17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вие подигравате ли се с нас бе,на тия трябва да им отпуснат заплати от по 200лева колкото на родителите ни

В днешно време да си ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ .

Бе нали щяха да даряват, даже нещо си гласуваха в НС-то? То така или иначе не ходят на работа, тунеядци нйедни.

И с 95% да си намалите заплатите , пак няма да гласувам за ГРОБ.

Е, чакайте бе! Че нали Ганьос работел без заплата????

Те ги даряваха с изключение на 2/3 безотчетни, но беше до края на извънредното положение. Сега сме в извънредна обстановка и вече няма да си даряват заплатите!

Намалявали и с 5% 10 000 дните им заплати,отделно бонуси и т.н... Долна измет! По цял ден не знаят ,защо са в парламента и накрая 10 000 лв заплата! Отмениха извънредното за да си вземат заплатите,не за друго! Тук ще се оправим едва тогава,когато настане бунт и хората,като минават по улиците да виждат висящите трупове по дървета и пилони на депутатите!

До вчера 23:59

Реалния процент трябва да е около 90%. Тия толупи и минимална заплата не заслужават. Барба Ганьос даже трябва да връща ресто.

По време на соца по случай 1 май на циганките по чистотата им подарили по едни гумени цървули, а на шефовете по 200 лв. Една циганка казва на друга - тъй им се пада на шефовете. Нека сега ходят боси. Нека сега депутатите ходят гладни.

С над 5 % се намаляват не парите,а заплатите на посочените лица ! Парите те си ги вадят от други места и там се увеличават !

НАД 5%.... Цели 5, че и над.... Не ви е срам, а с какво ше живеят тези хорица, горките?

Трябва да се броят и безработните при изчисляване на средната заплата

Да им събираме помощи?

Разбира се,че ни се подиграват! А от 2 месеца го правят нагло и ще продължават като виждат,че номера им минава! Други мерки трябва да вземем хората!

600 лв чисто заплата на месец с 33 години трудов стаж в селското стопанство.

Да поискат от ресторантьорите... и без това кръчмарите крият доходи като луди

5%?!Намалили са си заплатите със 100лв!Вече ще взимат 2900!Моля Ви добри хора!Не позволявайте да посягат на най-милото на нашите депутати!Помогнете кой с каквото може!Пари,дрехи,колет със зимнина!Бъдете милосърдни в тези трудни времена!Бъдете хора! Само за справка.Аз работя в сферата на производството.От 6-7 години.Там откъдето идват парите на нашите депутати.В момента заплатата ми е намалена с 50%!Защото фирмата на практика не функционира,не произвежда,не печели.50%,не 5%! Желая на всички да бъдат живи и здрави!

Той на заплата не разчита, има си проценти отчисления ....

Малко е . Давай по смело . 75% ще е добре

Егати манипулативното заглавие ! Новината е че от днес депотатите взимат увеличено възнаграждение спрямо 2019 година !

Та това са парите за цървулите им ,сега трябва да си сменят колите си за да влизат в тях по чорапи :)

Лъжи и манипулации.Вие хора ли сте ?Не не сте ,вие сте ненаситни ,но ще си платите за лакомията рано или късно.

Утром встал народ и на бурю глядь На столбах висит сволочная знать! (Сергей Есенин) ХАЙДЕ СЕГА ДА МЕ НАРЕЧЕТЕ РУСОФИЛ!

Абе ти луд ли си?! Къде си видял депутат с по-малко от 5000 лв месечен доход и то редови...Да не говорим за шефове на комисии, безочетни пари и др. екстри!

В момента пред парламента е цялата полиция на България! И са ги наредили човек до човек,няма никаква дистанция между тях,а трябвало да се спазват мерки! Ето така държавата ни показва,че всичко е фалшиво! полицията пази най големите крадци,убийци и престъпници в държавата събрали се в парламента! Полицията пази престъпниците,а не народа,е това е бруталията!

Как се изчислява тая средна заплата, като в София на децата ми с по две магистратури заплатата е около 750 лв.?

Аууу много важна новина! Бълха ги ухапала!

ГОРКИЧКИТЕ! ЖИВИ ДА ГИ ОЖАЛИШ! ДОБРЕ ЧЕ НЕ РАЗЧИТАТ НА ТЕЗИ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ!

Случайно да знаете какво става пред МС?!

Така е.Явно луд съм!след като ги търпя!:)

Абе и тях ги доят от разни институции, кеш без документ

и пред НС!

ей нещастници защо не отразявате какво се случва пред парламента в момента ???

Тоя номер с броя на среднитезаплати на кой 2,на кой 3 и нагоре е добре измислен от полическите боклуци за да пълнят гуши.Прост пример Иван взима 500 лева,Драган 1500,Кольо 2000,а бай Х.. шеф на нещо си 20000 или общо 24000.Средната им заплата е 6000.Няма как при заплатите в различните сектори да бъде толкова голяма -1400 или 1300 лева..

Завалиите! Шкембе Войвода, Павловото Лиле, Фидосовото Искре, Делянчо Мамин и пр. ще вземат да олабят коланите. Направо ще се затрият.

В сайта, на Народ.бг пишат някой работи ,...дали са "ВЕРНИ "???;))

средната заплата е статистика ! Единият ядял само ориз, другият само пиле, значи средно двамата ядат пиле с ориз ...

И кво толкоз става пред парламента - събрали се малко лумнени и си търсят дедовия..

И кво толкоз става пред парламента - събрали се малко лумнени и си търсят дедовия..

На базата на стъкмистиката депутати,министри и други шматки взимат заплата.Взимат от бюджета и пълнят гуши.

Браво,истински български лъвове,народни слуги,които не мамаят господарят си простоватото българско народонаселение,което не е избягало от тяхната територия накоято властват

Гласува за тези уроди 30г.?Все едни и същи боклуци,това не е с избори,това е имитация на избори,всичко в тази държава е порочно и нагласено ,само престъпници да я "управляват"Престъпници,няма един честен между тях.Няма такова чудо никъде по света.

Народа е пред парламента,опитаха се да влязат,насъбра се полиция,като цяла армия! А вътре замириса на ла.на! Пред парламента е мазало,арести,побой,идвайте!

ТЕ,НЕ СА ПАДНАЛИ ОТ МАРС,А СА ЕДНИ ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ!

Че,какво може да става пред парламента бе!

Нагла манипулация! Аз предлагам ,първо да не влиза в сила увеличението на заплатите им,а не да ги намаляват с 5%. Второ ,да пуснат в платен отпуск онази част от общинската и районна администрация,която очевадно няма какво да работи.А после и дълго чаканите и неизбежни съкращения.

българино,уважавай и брани депутатите,народните ти представители,политическите лидери,които си създал от времената на саморазпада на БКП,единствено поади фалита на СССР,Варшавският договор и СИВ!За тази власт те жертви са давали,кръв са ляли от БКП членство и агентурно минало на ДС са покрили за да имаш днес работа и хляб!

2/3 са излишни...а колко са некомпетентни е друга тема. На България са и нужни хора с ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ....но...уви

И сега какво - Банов и Какачанката ще се отърват да си платят глобите от по 300лв. защото това намаление ги ИЗСТРЕЛВА ДИРЕКТНО В БЕДНОТИЯТА ?!