Румен Петков за енергетиката: Продължаваме да сме разколебани "кога, как и с кого"

Взимането на политически решения при чисто технологични проблеми, без съобразяване, погазващи националните ни интереси, водят до катастрофални последици, предупреди лидерът на АБВ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак изпълзяха тези влечуги.... до няколко дни ще се разбере защо... а иначе много "милеят" на родината, но вие преценете коя е тяхната....

Гладни кокошки , тройни шлемове сънуват . Пуснаха се пак да облъчват чугунените глави .

Ха .... пикаещият в шадравани най-разбира от енергетика. И то най-много от съветска .... 'щото комунизЪмът си е съветска власт плюс електрификация. А можеше чрез пикаене да задейства една турбина в шадраванчето и да направи ВЕЦ. А можеше да покани и Първанката, който "зове", както гледам, за "нова енергийна стратегия", че да й вдигнат със 100% мощността.

Народ, който два пъти обявява война на освободителите си не заслужава да има държава. Не е моя мисъл, казал го е Чърчил на конференцията в Техеран 43 г. А народ, който не заслужава да има държава естествено няма нужда и от енергетика.. Енрегетиката не е за примати!

Това е абсолютна лъжа и наглост на путлерастската сган. Русия два пъти НИ обявява война и нито веднъж България не е обявявала такава на Русия. При това вторият път е през 1944 г , т.е. ЕДНА ГОДИНА СЛЕД като уж бил го казал Чърчил през 1943 г. в Техеран. Т.е. поредната лъжлива опорка на сганта. Другия вариант е Англия да ние освободила, защото на нея обявяваме война 2 пъти преди 1943 г.

А бе кютуко, има стенографски записки на Техеранската конференция. Прочети и тогава плямпай безказармените си тъпи приказки. Добре че на тази конференция е бил Сталин, който благодарение на Георги Димитров ни защитава и ни оставя в границите. Чърчил е искал въобще да ни няма на картата. Наричал е Борис Трети-двуличното джудже.България е била фашистка държава, за разлика от Гърция и Югославия. България дава срещу СССР 5 военни кораба които са потопени до един. Не даваме войска срещу СССР ,но окупираме Гърция и Сърбия, където избиваме маса невинни хора и нашите тупани вдигат данъците три пъти.

АБВие още ли мислите, че сте някакъв фактор в държавата?

Тъй де . Но пък ,,факторът" герб за 3 правителства така разви държавата , че и бежанците ги е страх тук да остават.

Пиш - манекенът не заслужава да го коментирам, освен с това "че не заслужава"...

Всичко вярно и точно! ......ако,вие педераси такива ----не се съюзихте да управлявате с тлъстата мутра Бою Тиквата 2! С кви очи приказвате,путьовци?

Ми те тия от ГЕРБ са новобранци в политиката... и затова я карат по метода-проба грешка, и затова винаги плащаме двойно;)