Сърбия иска пореден голям кредит от Русия

Досега Белград е взела заеми от Москва за милиарди долари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единия кредит още не са върнали,искат още!Е то добре е с тези проекти в смисъл важни са,много удобна магистрала Белгград - Будапеща ,а преди Белград съвсем близо до нашата граница, са стигнали,тол таксите си вървят,.И все пак от едно място да дърпа и то не от кой е да е си е сериозна вързалка отвдякъде!

Лоши и фалирали руснаци, ей.... Ще ги пляскаме ли?

Те може и да са пофалирали,но трябва да се покажат пред Европа и аръбските " другари"!Иначе,да Русия взима заеми от Китай и то сериозни!

Това ли е голям кредит?

Не ги мислете и едните и другите. Хората гледат да си оправят държавите. Ние какво правим? Строим ли строим, а ефекта е ремонт на ремонта!

ОТ ПАРИТЕ БЕЗВЪЗМЕЗНО - никакви заеми - 20 на сто наше финансиране, това правим приятелю. Навярно мислиш, че сърбите са чисти и честни...дано да си прав, но кой знае.

Точният глагол е "изнудва" ...

Гледам тук 1-2 чалгочирака са се пръснали да дращат от1001 ника, и се квичат , че сърбите взели кредит в долари. Аве тъпопитеци вие кредитите който изпросихте в левове ли ги взехте ве, или в валутнобордовия си нищо не струващ лев ще ги връщате (ако изобщо ги върнете някога де) на МВФ ве чираци? Най смешната и овча нация на балканите в лицето на няколко чиракопитека прави АНАЛлИЗи на действията и поаедението на държава която устоя против НАТО! мбухахаха Аде па турски резан де, аде па робия и клатанлък де.

И как точно устоя на НАТО, като легна по гръб??

голям секиш иде братяяя голям секиш голяма патаклама

С толкова малко ще си оправят цялата страна. А в България не могат да направят и 100 км магистрала... Колко милиарда долара/евро кредит взе България за последните 10 години? 20?

строят хората строят браво! а нащи строят и ремонтират и га американците ще ни дадат заем ей така? Нивга!

За момента братята сърби от 2013 година до сега са взели от Русия кридити надхвърлящи 3 милиарда! Без да броим други други финансови изтитуции... по обща статистика сърбетата дълбат мад 40 милиарда долара на разби страни и организации

Жужо вму су клати под краката !

Защо след, като САЩ са кравари, лайнари, чакали и не знам какво още Русия тези супермени на доброто отпускат заеми в краварска валута долари на тези мили, хубави славянски фашаги сърбите?!?!?!?! ЗАЩО НЕ ИМ ОТПУСКАТ ЗАЕМИ в рубли или донги или рурски лири???? ЗАЩО в лайняни долари???

Защо ли???? ЗАЩОТО, имат повече долари от американците, и повече злато и повече газ,петрол и цялата Менделеева таблица бре Тъпако !!!!;))

Е и тъпако, руснаците какво разбират от това богатство?? Путкин го е заграбил и го е раздал на свой дружки престъпни. А руснака сърба тоалетни препарати.

jingiby

Защо ли сърбежите не искат заемите от Русия в рубли? Колко струва на Русия сръбската любов?

хахаха

Сърбите имат и много кредити към ЕБВР. Яко са задлъжнели, а не е като да имат какво да покажат насреща!

Само забавя фалита на страната.

Сърбия пак муфти слабоумното джудже - кеф! :))))

Кредита означава, че парите ще се връщат с лихви! Русия търси начини да се финансира, след като икономиката й е пред банкрот!

Aма защо сърбите искат кредит в русофобска валута - долари? Защо не поиската кредита в русофилски рубли?

Много смешни тези заеми, бре палячовци. Само толкова ли може да даде мамарашата. Нищо чудно да не са в долари а в рубъли със златно покритие ха ха.

Какво са 500 милиона при 16 милиарда? Май май са много повече (то 500 е по-голямо от 16 нали) и за това на 16-то не обръщаме такова внимание. Май май щото сме ГЕРБери.

Много поздрави на майка ти.

Русия го е закършила, че взе и кредити да дава. Интересно!

Сърбия си знае интереса. Докато наш Хъбов ни закопа доброволно....

Нормално, Русия се отказа напълно от задокеанския гъзпапир. Все нещо трябваше да го направи, в случая - го дава на Сърбия, та белким влезе в употреба не за задни цели.

NoLоgo

Ахаха, Ти да не мислиш че в рубли го искат този кредит? С рубли какво точно и от кого ще купят нещо? Отказали се били, затова само ходят и се бутат да си продават газа срещу евро и долари. Смешник!

В рубли ли ще го връщат , или във военноморски бази на пристанище Земун :))))

Не ще го връщат в жива стока, тъй като в Раша мамаша християните сана път да останат по-малко от карабинерите, всичките прави сърби ще станат прави рашани!!!!

Реторичен въпрос.

Всичко ще се изплаща в натура!!!

Една фалирала държава отпуска кредит на друга още по-фалирала!!! Ще дойде време и западните покрайнини ще се върнат по естествен път към България, а Сърбия ще остане само Белград и нивите около него!!!

Айде пак титовите номера.

Виж нашите, като вземат кредити от МВФ, какви са щастливи и свободни, като волни птички... Абе, защо пак вдигнаха цените напоследък?

Я кажи кога последно сме взели кредит от МВФ, да си опресним паметта, а и твоите познания да проверим.

Той от къде да знае. Пасе овцете на къра, но разбира от МВФ и заеми. Ама партията майка така му е казала и "он знает". Абе, ОВЧАР С ПОЛОЖЕНИЕ.

Може и да са спрели да ни дават вече, което не означава, че няма да ги връщаме. Вземаме от всеки, който дава, въпросът е после какво правим с тях...

На руската олигархия!