17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сама до Северна Корея, !!!

Няма да стане тая, Русия ще е против. Мъже, подлежащи на мобилизация искат да се скатаят там докато отмине бурята.

Да му се изхвърлям на Песков на мустаците и след това ще му шибна един цигански

Джуджака се чуди откъде да се евакуира

Твърде много лицемерие и двойни игри отиват към някакъв край. Каквото и да ни говорят, всичко е за пари. В този ред на мисли едни руски милиарди "изчезнаха" там, а после други руски милиарди заем трябва да се плащат. Конфликт и в Средиземноморието назрява, а диктатори имат единствен шанс за оцеляване с търсене и провокиране на международен конфликт. Някога католическа Европа предаде Константинопол, а сега православна Русия маже. Конфликтът е планиран от години при изтеглянето от Ирак и дано се размине, но ... окупиран Кипър изглежда изгубен. Гръцката дипломация винаги има изненадващи ходове, но затънаха от алчност в неплатени сметки.

ГЪБАТА НАБЛИЖАВА ... ПОДГОТВЯ СЕ ИЗМЪКВАНЕТО НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БУНКЕРНИ МАФИОТИ , ДОКАТО МИНЕ ЯДРЕНАТА ЗИМА ! ГЪБА ЩЕ ИМА И НАД ЧЕРВИВИЯТ ПЛОЩАД , КАТО ОТГОВОР !

Че кога Турция е окупирала северен Кипър - веднага оръжие за Южен Кипър до победата

И това ще стане

това е голям напредък! нееее,не че евентуално алкашите ще летят до кипър! голям напредък е, че за пръв път в българска медия се казва, че турция нахлува в кипър, понеже черните полковници спретнаха там преврат, и искаха да присъедият кипър към гърция!

Ми там основно живеят гърци, що да не се присъединят към Гърция? Ако утре Македония иска да се присъедини към България пак ли ще плещиш подобни глупости?

Щото Кипър получи независимост, като бинационална държава с условие да не се присъединява към никого. И с гаранти Великобритания, Гърция и Турция.

Република Кипър/ гръцката/ от 2008-ма е с евро валута и си е член на ЕС. Севернокипърската република / турската част/ естествено че не е член. Тя не е и държава според света, държава е само според Турция.Острова е разделен на три административни зони - гръцка, турска и две британски военни бази. Идея нямам за каква дуалистична държава се говори и къде не е присъединена. Може да е за някоя на Марс:)))

С Северна Ирландия коя я призна ?! Същите,които не признават Северен Кипър ! Косово също признават,но за другите не може ! Да им пикая на междунар.”право “ !

Няма идея как да реагира на новините вече. Тотално му се омотаха опорките:) В един ден Си го "свалиха", Путиня подписа закони за наказване на дезертиращи, УСА ще стреля астероиди и ще гони извънземни. Са им пишат, за некви полети. Смилете се над хората бе, не моат си заработят надниците.

Паламарка за САЩ, хайде Путине ликвидирай ги, те ще замъкнат всичко със себе си!

Гърците да ги свалят тия смолети преди да са кацнали и готово !!

Че те няма да летят над Гърция бе прост неграмотник !

Що си толкоз гламав синко

султанатите се подкрепят

Турция още не може да се съвземе от окупацията на Северен Кипър, нали така европедали? Най-големия партньор на САЩ в НАТО. Кандидат за ЕС с преференции повече от самите членове и милиарди помощи всяка година. Деба двойните ви стандарти. Европа заслужава да умре

Така ли казвате от "Възграждане"? :) продажници...

jingiby

Там не искат визи за руснаци. Оттам след 50 км. са в Кипър, тоест в ЕС...

Неназованата авиокомпания са казва Въздушно-Космически Сили на Русия. На бас че ще стоварят там войска и ще тровят ЕС (и ООН - има контигент СИНИ КАСКИ) през Кипър... С едничката цел да отклонят вниманието от Украйна и да се опитат да направят Втори фронт. Щото Гърция/Кипър не са с топки като Украинците. А Турция 100% ще се възползва да забие нож в гърба и на ЕС, и на НАТО ... Ердоган играе много опасна двойна игра. Само дни преди "Могилизацията" в Русия обясняваше как Путин търсел мир... ей на.

УСА не е отворила още няколко фронта. Излезте от окопа соросврякала. САЩ палят света парче по парче, вие чоплите Путиня, се едно Краварите не са участвали в 100 военни конфликта от 2000 та насам. Четете си фактите. Русия няма 750 военни бази по света, любимите ви плащачи имат.

Има известна ирония... Историята на северен кипър и източна украйна...

Не точно. Турците превземат острова 15-16 век със сила от коренното гръцко население и действат както са действали в България...частично потурчване и вкарване на анадолски турци. Преди 50-60 години има война за да се избутат тези нашественици от острова което разделя острова на две. Украйна и Русия са реално един народ с общо начало. По уместен пример би било война между Австрия и Германия...България и Македония и т.н.