17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сложете си маските и чакайте активност, смешници

Европа бавно,но много сигурно се самоубива.

Шило

Работата отива на рецесия.

Това е хубаво, защото ще свали още цените на горивата! :))))) Бай, бай раша! ХИ ХИ ХИ

така е като те управляват либерастки дърти отрепки продали се на кравария за някакви долари ще е тъй. Това е положението, ЕС отива към разпад и няма какво да го спаси , но да наложи истински санкции не само да се правят на хитри през прекупвачи да си пълнат офшорките някъде си.

По-добре либерални и дърти, от колкото превъртял мааалко по0млад комунисто-нацист, като вашият любимец ПутКин!

S&P: Икономическата активност в еврозоната се свива - това е само началото !!! Чака ни колапс с такива "управници" толкоз !!!

Това кой го казва! Ти руският трол и радио Масква! ХИ ХИ ХИ

Гледай как главоломно пада! Почти колкото в България! https://tradingeconomics.com/commodity/eu-natural-gas

S&P: Икономическата активност в еврозоната се свива Търсенето на стоки и услуги е намаляло през юли 13:12 | 3 август 2022 | Автор: Росица Николова, БТА 9 245 тъпако...

Скачат цените за другите износители на газ! Руснаците вече газ почти не изнасят! ХИ ХИ ХИ Сами си врътнаха крана!

майка ти е евтина, а ти си безценен, защото никой няма да плати и пукната пара за теб шморци козяшки. разбра ли "кой казва това"? говедо надрусано.

Тъпото руско тролче работещо за 200лв на месец освен да копира глупостите на Мутрафонова и да псува като каруцар друго не умее! ХИ ХИ ХИ

Скачат цените, защото друга газ няма. Търсене има, а предлагане йок. Но вече установихме, че си малоумен трол, та няма защо да ти се обяснява повече.

Папагал, я обясни, как ще изнесе за другаде ОГРОМНОТО количество газ любимият ти кенеф раССия, който отиваше за ЕС! ХИ ХИ ХИ Това да не ти като да си пърдиш в найлонче в панелката! Ей от де ви изравят бе!