Русия и Германия с ключов икономически договор

Обикновено нерешените въпроси са болна тема, каза германският министър на икономиката Петер Алтмайер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Той припомни неотдавнашното откриване на завод край Москва от автомобилостроителя Даймлер (Daimler)." Няма да го открият в България, а в лошата Русия...

Германците са под руССкио иго, откакто ортачката на Пу им е канцлер! Бита карта са швабите, Хитлер се обръща в гроба...... надеждата е в Макарона и в демократите отвъд Голямата вода

За германците подписаното нямало практическо значение, само общи лафове

глей как се прави

Значи ние трябва да спазваме санкции и да губим пари щото руснаците са "лоши" а пък за Германия няма проблем да сключва договори с тях

германските инвестиции в Русия ще получат необходимата сигурност-този вероятно е бил дрогиран

Ти майче си постоянно дрогиран, по рождение и няма дасе оправиш никога!

Ти изглежда майче си се насрал в килотките си!

ПутКян гледа от снимката с такова изражение-сякаш се е изтървал в памперса!!! Палячо....

такива жалки човечета

то от такива идиоти като теб смислен коментар няма да видим, толкова сте прости, че дори не може да критикувате нещо като хората

Ти изглежда майче си се насрал в килотките си!

По-добре в килотите, отколкото фъшкии в главата, вместо мозък.

"Документът, подписан на руския международен икономически форум в Санкт Петербург, цели да бъде създадена благоприятна среда за развитие на икономическата дейност между Русия и Германия. ...санкциите на ЕС срещу Русия ще останат толкова дълго, колкото продължи конфликтът. ... Украйна критикува разширяването на "Северен поток", пренасящ руски газ до Германия, понеже подкопава санкциите. ... Искаме да засилим сътрудничеството колкото се може повече, допълни той. ... Той припомни неотдавнашното откриване на завод край Москва от автомобилостроителя Даймлер (Daimler). Има огромни инвестиционни проекти на други германски компании, допълни Алтмайер, без да даде подробности. По думите му германските инвестиции в Русия ще получат необходимата сигурност." Са... Това екстремна шизофрения ли е или да?!

И Сталин се е заигравал с Хитлер, но това не им попречи по-късно да подпалят голямата война....

Икономическо сътрудничество на Германия и Русия е кошмарът на САЩ. Започне ли ще се престрашат и много други европейски страни. Това ще е смъртоносен удар за агонизиращата империя САЩ .

На Данон не им позволяват да изнасят млечни продукти за Русия. Затова Данон строи собствени кравеферми в Русия. На това му викат санкции. Пък на Путин му се възпалиха чреслата от драпане.

Няма ли санкции?

Германия е с Русия! Ама Германия и Тиквата са против България!

Германия е отворила задника си от лакомия до безпрецедентни размери. Да смяташ, че в Руслямска държава инвестициите са ти защитени е огромна заблуда.

Randall_Zwinge

Веднага да се оплачеш на гадната комунистка Меркел! Тя откога чака ефропдрсите да ѝ задават акъл...

Не е Германия с най-хищно отворения и лаком задник, а САЩ и нейните транснационални корпорации. И в лакомията си някойден ще де задавят смъртоносно. Бедата е, че ще повлекат след себе си и целият останал свят както икономически, така и екологично. Откъдето мине американска корпорация да добива нефт и газ в развиващите се и бедни държави от 3-я свят, там след това и трева не никне. За справка: Еквадор, Индонезия и т.н.

да то щото Гейростан са много скромни о стискат кълки нали? ;)

Все пак ,никой заради Украйна няма да загърби Русия !

Никой няма да се загрижи за усрайна, дори и без каквато и да било Русия.

Соросоидите си лаят но керванът си върви.

Докато едни се водят по заповедите на САЩ и се Прецакват със санкции срещу Русия ...Губят Пазара там..като България ... ...други като Германия ,Чехия,Унгария Сащ ....са Увеличили Многократно Оборотите си си с Русия ! Ние Губим пазараа в Русия Те го завземат !!

Червен тъпанар. Руските мита за български стоки са космически . Външнотърговският ни "баланс" с Путинова Русия е 1към 100 в полза на Русия. Тя е исторически враг на България. Винаги е подкрепяла Сърбия и Гърция - срещу България.

Randall_Zwinge

Няма руски мита за Български стоки. Има руски мита за ефропейски стоки. Като произведеш нещо, дето да се продава, ще го продадеш.

България не е загубила никакъв пазар в Руслямска държава и това може да се види от износа ни за там преди и след налането на санкции. Т.е. ти си обикновен лъжец спекулиращ със сравнително ниския ни износ за там.

Randall_Zwinge

Аха... Демек и преди, и след санкциите, все сме произвеждали само високотехнологични чушкопеци, които се продават единствено в пазарната зона до 2 км. от поточната линия.

загуби руския пазар, по-точно сама се отказа от него още през ранните 90 години на 20 век при първото СДС правителство на Филип Димитров. Имаше тогава един външен министър Стоян Ганев, дето беше с някаква след-дипломна квалификация завършена в СССР през годините на соца. Та тоя същия изведнъж стана ултрасин и каза, че трябва да се скъсат всякакви връзки с Русия и съответно водеше такава политика. Не че и Иван Костов, икономически министър по това време, не му пригласяше. Акълът на тия двамата велики икономисти не им стигаше да вдянат, че качеството на нашите стоки по онова време нямаше как да впечатли пазарите на САЩ или Западна Европа. И така полека-лека видяха сметката и на промишлеността, и на селското стопанство, и на цялата българска икономика. Иначе много приказваха за приватизация, но първия закон, който приеха беше за реституцията на национализираната собственост и си върнаха обратно всякакви имоти. Спомням си имаше един варненски евреин Илко Ескенази - народен представител във ВНС от 1991 г. Реституираха му много имоти в ценъра на Варна. И той беше върл седесарин и заместник министър в правителството на Филип Димитров. Но дето има на една приказка Бог забавя, но не забравя. Г-н Екенази се удави при инцидент с воден джет на плажа пред ваканционно селище Ривиера, където по него време все още имаше правителствен хотел за отдих на власт имащите. Качил се клетникът подпийнал да покара джет и си отиде на 45 г. в разцвета на силите си и на кариерата си. Погребаха го с големи почести и даже кръстиха един малък площад в центъра на Варна на негово име и паметник му сложиха там, зер много беше заслужил човекът. Стоян Ганев пък по стечение на обстоятелствата беше избран съвсем случайно за председател на Сесията на Общото Събрание на ООН през 1992 г. И до днес остава българинът заемал най-висок пост в ООН. Та позавърза там разни връзки и след като му приключи 1-годишния мандат реши да остане да живее там, майкопродавецът ниеден. И повече не се завърна в България да работи на ползу роду. Но и него Господ не го забрави и се тръшна от инсулт без време на 57 години, в град Гринуич, Кънектикът, в новата си родина. Явно е бил много ценен кадър щом Господ го е прибрал рано-рано при себе си, да му помага в администрацията на божиите дела. И още колко такива гниди имаше и продължава да има през многострадалния ни преход, че понякога се чудя как все още мърда нашата бедна майка България. След толкова предателства и и кражби трябваше отдавна да сме тотално фалирали като държава, но някакси все още се държим напук на всякакви икономически закони.