Русия купила американски ДЦК за $14,9 млрд. през юли

Чужди държави държат US държавни облигации за 6,251 трилиона долара, най-много от Китай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Айде пак трият без причина ! Критика не търпите ли? Ами пишете глупости, какво очаквате?

Schilo

Дир, поне си четете собствените си новини като публикувате нещо. Правилното заглавие е "Русия остана с американски ДЦК за 14,9 млрд. долара през юли" Не купува, а продава!

Половината от пишещите по-долу не са разбрали,че русия не е купила, а е останала със само 14 мил.

Путя пак изтегли късата клечка. Сега щатските книжа с с близо 3% лихва. Сигурно джуджето ги е вложило в турски лири, горкото. Пък и с тези 15 млрд на фона на 1100 е направо смешно. За баламурниците, които си въобразяват, че ако някой се втурне да продава щатски бондове, доларът ще се срине - цялото това количество от над 6000 млрд е по-малко от една трета от американския БВП. Купувачите чакат на опашка за бондове, особено на фона на надценените стокови индекси - само Бъфет има свободни над 100 млрд. в кеш по тази причина. Въобще Путя е толкова смешен, че чак разсмива - справка - раболепието му пред Нетаняху във връзса със сваления самолет. И за последно - гигантите Газпром и Лукойл имат капитализация около 60 млрд. долара - над 16 пъти по-малко от APPLE и AMAZON.

Америка е един голям Балон. Долара е печатарска хартия, зад която стой шистов газ и Чичо Сам. Нефта, газа, редките елементи и работната ръка са другаде. Във военно отношение вече има паритет, дори в новите технологии Китай и Русия изравняват статуквото. Каквото било било.

Ха ха, а щяха да свалят долара мурзилките. До всички русофили съвет - що не си изгорите доларите като сте толкова отворени и да ги замените за рубли. Аааааа, чакайте да се сетя - рублите не струват и хартията, на която са отпечатани. По - добре си обършете задниците с рублите, ха ха.

Спрете се де! Русия не е купила !!!ДЦК от САЩ през юли, а разпродаде портфейла си и от $48,7 млрд. към м.март и й останаха тез петнайстина млрд. Въобще калабалъка почва усилено да бяга от $! Цитатче:" Россия ликвидировала колоссальную долю запасов казначейских облигаций. Она снизилась с $96 млрд в марте на $47,4 млрд, достигнув $48,7 млрд. Это был самый низкий показатель с 2008 года."

Това е фейк, истината е че руснаците продадоха, колкото можаха 14 им останаха.

Когато притежаваш такива облигации, то имаш и контрол върху курса им. Представете си Китай и Русия в рамките на дни да разпродадат всичко. Това ще срине долара. Естествено, не е толкова лесно, защото и самите Китай и Русия ще претърпят загуби от това. Но те имат този инструмент за въздействие и той не е за подценяване.

Заглавието е абсолутно подвеждащо!!! Преди година русия държеше ДЦК на САЩ за над 100 милиарда. Последната година продава максимално бързо. И ако в момента са и останали 14 милиарда които не е успяла да разпродаде, то това не означава, че е инвестирала през този месец 14 милиарда.

Пише, че тази година е купила нови облигации за 14 млрд.

Долара щеше да става 2 лева , още преди 10 г. , но така и не можа. Дните му са преброени. Въпрос на воля и добра организация. Бъдещето е на РусАна.

Ха-ах-ахахххх! мърсолките на шорош антихриста подминават статията без коментар. И какво да напишат като само плюят как руснаците били пълни скъсаняци и нямали пари... С какво са ги купили един шорош знае. :)))) ало евролиберастите, абе България защо не купува държавни облигации на големия брат? Ко стаа?

ха ха ха,само проЗт комуноид се радва как ватенките подпомагат икономиката на САЩ-с тия трохички само са обедняли ама жабата като видяла,че подковават вола и тя навирила краката:))))))))

цървул .. купуват защото се смятат за 100 % сигурни и носят доходност .. нали уж долара беше хартиен тигър ? какво стана на маймуни ви обърнаха на вас плащат в рубли ама хуйло иска да цоца долари .. ама иначе хуйло тръби навсякъде че отказвал долара :)

Това е поредната фалшива новина в този соросоиден сайт!

Изобщо не е купила 14 млр., а толкова са останали - от водеща страна в тази насока, в следствие на разпродажбата, сега Русия е извън 30-тицата. Китай също е продавал, но все пак е най-голям притежател. След като стане ясно, че Тръмп няма да се отметние от митата, ще започне яка продажба и атака срещу долара.

ще ще ще

Така е, ама автора е чукча-писател. И при та суша за новини ...

ХАХАХХААХА! Путин се слага на САЩ за малко милост, ама санкциите само ще се засилват :)))) Защо не купуват турскиили венецуелски, русофили прости?

гледат да си стабилизират икономиката. Инвеститорите им знаят на какъв хал са руските ДЦК и ги продават.

казваш спуканият балон ФАЩ е цъфнал и вързал.

Какво не разбра или ти е трудно да четеш: Облигациите на американската хазна са сочени като най-надеждните ценни книжа сред продаваните на световния финансов пазар, макар и не най-доходоносните.

чукча писател,чукча не читател :)))))))))))