Коментари - Сачева избухна във Фейсбук: Eто фактите за свършеното от 13 март до 11 август | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагла овца ! Какво се хвалиш какво си направила ! Нали затова ти плащаме. Като не ти пука дали те харесваме или не те харесваме ние просто ще те уволним, заедно с прекия ти началник и цялата му паплач на следващите избори ! То бива наглост ама това глвозамайване за собствената ти важност и незменимост е нетърпимо ! Ярък пример за имиджа на политическата "класа", както обичате да самонаричате ! Били дали пари... Това са нашите пари, които ни сме изработили, а не вие. Вие боклуци не ни давате милостиня. Без нас вие ще просите по улицата и всеки който мине покрай вас ще ви заплюва !

Замазнена, крадлива пача. Оставка, съд, затвор!

Тая с отровно зловещия рептилски поглед на ЗМИЯ верно че мяза на НАДЗИРАТЕЛКА от фашистки концентрационен лагер

Ужасяващо поведение имате скъпи коментиращи! Много злоба...много обиди! Грозни и празни думи! На това учите и децата си, нали? Това можете да дадете на обществото, естествено...как да се надскочите!? Замислете се... променете се....станете възпитани и добри........Добри за децата си, за семействата си, за колегите си, за обществото!

Народа МАРАЗИ слугите на МАФИЯТА които са все ОХРАНЕНИ ,ТЛЪСТИ с кореми иогромни ШКЕМБЕТА

Каквото повикало, такова се обадило. На 6 март тази дама изобщо не се посвени да си каже какво и е наистина отношението към медицинските сестри. Всички видяхме и чухме, всички освен премиера разбрахме че тя НЕ МОЖЕ да бъде СОЦИАЛЕН министър поради липса на елементарна човещина ,но и поради твърде високо заплащане. Заплащане ,което я прави абсолютно НЕСПОСОБНА да проумее как се отглежда дете със заплата от 800 лв ДНЕС. Той и премиера поради сходни обстоятелства много говори ,ама и той не знае и не разбира какво им е на тези млади хора и от какво недоволстват.

Все някой трябваше да го каже и това нещо. Защото аз до сега не чух от протестиращите нищо смислено за настоящето и бъдещето на България. Ама наистина нищо.

Е, очаквано от ГРОБ - Гледайте си работата, говорете си, протестирайте, не ни пречите да КРАДЕМ и ЛЪЖЕМ

Докога е БАННАТ Барни? такъв талант в комиксите... на тая мантрите и все същите -лъжи, ближи, скука, тъпота

в собствен свят - в който деца подскачат, пеят птичета и пенсинери правят икебани

буля Дебелица лапа с гребава лъжица

Свършеното е само медийно. До частния малък и среден бизнес нищо не е стигнало. Пари за ЦГМ София, Лудогорец и фирмите на Шишитата

и от кои взехте та да раздавате ? от увеличени цени , от увеличени данъци ,от увеличени застраховки ,от пътни грабежи , наблягаш на раздавачницата за свои ,но криеш прибичачницата от ; лиричното отклонение ; , на практика увеличавате злобата и зависта ,поощрявате доносите и лазенето пред ;великия бюрократ ; за помощи , и това са резултатите от посочените факти . Парите са средство , но го ползвате само за издевателство ,а истинската ценност е труда който крадете по всевъзможни начини граничещи с чист обир

Деница както се напомпва от ден на ден , нищо чудно и да избухне в буквален смисъл !

Типична нагла нищоправеща самозабравила се лелка чиновничка. Ало ние ти плащаме заплата, не толупа.

ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА !

Всичко хубаво ама не си дала копейки на Копейкаджиите. Значи нищо не си направила буля.

Сигурно си забравил , че другарката Сачева е сменила доста партии докато се паркира в гербаджийския курник.Тук мъти ли мъти всякакви простотии и обиди към всички.Важното е ,че е като хипопотам в тинята на политиката.Но скоро и тя ще лапне вода.

Сега разбирам защо детето на Сачева се отглеждаше по коридорите на Министерството във времето на lock down-a. Жената просто не е успяла да се вреди за детегледачка. Жива да я ожали човек!

А бе , тиквата откъде ги вади тези свине - фидосова, лилето павлова, сега тази сачева, като трепаха свинете миналата година заради чума. лилето се спаси в европарламента, фидосова сече над Берковица с дървената мафия, а за тази какво ли е намислил боко? Малките букви са от мен.......

Не всичко в ГЕРБ е толупи, има кадърни и можещи хора като Лиляна Павлова и Томислав Дончев. Ако бяха минстри не на Толупа и на ГЕРБ, а на някой читава министърпредседател/партия различна от ГЕРБ=БСП или ДПС/ и имахме читаво Народно събрание, а не сбирщина от безгръбначни ченгета, доносници, толупи, комунити и луди/хората на Симеонов и Сидеров/. Щяха да са успешни и обичан от народа хора. Но понеже Лиляна Павлова и Томислав Дончев са страхливи и са се продали на толупа. Сега са мразени от народа.

Браво

Не е ли това работата на социалното министерство? Хвали се, че си върши работата ли? И е хубаво да даде отчет колко от изброените милиарди реално са стигнали до хората. Доколкото си спомням едни милиони (и те заделени уж за доброто на хората) стояха блокирани в ББР, тъй като нямало нужда да се дават. Сигурен съм, че заделени пари има много. Колко са стигнали до нуждаещите се е проблемът. Дали в пакетите с храна, които са раздавани е имало и от лечебните фурми?

странно ми напомня на Лили Пухчето ! И оная правеше каквото правеше, но не пропускаше да оближе на Боко ...харизмата ! Ама се намести в Брюксел, нали? Колкото до изброените цифри от Сачевата булка, то всеки може да си изброи каквито си иска цифри по тези теми ! Никой не може да ги провери , а и никъде няма публична информация ! Очевидно сводките стигат само до бюрото на Деничка !?

Г-жа Сачева Вие сте тежко болна....А някои болести са нелечими,уви!!!

заглавие: "Британската икономика се срина", нещасници... ами като не могат да намерят такива икономически "феномени" като нашите... ДГД

Калинката хубаво пита къде ще отива - ми у затворо с ревизоро и прокуроро.

а шифиоро?

У Испания на плаж готин -много мечтаеш

Спас Русев ли?

С по колко килограма, фактически и процентно нарасна ти и тулупа и праси тристакилограмов, откакто налапахте МАЗЧИЦАТА

От всичкото изброено на другарката мЕнистЕр разбирам колко яко се харчат едни пари там взети от едни тъпанари, внасящи данъци. Аз, другарко мЕнистЕр, лично, внасям и то немалко, но като ви чета списъка, никъде ме няма, освен от другата страна, откъдето идват парите ви. Нито се погрижихте аз да си запазя работното място, нито сте ми дали една стотинка за детето ми, за училище, за сметките, за кредитите, за разходите, за храна, за първата ми линия, на втората ми линия.... за нищо! само прибирате от мен, от нас, от тия 1/3 от населението, което работи и си скъсва задника, за да можете вие да се фукате какво сте осигурили с парите на тези хора! И какво? Очаквате аплодисменти ли, просто си изтъргувахте (напазарувахте) гласовете на малцинствата (отново), защото те са единствените, които са облагодетелствани от вашите "помощи". Случайно само, може някоя и друга по-не тъмна душица е успяла да получи подаянията ви. Всичко в политиката ви (на вас лично, на подопечното ви министерството и на управляващите въобще) е насочено към ромовете-гласопускатели. как един не почувства срам? Как на един не му заговори гудната съвест, нагли, нахални и егоцентрични мутри!

Точно така "Бясна". Повече бесни трябва да има. Раздадените пари идват от нас, следователно - обществото помага на обществото. Тази Сачева да не се опитва да си поставя ореол, защото е един администратор на народни пари с ниска ефективност и неприятен тон и поглед. За да разбереш някой какво е свършил, трябва да знаеш какво е трябвало да свърши. Като не ти виждам целите, как да ти определя КПД-то, Сачева?

А 8-те джуджета А "тъпата путка" А нещо за разслдеване на пачките от записа и чекмеджето.А НЕ! ТАМ КАСКЕТА НЕ ПИТА А нещо за Кум гейт А нещо за Цв ЦВ и напазаруваните Апартаменти за милиони...И ТАК КАСКЕТА НЕ ПИТА А нещо за ремонта на ремонта на ремонта А нещо за един автобус в дерето,заради лош положен материал...защото да има и за крадене А нещо за пенсии от 200 лв. и още,още ощеееееееееееееее

E MНОГО СА НАГЛНИ! НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО

Всичко е пропаганда. Партия ГЕРБ начело с ББ много добре са усвоили това изкуство да пропагандират както по време на комунизма. Отчитат се някакви дела, които не носят никакви преки ползи за обикновените хора. А реалната действителност - огромна корупция, навлязла дълбоко във всички сфери, потъване на огромни суми в сметките на приближените бизнесмени, тотален геноцид върху нормалните данъкоплатци и т.н. и т.н.

С протестите, подкрепяте точно комунистите. Корнела и говорителя и Р. Радев.

Каквото и да дрънкаш ,никой не иска да те чуе! Изтърва и ти момента ,като Тиквата и за хората си оставаш Миризлива т.Тлъста п--ка!

Леле, тая съвсем изплиска легена?! Поредната простачка, с поредната стъкмистика.

Защо 300 000 самоосигуряващи са оставени на произвола на съдбата? Нима те няма да връщат 60/40 и други разни схеми. Нима от техните данъци не се плаща на големите фабриканти да си карат мерцедесите?

А, знаеш ли, че си грозна, дебела, посредствена и смърдиш?

Я, да видим ти колко си красив, Исмаиле?

Какъв е проблемът да се раздават готови пари, особено народни? Това ли е решаването на проблеми? Ако някой ми даде 100 х. лева гарантирам, че ще запазя работното си място поне 10 години, а освен това няма и да работя.

Тази е възкръснала от Vaffen SS.

Ауфсхерин на женски концентрационен лагер за жени еврейки!!!

МНого се извинявам, но тази * патица за каква минава във властта?

Бе изобщо не ме интересува тая нацистка какво говори бе!!! Оставка ма, не те искаме!!!

идете си с мир, скъпи и прескъпи народоизедници! идете си, докато все още можете! послушайте гласа на народа си; не ви лъже! това заслепяване от дивата алчност за богатство, власт и слава няма лечение! убивате собствения си народ! забили сте пипала в гърба му и смучете до последната капчица кръв! и докато все още не ви е хвърлил на земята и не ви е стъпкал, щото това си просите - идете си с мир!

Иванчо, ти ли си НАРОДЪТ? Кой ти е дал право да се идентифицираш с него, с мен? АЗ НЕ СЪМ. И каква е тая архаична лексика, която използваш? Какво означава "народоизедник", че не ми е ясно? Какви са тия закани и пророчества? Г-жа министърът представя факти с цифри, ти как се аргументираш? Какво искате вие, бе? Кога хората в България са живели по-добре? Граничните пунктове са с километрични опашки, хотелите на нашето море са пълни с българи, кафенетата, ресторантите, моловете - пълни с хора. Били сме на последно място в Европа! Ми, кога сме били първи? Да не би при Живков, Луканов, Виденов, Кобурга, Станишев?

Не ти е ясно какво е изедник, защото си млад и зелен, а може и да си стар и пак да си зелен. И със сигурност не си чел много книги.

По времето на Живков бяхме на 23-24 място в света по много основни икономически и други показатели. Сега не знам къде сме, но сме със сигурност десетки места надолу.

Видно от плюсовете и минусите си малцинство. Тя министърката представи половината от фактите. Другата половина ни я спести, щото не са за показване. Ма не ходи само по молове, бе чичо. Иди в болница, иди в някое село на Северозапада, иди в редово българско училище. И пак се изкажи.

"7 800 медицински специалисти получават по 1 000 лв., за което са осигурени 127 млн. лв." А знаете ли на какъв принцип се дават тези пари? По преценка на ръководството. Знаете ли, че лекарите в Спешното във Враца /например/ сами си купуват маски и ръкавици? Знаете ли, че не са видяли 1 стотинка от въпросните пари?

Тиквоча е подставено лице на мръсния бизнес в България.

Да пресметнем: За десет години мафията, начело Борисов, открадна от народа 220 милиарда лева!!! По данни на Европейската комисия България всяка година губи от корупция 11 милиарда ЕВРО! Да ги умножим по 10, годините, през които ГЕРБ узурпира държавата. Лесна сметка. Само за десет години от народа и от европейските фондове са откраднати 110 милиарда ЕВРО! Или за още по-нагледно – 220 МИЛИАРДА ЛЕВА! Така ли ще я караме и от тук нататък – 22 милиарда в джобовете на мафията всяка година, а пенсионерите – с 250 лв. на месец? България отдавна дори не е бананова република, а някакъв долнопробен средновековен султанат…

добави и златната челопешка мина, с груба оценка - 280 млрд-а - щедро подарена на хамериканците; добави поне 80% от крайната цена на всички обществено значими проекти - окрадени; добави загубите от крайно затрудненото и унищожително за автомобилите движение по цялата ни пътна мрежа ... добави ... добави ... и на целия този фон - 50 лв за пенсионерите, за 3 месеца - 'красота' ... а майчинството - ?!?!?!? как да не си роди бебе човек в днешно време ...

Сачева, и всичко това направено с парите от онова шкафче в спалнята на Борисов ??? С икономии от закуски и заплати на премиера ??? Ашколсун, браво. Вие сте голяма работа. Аз бих ви възложила да управлявате и европейските финанси, голама работа сте!

Глупак.

'Умник' - на заплата.

Имението на дъщерята на Бойко Борисов в Лос Анджелис е купено за над 350 милиона долара!? И освен това, не е само Мавродиев обслужващ Пеевски и Б. Борисов, парите на ББ ги пере Петя Славова.

Само да можеше да се докпат до тях.ухаа

подлога; но това вече всички го виждат; само заслепените от тази дива алчност за богатство, власт и слава могат да не видят очевидното

Мислех си, че Борисов е дъното, но по наглост тази го надминава в пъти. Да представяш провала си , като успех е пошло и нагло. Както и да разбива на парченца свършеното, то е просто много малко и не решава нищо.

Сачева е все едно Горанов в рокля. Тези министри са излезли от един калъп - нагли и само влюбени. Да ви напомнят за някого?

Gugnelid

Най-голямата заслуга на тази торба с конски фъшкии е да изпише словоблудството в профила си. Жалка и мазна подлизурковска пасмина от безгръбначни илитерати, знаещи обаче как да искат и как да се докарват. Да си строят луксозен затвор с 240 отделни килии, ще им трябват скоро!

Сачева е все едно Горанов в рокля. Тези министри са излезли от един калъп - нагли и само влюбени. Да ви напомнят за някого?

'избухна' !???! разстройство ли я мъчило до сега бре ?!? а дано й олекнало на жената ........

Gugnelid

Не е разстройство, друже - запек е имала. И сега като се е отпушила, та се невидяло - от април 2013 досега е събирала мат'рял.

прав ще да си, дълго се е мъчила жената; добре че го докара до 'изухването', че .... лоша работа с тия 'напрежения' последните дни; то и на вожда натам върви работата, ама човещина - забил нокти в кокала и не ще да пуск ....

Библиотекарският институт трябва да подготвя кадри за библиотеките,там където по селата още има читалища.Не разбирам защо госпожата смята ,че има компетентност за нещо друго от библиотеките.Относно статистиките на тази несъстоятелна женица мога да добавя ,че очевидно е пропуснала наличието на определена бройка граждани с трайни увреждания, които народът все още /странно търпи/ търпи в изпълнителната власт.

След като с ITcard се оглавява органът за кибер сигурност, възможно е вече е читателска карта да се става министър на нещо...знае ли човек....

To само позитиви, ти да видиш. Няма нищо несвършено окепазено. Няма скандали, няма такива простотии - казани и направени, че да те е срам да кажеш, че си българин. Ами като всичко сте свършили, хайде да си ходите. Дайте шанс и на други. Току виж се оказали по-възпитани, по-отговорни, не толкова прости и арогантни (Сачева, нали се сещаш кого визирам). На теб ако не ти пука кучко, в качеството си на народаен слуга и на заплата от него, какво мисли народът за теб, на народа му пука коя си, какво можеш и какво вършиш. И народът знае, че той е суверена. Та значи, във всички случаи ти си в дълбока екзистенциална грешка и дори само затова, трябва да се разкараш.

Сама знаете, че сте там, където не трябва. Колкото Вие сте плюли герберастите, ние не сме успели. А сега сте една от тях. Приятен слугинаж!

Да е жив и здрав Борисов и Сачева, че ни дават от техните пари, че ни спасяват от заплахите. Това са най-учените и най-умните хора в РБ. Между нас казано, обаче, да им eбa майката проста и крадлива.

От кого взе пари Сачева за да раздава така щедро? От нас, плащащите данъци. Някой получава топъл обяд, друг пари за огрев, трети защото е записал осмокласник. Да са живи и здрави получателите на помощи и техните деца, но това се случва с наши пари. Държавата безпощадно взима данъци и след това без да пита никого харчи както намери за добре. Ок, приемам и това, но поне да няма хвалби, защото е отвратително. Шапка свалям на човек, който е бръкнал от джоба си и е дал на нуждаещи се. Но онзи, който бърка в моя джоб и след това се бие в гърдите е негодник. Отделен въпрос е що за практика е "топъл обяд", защо се стига дотам в европейска България обядът да е проблем за някого, някой пука ли му какво ми коства на мен сам да си плащам обядите, що за практика е безплатното отопление, как в европейска страна някой не може да се топли и защо аз да трябва да го топля, пука ли и аз как се топля и т.н. Г-жо Сачева, вие сте негодник и измамник, при тава нахален и безкрайно нагъл.

от шефа й ще да е; той раздава парите у нас; за каквото трябва, колкото трябва, дава човекът ... не му свиди; хем не му свиди, хем и за шкафчето останали; разправят дори, гардеробче ще поръчва, че това малко идвало ......

Кой не скача е червен - тулуп, мисирка и боклук