17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пенсиите ще се удвоят, когато се използва нох-хауто на Аугусто Хосе Рамон Пиночет Угарте.

Другарю Борисов, какво става бе?! Тия нали уж бяха по-зле от нас? Нали корупцията била медийна категория, а при тях борбата с корупцията била PR? Що така се получава бе, другарю Борисов? Те ли лъжат или ти послъгаросваш по банкевско-цигански?

Ръст 6.9 %! Нашия Рапон и ординарецът му, некадърния даскал по физическо могат само да си мечтаят за таково нещо. Зорлем разгониха българите на гурбет и веднага се изфукаха, че са намалили безработицата. Не на нас тия, маме!

Борисов и Калинките с тези пенсии скоро ще изморят пенсионерите и ще ни разтегат локуми как били решили проблемите на възрастните хора. Те са на Сталинския Принцип: - Няма безработен, няма проблем! - Няма пенсионер - няма проблем!

В България никой не говори за увеличение на пенсиите. ГЕНОЦИДА НА СТАРИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА! Браво на румънците! Пари за по - високи пенсии има, но се дават за купуването на бойни самолети и бронирани коли.

Румъния взе пример от нас,Бойко също ни обеща двойни пенсии...ама друг път.Щом в Румъния пенсията/средната е 240 евро,какво да кажеме ние с 35-45 години трудов стаж и 100-150 евро пенсии?

Взимал си 260 лева заплата. Колко пенсия искаш?

Много си прав-значи трябва да живее по стандарта на пенсията а сега стандарта същия ли е...тъпо.

Взимал е, ама при средна заплата 200 лева. А сега средната заплата е 1000 лева, мунчо неграмотен!

Социалисти! Обещават невъзможното, само и само да се задържат на власт. Междувременно спряха Кювеши, корупцията изведнъж изчезна.

И в България ще ги удвоят , но през 2050 година.

боковата държава гледа с данъци да вземи пари от народа