не бяха много отдавна и всичко се помни. Наистина не зная с подобни писания на какво разчитате?

Сигурно си умрел, да пишеш таквиз глупости, имам предвид мозъчна смърт:-)

ИДИОТИ ! Правителството на Борисов е за разстрел! Продаде националните интереси на България! НЕ МОЖЕ Руски ГАЗ през "ЮЖЕН ПОТОК", а може пак Руски газ за България през "Турски поток" ! МОЖЕ ли някой да го "преведе" ? Превода е един! ПРЕДАТЕЛСТВО ! и ПРЕДАТЕЛИТЕ се наказват само и единственно с ЕКЗЕКУЦИЯ!

Превеждам: Турски поток се строи изцяло за сметка на Русия , а Южен поток трябваше да е наполовина за наша сметка. Но нашата част/корупционно/ я направиха огромна , със заем от руснаците при 8% годишна лихва. Ти готов ли си да платиш такава сметка?

Съгласен ! НО не напълно! От ретлансиционни такси на газ преминаващ през територията на България за 8 годи се изплаща Българската инвестиция ! И .... започва да печели по 800 милиона на година от транзитни такси!! ЦИТАТ: Изказването на Путин, че България ще губи по 400 млн. евро на година от „Южен поток”, но според него тази сума трябва да бъде умножена по две, тъй като транзитните такси трябва да бъдат минимум в размер 800 млн. евро. https://dnes.dir.bg/politika/deklaratzia-parlament-krajat-zhen-potok-17946885

Нашата инвестиция беше само в отчуждаване на терени. Да правим половината от Южен поток и през 22-ри век ще ни е сложно.

Най-добре да провалим и Турски поток, както провалихме Южен поток.

Как ? Турция не е в гейс .

Ние сме по изключванията!

А ние кога ще се включим ?

Когато наредят американците .