Русия повиши тавана на трансграничните транзакции за физически лица

Онези от т.нар. неприятелски страни ще превеждат толкова, колкото са доходите им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Москва на улицата, дет се вика, можеш да си купиш евро за 67 рубли! Валута бол там. Вярно, няма за какво да се ползват след като не можеш да купиш нищо от ЕС или САЩ. Само хора които планират да пътуват в чужбина на почивка купуват. 6 хиляди евро си купиха познати вчера на този курс за почивка през юли в Гърция.

А не ги ли гониха и молиха да си купят още 6000, но вече на 57 рубли за ерво? :)))

Тези твои познати да не са шойгуто и маша-алкаша?

И после не били фашисти, налагат санкции на база националност!!! И за тези които ще ми говорят за САЩ и ЕС да им напомня, че те налагат санкции само на определени лица, а не на всички руснаци!!!

Не че съм русофил, но да гледаме трезво. Другите държави забраняват всякакви плащания към Русия, закриват бизнеси, пречат на държавата да си плаща дълговете в чужда валута и т.н. Блокират цялата държава точно на база националност- руснаци. Защо Русия да не отвърне със същите мерки? Започната е икономическа война и нормално всеки атакува или се отбранява. Или интересите на САЩ и ЕС са някак на цялото човечество, включително бушмените в Африка, а руските са само на Русия и от там са срещу целия свят и лоши? Странно защо Русия не блокира Китай, арабите, унгарците и т.н., ако е толкова лоша.

Не, бе, не си русофил. Просто разбираш тяхната гледна точка и смяташ, че са прави. :)))))))))) Според тебе, щом не носиш ушанка със звездичка няма как да си русофил, нали? :))) И да, не си русофил. Путинофил си. :)))

Не нравится .....чемодан,вокзал москва.

Че останаха ли и приятели на загиващата россия

загиваща колко да е загиваща.След 15000 вида наложени санкции рублата поскъпна 90% към еврото и 80% към долара , а излишъците в евро и долари в руската икономика за три месеца надминаха сумата която се генерира обикновено за 1 година.Освен това цените вътре на храни бензин газ ток са 3-4 пъти по ниски от тези във фалиралиаят ЕС.А западните инвестии койти може да бъдат конфскувани вътрев РФ са над 500 милиарда долара /за натрупани 20години /.Но никоя западна компании неще да заминава.Затравя временно и плаша всички разходи и заплата ин аперсонал.Това е свиквай.

Охо да, много искат да останат. Даже им конфискуват имуществото, но от кумува срама му казват закупуване за 1 рубла. Комунист освен национализация да прави, друго не може! Ако не знаеш руснаците си има поговорка, нека ти я кажа : Хотели лучше, получилас как всегда! А относно курса, и при нашите комунисти държавно определеният курс лев-долар беше страхотен, само че никой не можеше да си купи валута на този курс. Та така и в Русия.

Бла бла бла. Глупости на търкалета

Викаш ако не е САЩ или Англия, приятели не можеш да имаш. Пожалавам ти приятели като САЩ и Англия.

Те поне са нормални души и лесни за разбиране. Мене от широката руска душа ме е страх. Там разбиране няма. Има само мрак.